Веднъж ти казах, че не обичам сладко и оттогава постоянно се сещам за нещо, което всъщност ми харесва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ами говореше нещо, че си целунат от Господ, но аз, макар и карък, също съм целуната за две неща.1982 написа:Ама аз не се правя, аз съм си улав.![]()
Ми ... не знам, забравих вече за кое говорехме, подсети ме ...
1982 написа:Кои тъмносини хора, тука нещо не зацепиха зъбните ми колела ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Laetitia написа:Ами говореше нещо, че си целунат от Господ, но аз, макар и карък, също съм целуната за две неща.![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
След "Нутела" може би.YANTRA_FOREVER написа:Карамел и мляко. Най-хубавото нещо за мазане върху филия
Целунал ме е за ума и любовта.1982 написа:Е, кои са тези неща, стига увърта като партизанин на разпит ??
Laetitia написа:След "Нутела" може би.Аз в Италия така се зарибих по един десерт, че с приятелката ми издирихме куп италиански сладкарници в София, за да го намерим. Ама не го бяха докарали...
Laetitia написа:Целунал ме е за ума и любовта.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта