Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 01 мар 2016 01:06

Thsmith написа:Fox News имат добри новини 8-)

Хаха, телевизията на републиканците, нали? :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 мар 2016 02:03

Интересно и неразбираемо ми звучи това да има някой канал, хубави новини. Казва ги хубава репортерка или водеща или или ги украсяват с нещо, че стават хубави ли? Ако си има кофти новини в даден ден, не знам как може да станат хубави, независимо от кой канал и как са излъчени.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 01 мар 2016 09:54

diplomat написа:
Cicero написа:
diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.

Педерастията не беше ли толерирана в ЕС и САЩ? Или това са слухове вредни ...

Обиди ли се? Радвам се, щото явно е имало причина. Иначе много хрисими го играете, тарикатчета.

Не може да ме обиди човек, който си слага чорапогащник и червило. В повечто случай, такива хора предизвикват в мен насмешка и презрение. Но такива като теб, парадиращи с раличното си поведение, заслужават да бъдат превъзпитани! Никой не ви е дал право, да налагате изкривеното си чувство за свободия на цялото общество!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2016 11:57

Thsmith написа:http://www.dnes.bg/world/2016/02/29/v-moskva-hvanaha-jena-s-burka-s-otriazana-glava-na-dete.294588

В Москва хванаха жена с бурка с отрязана глава на дете
Тя убила детето и подпалила апартамента, където била гледачка

Поредната иначе цивилизована мюсюлманка.

Тази сутрин видях кадри, как тая улавата размахва главицата на детето и крещи като изоглавена "Аллах Акбар". :|

До колкото разбрах, е узбекистанка... Досега Централно-Азиатските Страни ( бившите на СССР ) ... Се считаха за умерено-ислямски.
Но напоследък излизат данни, че доста народ от тях се е бил на страната на "И.Д.".
А сега и това ...

Аз не разбрах, дали това дете е нейното, щото ако не е ...
Онези кагебейци ( ФСБ ) така ще я наредят, че ще и се иска да не се е раждала.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2016 12:43

THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:http://www.dnes.bg/world/2016/02/29/v-moskva-hvanaha-jena-s-burka-s-otriazana-glava-na-dete.294588

Тази сутрин видях кадри, как тая улавата размахва главицата на детето и крещи като изоглавена "Аллах Акбар". :|

До колкото разбрах, е узбекистанка... Досега Централно-Азиатските Страни ( бившите на СССР ) ... Се считаха за умерено-ислямски.
Но напоследък излизат данни, че доста народ от тях се е бил на страната на "И.Д.".
А сега и това ...

Детето си е дете! Дали е нейно или не, не виждам какво значение има. Вече го няма 8-) Даже ако е нейно, значи положението е още по-зле. Ти можеш ли да си представиш, това дете да се радва на майка си и оная да му тегли ножа без никаква причина, само заради някакъв си Аллах :evil:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 мар 2016 13:30

CTAHKO написа:
THE G.A.M.E написа:

А сега и това ...

Детето си е дете! Дали е нейно или не, не виждам какво значение има. Вече го няма 8-) Даже ако е нейно, значи положението е още по-зле. Ти можеш ли да си представиш, това дете да се радва на майка си и оная да му тегли ножа без никаква причина, само заради някакъв си Аллах :evil:

Мангали бе Станко, тия са застинали в еволюцията някъде около 3-4 век.И ще искат да ги демократизират тия подчовеци, абе остави ги там разни сатрапи да им евават мамата и тва е.Дейба и мангалите долни.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 мар 2016 13:34

CTAHKO написа:Детето си е дете! Дали е нейно или не, не виждам какво значение има.

Да, така е.

Но мисълта ми е, че ако е нейно, това ще е убийство, а ако е русначе, може да я обвинят и в тероризъм... Отделно че ще и еВат майката, докато я осъдят.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 мар 2016 13:56

1982 написа:
diplomat написа:
pampi написа:
diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.

На теб психолог няма да ти помогне, ти си за психиатър!
Ти си ярък пример за това, докъде доведе атеизма и тоталитаризма голяма част от българския народ.
Господи прости му, той е обсебен от демони и не осъзнава какви ги върши. Моля те, спаси душата му, Господи. Амин!

Ето пак - сам си го просиш. Хем не бил русофил, хем после се обижда и почва да ме пусва. Еби си тогава майката, боклук.

Кой, Пумпал Лъжеца ли не бил русофил, Гуантанамото ??! :lol: :lol: :lol: Та тоя анти-българин е сред най-усърдните лизачи на московския задник ..... виж, само като споменеш нещо за русофили, то самичко се обажда, не е нужно да го натиснеш, за да позвъни. Изображение Изображение

Вие тримцата наистина сте много зле! Извинявам се, че не се отнесох с повече разбиране и толерантност към вас! Мислех, че сте някакви досадни тролчета, а се оказва,че сте хора с психични проблеми. Много злоба и омраза има в душите ви, няма да ви е лесен живота. 8-)
Вчера някакво хлапе 10 клас гръмнало друго от 8 клас. Когато човек не е обичан, сам не знае как да обича и започва да гледа на другите като на врагове. Да-а... обществото ни има голям проблем...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 мар 2016 14:20

Самальоти, автомати, железа, щори, танкове а нямат техника да изкарат едни миньори, и преустановиха спасяването.
Ей тва е Самая могачая.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 мар 2016 14:37

ivan56 написа:Самальоти, автомати, железа, щори, танкове а нямат техника да изкарат едни миньори, и преустановиха спасяването.
Ей тва е Самая могачая.

След два взрива, в два последователни дена, какъв е шансът?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”