wicked1913 написа:Твърдо НЕДОВОЛЕН!
Управляват ни физкултурници, мутри и охранителите на комунистите, според вас те какви са?
Единственото нещо,което ще се развива е МВР=> автоматично ни прави една смешна и полицейска държава.
Абсолютно всичко затъва,поощряват се простаците и мутрагените, за сметка на интелектуалците.
Нито пенсии,нито стипендии, работна заплата,нищо не се е покачило,дори мъничко, е да с изключение на цените на ВСИЧКО,който не спират да се покачват!
Заприличваме на една бананова република от типа на Ямайка, Коста Рика, Доминиканската Реп. и т.н., ще бъдем управлявани от строга диктатура,като населението ще се дели на много богати(около 1/4), средната прослойка ще бъдат хората,които движат дрогата и проституцията, а останалите ще преживяват на ръба на мизерията!
Винаги ще бъдем екзотична зона за алко и секс туризъм на пропадналите германци и англичани,който изобщо не допринасят за развитието на икономиката ни,тъй като идват на пълен гратис,на нереално ниски цени, от който много малко хора се облагодетелстват -> главно алкохолните босове,наркодилъри и сводници. За сметка на това яко се работи против КУЛТУРНИЯ ни туризъм,трябва винаги другите да ни правят клипчета и реклама на дестинацията БЪЛГАРИЯ,като културна точка, защото тъпата ни държава(като администрация и мудна бюрокрация) не допринася с нищо за развитието му,което ще бъде много по-доходоносно за самите тях,и за мутрите,че и даже за обикновенното население => какъв е извода? Срещу някакви дребни пари,управляващите пре**ават собствения си народ, за да могат другите държави да развиват някакъв небивал туризъм,за сметка на затъващия наш,който даже спира да привлича и родното население.
Но това е само една много малка част от нещата,от които съм недоволен.
ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ ДЕБЕЛО,ЧЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЪМ И ЗА НЯКОЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА,СЪЩИТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ СЕ ОТНАСЯТ И КЪМ ТЯХ!!!
Мисълта ми е,че България ще затъва,посока банановите републики, докато съществуват хора израстнали с мисълта "комунизъм", и техните наследници,допринесли за мутризацията на България!
Нямаме никаква алтернатива за кой да гласуваме, за да ни "оправи", всички са от една прослойка,просто се разиграва един голям цирк в парламента! Това е моето виждане по въпроса.
Алтернативата => Докато народа не се надигне на БУНТ,кървава революция, за да може навякъде и всеки да види,че не ни е СТРАХ от НИЩО и НИКОЙ,да се всее СТРАХ към тези,които ни рушат и разграбват - нищо няма да бъде забравено!
Но сами знаете каква е възможността това да стане,а самото "развитие" на съвременния свят,свързано с изпростяването на всички народи(за което допринасят главно еврейте, но това е друга тема... доста обемиста,бих казал ключова за световното развитие!), спомага за деградацията на населението, и измитането на всички човешки ценности!
Оставаме една джунгла където по-силния ще оцелява, и всеки ще гледа себе си, няма да има такова понятие като народ и нация! Ще настанат законите на джунглата!
Надявам се някой прозорлив човек да прочете мнението ми, и се надявам,че колкото повече хора осъзнаят истината,някой ден наистина може да успеем... а до тогава такива като мен ще бъдат еденици, и смятани за луди,предполагам...!