Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Обясняваш ми, че да изсипваш незнайно откъде изкарани милиони в отборче с един файтон фенове, е правилна клубна политика ... Това просто не е вярно 

Леевски, оле

boabbb написа:Обясняваш ми, че да изсипваш незнайно откъде изкарани милиони в отборче с един файтон фенове, е правилна клубна политика ... Това просто не е вярно
Парите си ги изби само с тоя пробив .. от сега може само нагоре. Къде виждаш грешна политика, след като си изпълняват целите ? Според мен, нямаш никакви познания на футболна тема.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
marchisio написа:boabbb написа:Обясняваш ми, че да изсипваш незнайно откъде изкарани милиони в отборче с един файтон фенове, е правилна клубна политика ... Това просто не е вярно
Парите си ги изби само с тоя пробив .. от сега може само нагоре. Къде виждаш грешна политика, след като си изпълняват целите ? Според мен, нямаш никакви познания на футболна тема.
Сигурно нямам ... Оттука нагоре викаш ... И за кого

Леевски, оле

boabbb написа:marchisio написа:boabbb написа:Обясняваш ми, че да изсипваш незнайно откъде изкарани милиони в отборче с един файтон фенове, е правилна клубна политика ... Това просто не е вярно
Сигурно нямам ... Оттука нагоре викаш ... И за когоКолко кренвирши има, според тебе, в хранителните магазини в Разград
Колко европейски футбол има за цска ?

Хапни една Мура

Само завист има в цскарите, първо заради левски, сега заради лудите.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората"
Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости 

Леевски, оле

boabbb написа:А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората"Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости
Е, ако не беше гората, щеше да ги гледаш по телевизията.

boabbb написа:А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората"Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости
Каквото направихте-направихте през соца сега като нямате пари и ръководители ще цъкате с език и ще се молите да дойде някой "Параход" и при вас.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:boabbb написа:А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората"Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости
Каквото направихте-направихте през соца сега като нямате пари и ръководители ще цъкате с език и ще се молите да дойде някой "Параход" и при вас.
А, такъв ... мерси, но не

Леевски, оле

boabbb написа:ivan56 написа:boabbb написа:А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората"Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости
А, такъв ... мерси, но неПредпочитам Сашо Томов
Че кво му има на "парахода"

Е,малко нарцист си пада,мЪ кво пък

Ааааа вече стана Сашо Томов.
И вашата не е лесна с тези Сашета,започнали сте да страдате от Стокхолмски синдром

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Кво е това Стокхолмски синдром ?