Thsmith написа:Къде съм казал какви са бежанците? Нормално е всички да идват щом има кой да ги посреща. Казвам, че са почнали да идват при руската интервенция, а не при американските инвазии и тяхно военно присъствие.dunavfc написа:Thsmith написа:Кое може да им е позитивното бре? Да не бушуват в Украйна, а във Варшава или Прага лиКак изобщо ще окажеш натиск на такъв режим и ще го държиш кротък? Все едно да даваш акъл на кувейт, че можели да поддържат по позитивни отношения със Саддам, но американските заплахи ги прецакали.
Кво за Шотландия? Към този момент е вярно, че мнозинството шотландци подкрепят ЕС. Това обаче не означа отцепване или отхвърляне на друга алтернатива.
Е, ти сериозно ли вярваш, че Русия ще нападне някога държава от ЕС !? Много ми е интересно, каква би била причина....
И не мога да разбера, защо не можеш да признаеш или не виждаш, че конфликта между ЕС и Русия е именно заради САЩ !? Преди случващото се в Украйна, какви бяха отношенията на Европа със "страшилището" Русия !?
Аз мога да ти гарантирам, можем да го обвържем с бас, ако искаш, че ако Великобритания напусне ЕС и се проведе нов референдум за отцепването на Шотландия от Великобритания, този път ще им се получи.
Ти преди 2-3 години вярваше ли, че ще нападне Украйна и ще открадне Крим и ще пробва да направи същото с цяла източна Украйна?
Аз гаранции от теб не желая. Аз смятам, че няма да се разпаднат независимо от всичко и ще бъдат запазени с всякакви средства, но ти си свободен да вярваш в каквото решиш.
--
Ае стига. Отивам да инсталирам. Можем да продължим след 2-3 часа : )
Защо слагаш под общ знаменател ЕС и Украйна, ей Богу не мога да разбера....Много ми е интересно, ако Украйна беше част от ЕС или НАТО дали някой щеше да ги нападне...Интересно, защо Русия не напада прибалтийските държави или България !? Въпросите ми са реторични, разбира се. Не ги напада, защото няма интерес от това, защото загубите за тях ще бъдат много повече от потенциалните ползи, които биха спечелили, ако воюват. Украйна е съвсем различна бира от ЕС. Играят го уж независими, лутат се между Западът и Русия, но нито са в НАТО, нито в ЕС, разбира се, че Русия може да си прави там, каквото поиска...
И въобще, толкова много задълбахме в демагогия, че чак се загуби смисъла на цялата дискусия ( сефте ).
От Великобритания стигнахме до поредният спор между САЩ и Русия.....
П.П : Лека вечер !