Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2016 18:25

1982 написа:
CTAHKO написа: И не видях да си отговорил на въпросите ми. Посочи ми един случай по соца на пребит от циганин пенсионер,

Откъде да ти го посоча, от "Работническо дело" или от "Отечествен фронт" ?? :lol: :lol: :lol: Там нали всеки ден описваха всяко престъпление. :mrgreen:

Аз тогава циганин в центъра на голям град не виждах, нито пък каруца, но сигурно и това е от "Отечествен фронт" или "Работническо дело" :roll: Имахме лозе, почти в края на града, и нямам спомен да е обирано :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2016 18:36

CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа: И не видях да си отговорил на въпросите ми. Посочи ми един случай по соца на пребит от циганин пенсионер,

Откъде да ти го посоча, от "Работническо дело" или от "Отечествен фронт" ?? :lol: Там нали всеки ден описваха всяко престъпление. :mrgreen:

Ми не знам 8-) Ти си този, който твърди, че сега живеем по-спокойно от времето на соца, щото за 45 години, на баща ти му окрали два пъти Москвича ;) А за последните 26 години, колко неща са му окрали 8-) Добре, понеже съм с добро сърце, каквото само един истински комунист може да притежава, ще ти дам шанс да се измъкнеш от неловката ситуация, в която си изпаднал. Дай ми статистика на циганската престъпност през последните 26 години 8-) Не вярвам да е някакъв проблем, щото сега всичко е свободно, всичко се отразява реално и няма никаква цензура 8-)

Ама недей да си съчиняваш.

GOLEADOR написа, че през соца е нямало престъпност и аз оспорих това, нищо друго не съм твърдял. Просто дадох малко примери.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2016 18:40

Кашчей написа:
1982 написа:

Откъде да ти го посоча, от "Работническо дело" или от "Отечествен фронт" ?? :lol: :lol: :lol: Там нали всеки ден описваха всяко престъпление. :mrgreen:

Аз тогава циганин в центъра на голям град не виждах, нито пък каруца, но сигурно и това е от "Отечествен фронт" или "Работническо дело" :roll: Имахме лозе, почти в края на града, и нямам спомен да е обирано :roll:

Аз пък виждах цигани и тогава.

За лозето ти не знам, ама ние сме били жертва на престъпността и предзи 1989-а, и след нея. Както споменах, на бащата 2 пъти му разбиваха колата заради радиото, пред блока, тогава живеехме в "Сухата река", блокът точно зад стадиона на Левски. След 1989-а пък ни разбиха апартамента (вече в "Красна поляна"). Така че сме "намазали" и преди, и след. :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2016 18:52

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:

Аз пък виждах цигани и тогава.

За лозето ти не знам, ама ние сме били жертва на престъпността и предзи 1989-а, и след нея. Както споменах, на бащата 2 пъти му разбиваха колата заради радиото, пред блока, тогава живеехме в "Сухата река", блокът точно зад стадиона на Левски. След 1989-а пък ни разбиха апартамента (вече в "Красна поляна"). Така че сме "намазали" и преди, и след. :mrgreen: :mrgreen:

В центъра на София си виждал цигани, ама друг път. Тия сигурно са знаели кога аз ще идвам, та и един не видях за толкова години :roll: Същото и тук, и в Пловдив. За Лясковец не мога да твърдя :mrgreen:
Относно престъпността-тя е неизкоренима, също като хлебарките, защото е заложена в природата на човека. Само че на определени места, и при определени обстоятелства активността и е сведена до минимум.
Вчера слушах за Моленбек-квартал на Брюксел, който е бил работнически. В течение на времето започват да се заселват все повече матирани и оксидирани, и нормалните белгийци се изселват. Сега в квартала дори полиция рядко влиза. Нещо подобно на нашите Филиповци, Столипиново, Селяметя-капсуловани райони в града, които имат свои закони, но не се ограничават само в техните си рамки, а се опитват да ги наложат и на останалите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2016 18:53

1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:

Откъде да ти го посоча, от "Работническо дело" или от "Отечествен фронт" ?? :lol: Там нали всеки ден описваха всяко престъпление. :mrgreen:

Ми не знам 8-) Ти си този, който твърди, че сега живеем по-спокойно от времето на соца, щото за 45 години, на баща ти му окрали два пъти Москвича ;) А за последните 26 години, колко неща са му окрали 8-) Добре, понеже съм с добро сърце, каквото само един истински комунист може да притежава, ще ти дам шанс да се измъкнеш от неловката ситуация, в която си изпаднал. Дай ми статистика на циганската престъпност през последните 26 години 8-) Не вярвам да е някакъв проблем, щото сега всичко е свободно, всичко се отразява реално и няма никаква цензура 8-)

GOLEADOR написа, че през соца е нямало престъпност и аз оспорих това, нищо друго не съм твърдял. Просто дадох малко примери.

Ти си тоя дето съчинява 8-) Чети си пасквилите 8-) Даже забравяш какво лъжеш ;)

1982 написа:Стига с тия мантри за спокойното живеене, на бащата колата 2 пъти я разбиваха пред блока през 80-те, в "спокойния" социализъм. Хванал съм и аз малко от това време, тия лъжи нЕма как да минат.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2016 19:16

Кашчей написа:Вчера слушах за Моленбек-квартал на Брюксел, който е бил работнически. В течение на времето започват да се заселват все повече матирани и оксидирани, и нормалните белгийци се изселват. Сега в квартала дори полиция рядко влиза. Нещо подобно на нашите Филиповци, Столипиново, Селяметя-капсуловани райони в града, които имат свои закони, но не се ограничават само в техните си рамки, а се опитват да ги наложат и на останалите.

Да де, ама нали знаеш, че тея "квартали" се капсуловат още преди 1989-а, при нас Факултета си беше известен като цигански квартал и тогава, българи не смееха да влизат, както и сега не смеят. Тая тенденция не е от "демокрацията".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2016 19:19

CTAHKO написа:
1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:

Ти си тоя дето съчинява 8-) Чети си пасквилите 8-) Даже забравяш какво лъжеш ;)

1982 написа:Стига с тия мантри за спокойното живеене, на бащата колата 2 пъти я разбиваха пред блока през 80-те, в "спокойния" социализъм. Хванал съм и аз малко от това време, тия лъжи нЕма как да минат.

И къде в цитираното видя, че твърдя, че "сега живеем по-спокойно от времето на соца" ???

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2016 19:31

1982 написа:И къде в цитираното видя, че твърдя, че "сега живеем по-спокойно от времето на соца" ???

Значи твърдиш, че в момента живеем по-зле от соца, така ли 8-)

П.П. Знаеш ли какъв празник е днес 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2016 19:48

1982 написа:
Кашчей написа:Вчера слушах за Моленбек-квартал на Брюксел, който е бил работнически. В течение на времето започват да се заселват все повече матирани и оксидирани, и нормалните белгийци се изселват. Сега в квартала дори полиция рядко влиза. Нещо подобно на нашите Филиповци, Столипиново, Селяметя-капсуловани райони в града, които имат свои закони, но не се ограничават само в техните си рамки, а се опитват да ги наложат и на останалите.

Да де, ама нали знаеш, че тея "квартали" се капсуловат още преди 1989-а, при нас Факултета си беше известен като цигански квартал и тогава, българи не смееха да влизат, както и сега не смеят. Тая тенденция не е от "демокрацията".

Доколкото съм запознат, Факултета е капсулован още преди 9-и 44-та, но не е в това въпросът, а в поведението на обитателите му извън пределите. Тук някой (ФК Дунав) се изцепи, че България била пример за интегриране на "другите", но аз не мисля, че циганин може да бъде интегриран, ако сам той не го поиска, и това важи не само за циганите.
Лошото е, че т.н. демокрация отключи лошото и у много българи-алчност, арогантност, незачитане на правата на другия-това е демокрация по български.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 апр 2016 19:52

Разбира се,че през комунизма се живееше много по-спокойно.Не разбирам защо има хора които не намират доблест да признаят истината.Все ще излезне някой Матросов който да се хвърли на амбразурата с мантрата ,че хората през комунизма били мързеливи или носталгията е заради отминалата младост.Каква жалба за младост има в желанието на хората децата им да работят в България,а не да ходят немили-недраги в чужбина?Или пък спомена , че винаги са работели и изкарвали с труд прехраната на семействата си.Сега същите се молят завода за обезвреждане на мини да заработи - нищо,че там ги карат да умират за 200 лв заплата.Безработицата ги натиска и те са готови да чукат мини и за тези пари!За престъпността -,крадеш-хващат те и лежиш в затвора!Кратко,точно и ясно! А замесиш ли се в зверско убийство - куршум в главата ,за това тези неща се случваха много,ама много рядко.Трябва да си изперкал или малоумен циганин за да посегнеш грозно на стари хора.Щото хванат ли те,отидоха 25 години от живота ти (или направо се разделяш с него).Така беше през комунизма,хората работеха,имаха осигурено безплатно здравеопазване , образование и сигурност.Сега тези неща липсватр.За това е и носталгията по комунизма (мое мнение).
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”