Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - България

Мнениеот HoUs4oOL » 01 юли 2016 14:05

THE G.A.M.E написа:Е, как па почти всички страни наскачаха за тия "рокери", па те, милите, просто си обикалят паметници из Европа. :roll:

Не, не, не са всички, само украинската диаспора в Чехия, вееща украински и американски знамена, ама такива побоища не е имало никъде, продължавайте да си определяте ''патриотизма'' по това дали обичате или мразите Русия, пък после се питайте, ще нацията е в такова положение.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юли 2016 14:17

Сега си говорих тука с познати за някакъв тукашен, който прокламирал разни "исторически" лозунги - как Русия не ни била освободила и прочее :roll: Част от въпросните вълци са били в Кюстендил на гости на свои колеги мотористи, имало и концерт на някакви металяги на центъра. Та, моя познат ми описа познатата картинка - въпросния "историк" е отишъл да им се репчи нещо на "вълците" , съответно 4-5 от нашите са станали и му се е случило нещо като на клипчето :lol: :lol: :lol: Фактът е следния - в България има стотици, даже хиляди места, дето ще си изкараш боя ако станеш и почнеш да скандираш "К*р за Русия" , докато при "К*р за САЩ" или "К*р за ЕС" е по-вероятно да получиш аплодисменти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 01 юли 2016 14:18

CTAHKO написа:
1982 написа:Аз не гледам Путин, вие ни го натрисате, аз една новина не съм пуснал за Путин или Русия, просто този форум беше превърнат в клозет от шепа русофили, сеещи всекидневно жалката си пропаганда про-Русия и анти-ЕС и САЩ.

Никой от нас нямаше да коментира толкова Русия и Путин, ако не ни ги навирахте постоянно.

Ако не си забелязал, стоим си тук и не мърдаме 8-) Нека в тази държава има поне един оазис, освободен от еврейската пропаганда 8-) Или не трябва да има 8-)

А ти бориш едната пропаганда с друга пропаганда. Типично!
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 юли 2016 14:27

по това дали обичате или мразите Русия, пък после се питайте, ще нацията е в такова положение.

Русия е едно, а руската хибридна война(в България) коренно различно нещо - именно тук, е заровено кучето.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 юли 2016 14:31

smoothc написа:
по това дали обичате или мразите Русия, пък после се питайте, ще нацията е в такова положение.

Русия е едно, а руската хибридна война(в България) коренно различно нещо - именно тук, е заровено кучето.

За да се води каквато и да е война, трябва да има поне две страни 8-) Коя е другата страна 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 юли 2016 14:33

demy27 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:Аз не гледам Путин, вие ни го натрисате, аз една новина не съм пуснал за Путин или Русия, просто този форум беше превърнат в клозет от шепа русофили, сеещи всекидневно жалката си пропаганда про-Русия и анти-ЕС и САЩ.

Никой от нас нямаше да коментира толкова Русия и Путин, ако не ни ги навирахте постоянно.

Ако не си забелязал, стоим си тук и не мърдаме 8-) Нека в тази държава има поне един оазис, освободен от еврейската пропаганда 8-) Или не трябва да има 8-)

А ти бориш едната пропаганда с друга пропаганда. Типично!

Крайните времена изискват крайни решения 8-) Пък и целта оправдава средствата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юли 2016 14:37

smoothc написа:

Срещу кого се води тая война :?: Плевню ли :lol: :lol: :lol: К'во му верваш на тая п*тка непоръбена ... Масата хора има определени разбирания и колкото и да ги облъчват от телевизията, че руснаците са "лошите" във филма, даже има обратен ефект :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 01 юли 2016 14:49

boabbb написа:
smoothc написа:

Срещу кого се води тая война :?: Плевню ли :lol: :lol: :lol: К'во му верваш на тая п*тка непоръбена ... Масата хора има определени разбирания и колкото и да ги облъчват от телевизията, че руснаците са "лошите" във филма, даже има обратен ефект :!:

И облъчването, че всичко руско е хубаво има същия ефект.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 юли 2016 14:52

Абе не мислете,че Путин го размахват като плашило само в нашата страна.И в другите европейски държави е така.Спомнете си какво написа френския посланик във фейсбук когато Великобритания гласува за излизане от ЕС.Просто хората имат нужда каквито и глупости да правят те да са добрите , а другите лоши.Каквото и да направи Путин винаги ще е лош,а Меркел добра.Важното е вие да осмисляте какво става и да не се оставяте да ви манипулират.Иначе ще приемате за даденост,че Южен поток е лош,а Турски и Северен върха на сладоледа.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юли 2016 15:08

boabbb написа:Абе, ще ви кажа ... Това се отнася основно за 82-ката и Смити, в по-малка степен и за Играта : ! : Европа се напълни с арабели, които ви стрелят, взривяват, ще почнат и да ви е*ат, обаче вие си гледате Путин : ? Вие сте еманацията на заблуденото западноевропейско общество, чийто Съд по правата на човека забрани на България да екстрадира в Русия терориста, организирал атаките на летището в Турция и го нарече "политически емигрант" : ! : Вас резака ще ви е*е и коли, обаче за това ще е виновен Путин, нищо, че в изказванията му от последната година България я е била споменавана 2-3 пъти, я не. Сега и някакви мотористи, които са тръгнали на поход, и те били агенти на Путин и хибридната война на оная п*тка непоръбена Плевнелиев :x Жал ми е за вас, честно ви казвам ...

boabbb написа:Сега си говорих тука с познати за някакъв тукашен, който прокламирал разни "исторически" лозунги - как Русия не ни била освободила и прочее :roll: Част от въпросните вълци са били в Кюстендил на гости на свои колеги мотористи, имало и концерт на някакви металяги на центъра. Та, моя познат ми описа познатата картинка - въпросния "историк" е отишъл да им се репчи нещо на "вълците" , съответно 4-5 от нашите са станали и му се е случило нещо като на клипчето :lol: :lol: :lol: Фактът е следния - в България има стотици, даже хиляди места, дето ще си изкараш боя ако станеш и почнеш да скандираш "К*р за Русия" , докато при "К*р за САЩ" или "К*р за ЕС" е по-вероятно да получиш аплодисменти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сигурен съм, че има и много места където може да си изкараш боя ако кажеш нещо наопаки за алах, мохамед или някой друг али баба. Или просто ако кажеш нещо против краденето на ток и закачането към стълбите. Утайки има навсякъде, интересното е кое ги обединява. После се сърдите като казвам, че сте на дъното на обществото.

Ето аз съм 1.96, тренирам всеки делничен ден от 15 години. Иначе казано съм в доста добра форма. Няма обаче да тръгна да гоня някой куку и да го бия на улицата понеже вика кур за някого. Ще го подмина точно както подминавам просяците по улицата, циганите миещи стъклата по светофарите и другите отрепки. Хората около мен също биха направили същото, най много да викнат сот/полиция да го изпъди от мястото на което буйства. Утайката обаче като първобитни хора ще тръгнат да се млатят по улиците. Всичко е въпрос на социална среда и еволюция де...

Тук е момента да се върнем на първия ти пост и заключителното изречение. Много интересно е кой кого трябва да съжалява, макар аз определено да не съм от хората изпитващи съжаление.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”