ILovePussyJuice написа:честита победа на Юнайтед,поредния отбор който унижава лузъирте на гейфийлд. Чемпиъншип
Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
А нека и този човек да ми прави компания на БАНановите острови.

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
NiKsAnA_ss написа:А нека и този човек да ми прави компания на БАНановите острови.ILovePussyJuice написа:честита победа на Юнайтед,поредния отбор който унижава лузъирте на гейфийлд. Чемпиъншип
+ половината форум

Аз искам да попитам останалите модератори, докога ще продължава гусин Васконти (изживяващ се като модератор в подфорум ЦСКА) да продължава да толерира обидите към фенове на Левски? Това при него е системно и непрекъснато и не се трият въпросните обиди, камо ли па наказания за провинилите се. И за да не бъда голословен...
и т.н.
Артилериста написа: и който мачка говедата във всяко (нормално) дерби определено
ULTRA NORTH написа:каквото и да става и да падаме важното е да пукнем на говедата гумата на 20-ти, оставете първенството и проблемите важното е да ги прецакаме
и т.н.

1. Ти наясно ли си как точно се дава линк към дадено мнение, което според теб нарушава правилата?
2. Какво, според теб, се полага за изказването "тъп чорбар"?
3. Какво, според теб, се полага за публичен коментар на модератор?
4. Какво, според теб, се полага за реклама на някакви сайтове във форума на Гонг?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа::lol:
1. Ти наясно ли си как точно се дава линк към дадено мнение, което според теб нарушава правилата?
2. Какво, според теб, се полага за изказването "тъп чорбар"?
3. Какво, според теб, се полага за публичен коментар на модератор?
4. Какво, според теб, се полага за реклама на някакви сайтове във форума на Гонг?
Иначе типичен червен отговор - "а вие що биете негрите". Въпреки това, ще ти отговоря:
1. Да, наясно съм, но тъй като ти си ги знаеш не е нужно аз да ти отварям очите. Това е ТВОЯ работа
2. Каквото и за "говедо". Всеки да си носи последствията, банван съм за такива обиди и сигурно ще продължа да бъда за подобни провинения, но не мрънкам а си изтърпявам наказанието.
3. Ти за какъв се имаш тук, че не може да се коментира твое действие, в случая БЕЗдействие?
4. Рекламата е в подписа и е на мой познат. Ако толкова ти вади очите ще я махна, след което предполагам ТИ лично ще се погрижиш и другите с подобни "реклами" да я свалят, или тва важи само за мен?
Та, въпроса ми не беше към теб, но може и ти да отговориш? Докога ще толерираш обидите към левскари с израза "говеда" в подфорум ЦСКА?
Твоя работа. Тази тема е за сигнали под формата на линк. След като нямаш намерение да ми "отваряш очите", ще оставя твоите да се бодят от тези обиди.
п.п. Аз тук се имам за модератор. Можеш да прочетеш в правилата какво пише за коментар на модератор.
п.п. Аз тук се имам за модератор. Можеш да прочетеш в правилата какво пише за коментар на модератор.
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Твоя работа. Тази тема е за сигнали под формата на линк. След като нямаш намерение да ми "отваряш очите", ще оставя твоите да се бодят от тези обиди.
Аха, ми остави ги бре, поне доказваш правотата на моите думи. Дано поне твоите колеги си свършат работата

ПП: А кво се полага за мод, който не си върши работата?
[offtopic]terata, доста си нагъл, пич! Та точно васконти се грижи да ви е уютно тук, в подфорум ЦСКА! Лично на теб ти е спестил няколко бана и то за преки обиди, просто всеки си има свой си начин на модериране-едни обичат да наказват, други-не. И вместо да се радваш на свобода на словото, вадиш някви смешни неща, дето нямаш и линк към тях, щото са отпреди сто години
Но никога не е късно да станеш за резил, та честито
[/offtopic]

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:[offtopic]terata, доста си нагъл, пич! Та точно васконти се грижи да ви е уютно тук, в подфорум ЦСКА! Лично на теб ти е спестил няколко бана и то за преки обиди, просто всеки си има свой си начин на модериране-едни обичат да наказват, други-не. И вместо да се радваш на свобода на словото, вадиш някви смешни неща, дето нямаш и линк към тях, щото са отпреди сто годиниНо никога не е късно да станеш за резил, та честито
[/offtopic]
[offtopic]Хм, отпреди 100 години викаш
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=107279&st=0&sk=t&sd=a&start=780#p3888761 ...дали?
И другото е от същия период

А иначе е ясно защо браниш така Васконти... все пак ако някога събере смелост и банне многобройните ти акаунти, потребителите на подфорум ЦСКА ще намелеят наполовина

terata написа:шивача написа:[offtopic]terata, доста си нагъл, пич! Та точно васконти се грижи да ви е уютно тук, в подфорум ЦСКА! Лично на теб ти е спестил няколко бана и то за преки обиди, просто всеки си има свой си начин на модериране-едни обичат да наказват, други-не. И вместо да се радваш на свобода на словото, вадиш някви смешни неща, дето нямаш и линк към тях, щото са отпреди сто годиниНо никога не е късно да станеш за резил, та честито
[/offtopic]
[offtopic]Хм, отпреди 100 години викаш
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=107279&st=0&sk=t&sd=a&start=780#p3888761 ...дали?
И другото е от същия периодАма викаш никога не късно да станеш за резил а
Първо се запознай с фактите, пък тогаз се пробвай да опонираш, че иначе олекваш, но пък ти отдавна си доста "лек" тъй че ти е простено
![]()
А иначе е ясно защо браниш така Васконти... все пак ако някога събере смелост и банне многобройните ти акаунти, потребителите на подфорум ЦСКА ще намелеят наполовина[/offtopic]
[offtopic]ровил и се като пра-е

ако ми ги банне, ти оставаш сам, като сираче

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !