1982 написа:Лъжец.
Не аз постоянно пускам слухове и лъжи, и да твърдя, че са истина, това си е ваш патент.
Да, а твоя патент е да наричаш лъжа всичко, което не ти изнася, както и да раздаваш квалификации и обиди из форума.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Лъжец.
Не аз постоянно пускам слухове и лъжи, и да твърдя, че са истина, това си е ваш патент.
HoUs4oOL написа:1982 написа:Лъжец.
Да, а твоя патент е да наричаш лъжа всичко, което не ти изнася, както и да раздаваш квалификации и обиди из форума.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Заеби .... сега трябва да доказвам, че нямам сестра.![]()
![]()
Не е ли редно, първо ти да докажеш, че имам сестра, преди да твърдиш, че е ***** ?!
Когато твърдиш нещо, ти трябва да го докажеш, а не да искаш другият да го оспори.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
1982 написа:
Да, много се извинявам, че не приемам на сляпо всички сплетни, които изравяте от всевъзможни помийни ями. Явно грешката е в мен.
А за обидите, не ми се правете на ощипани, щото и аз редовно ям обиди от вас, ама тогава няма проблем, нали ??!
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
1982 написа:
Лъжец.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
il4o_iliew написа:Моето твърдение го подкрепих с факти и документи.
1982 написа:То спор не е и имало. Спор не се прави с лъжи, слухове и демагогия. Всичко с теб е не спор, а един цирк.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта