anihilator написа:Messi_fan написа:Хахахаха е тука просто тролчето ДАНС тотално се оака. Уж пусна темичка така умишлено, да всява тролене и провокацийка. А то какво излезе. Тая тема му излезе през носа. Сам си вкара автогола.![]()
С факти и доказателства уважаемите колеги от форума му показаха, че опашките в САЩ са по-големи и по-смехотворни от тези в Москва. Изпий си чашката със студена водица, тролчо. До дъно, до дъно. ххехехе пак се оака.
![]()
![]()
Тези опашки са заради истински и големи намаления , черен петък и така нататък крайно жалко е да сравняваш нещата
Истината приятелю е че въобще не е необходимо да ходиш и да се ръгаш по опашки,независимо за какво.През първата ми година в Англия ЧОК ТАРИКАТИ ме убеждаваха колко яко било да си напазаруваш на черен петък.Вързах им се,сложих си 1000 паунда в джоба и тръгнах на лов.След лудо обикаляне по магазините и ръгане в разноцветната маса,стигнах до извода,че или далаверата я няма,или съм я пропуснал.Започнах да си проучвам нещата и на следващата година,удобно седнал пред компа си напазарих страхотни неща за без пари.А ръгането вън продължава...Наистина е необходимо малко повече четене,инфо дал Бог и всичко си е на мястото.Успех на "опашкарите",дано получат това за което чакат от 4 часа сутринта!