Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Nuke » 02 фев 2016 15:05

diplomat написа:
Thsmith написа:
fcb_bg написа:Ами върни се по-назад бе, кой те спира. Върни се и давай примери, кво само плашиш "ше се върна по-назад". Кво да я оправдаваме Русия, па Шатите са се невинни. Аз питах за 1(ЕДНА) санкция за неправомерни действия в международен план на тази държава да е наложена! ЕДНА!Значи санкции за всички може да има, само не и за САЩ. Те са друга бира, тех санкции не ги ловят. Изтрепаха милиони само откакто стана еднополюсен светът през 91-ва, ама никой не ги съди.
Тц, те са невинни.

Защо се чудиш? Все един преподавател да наложи наказание на декана. Няма как да стане. Ще ме обвините, че пак се позовавам на книги, но няма как да не се сетя за едни коментари на Тачър от Живот и политика. Там се присмиваше на някой настроения и закани след отказа на Буш да подпише онзи ужасен протокол от Киото. Присмиваше се на разни заплахи от зелени и от някакви министри на Франция и Италия за санкции срещу САЩ :lol: Присмиваше се на това, че някои хора забравят кой е санкциониращия и кой може да бъде санкциониран и как ролите няма как да се обърнат.

Нека да не се правим на ударени и изненадани защо се случват така нещата. Може да не е справедливо, но животът не е справедлив.

Уоу. :shock: Мен ми се струва, че историята на света не е 200-300 годишна, така че САЩ като толкова "велика" империя да проследят как са се развивали други техни подобия през вековете, за да не хапнат голямото дръвце накрая. Щото нали знаеш - падането от високо е много болезнено. ;) След още 300 години изобщо не се знае дали ще има такава държава САЩ, но ако погледнем собствената си история и как българският народ е оцелял въпреки всичките неволи, бих заложил че все още ще ни има на тази земя.

Ти не усещаш ли, че пак си въртиш някаква собствена плоча? Хората говорят за нещо конкретно.

Аз питах за 1(ЕДНА) санкция за неправомерни действия в международен план на тази държава да е наложена! ЕДНА!Значи санкции за всички може да има, само не и за САЩ.

^^ Ей това коментирай.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 фев 2016 15:12

Nuke написа:
^^ Ей това коментирай.

За какъв си се помислил, че ще ми казваш какво да коментирам, калъфчо? :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 02 фев 2016 15:17

diplomat написа:
Nuke написа:
^^ Ей това коментирай.

Класически трол. Нищо никога не казваш, само опитваш да провокираш.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 фев 2016 15:19

1982 написа:Никога не съм писал, че Щатите са невинни, но типично за един нагъл русофил, веднага ти се приписват твърдения, които никъде не си казвал. За русофила явно, лъжата е начин на за живот.

Ставаше дума единствено, че и Русия върши същите неща, като САЩ (погазва международното право), но русофилите веднага привидяха в това защита на САЩ.

Mи ние когато си храчим Шатите, ти храчиш Раша бе, тъпо копеле. Сякаш няма за кво, че един път и ти да се изсреш в тон върху цилиндъра на ънкъл Сам.
Но не, ти никога не го правиш, местиш темата към Москоу.
И кво да си мисля в такъв случай за теб? М?
Как можа да ми кажеш, че съм русофил бе? :mrgreen: Доживях да ме обидят на нагъл русофил, а не на нагъл руснак. :mrgreen: Я си почати с кептъна на лични малко. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 фев 2016 15:22

Nuke написа:
diplomat написа:
Nuke написа:
^^ Ей това коментирай.

Боже, намерил се кой да го каже. Наклон няма да ми даваш, разбра ли ме? Аз диалог водя с хората, които са готови на същото. Нито търся нечие одобрение или внимание, нито ме интересува как изглеждам в очите на някакви палячовци. Хайде сега си заври мнението там, дето слънце не огрява и не ме занимавай с глупостите ти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 фев 2016 15:32

[quote="boabbb"Ади, бе, Google ли ти заби :?: Чекам да ми пееш, както казваше един забавен телевизионен персонаж :lol: :lol: [/quote]

Не ми е нужен Гугъл, смешко, всеки знае за нашествията в Унгария и Чехословакия, или сега ще ми кажеш, че това не се брои, щото е СССР, а не Русия ?! Ами, съжалявам, до началото на 90-те, нямаше Русия, а СССР.

СССР не нахлу там, упълномощен от ООН, нали ??! Самоупълномощи се.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 02 фев 2016 15:33

diplomat написа:
Nuke написа:
diplomat написа:
Nuke написа:
^^ Ей това коментирай.

Боже, намерил се кой да го каже. Наклон няма да ми даваш, разбра ли ме? Аз диалог водя с хората, които са готови на същото. Нито търся нечие одобрение или внимание, нито ме интересува как изглеждам в очите на някакви палячовци. Хайде сега си заври мнението там, дето слънце не огрява и не ме занимавай с глупостите ти.

Спирам да те занимавам. И на мен не ми е приятно да си губя времето с идиоти .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 фев 2016 15:36

1982 написа:
boabbb написа:Ади, бе, Google ли ти заби :?: Чекам да ми пееш, както казваше един забавен телевизионен персонаж :lol: :lol:

Не ми е нужен Гугъл, смешко, всеки знае за нашествията в Унгария и Чехословакия, или сега ще ми кажеш, че това не се брои, щото е СССР, а не Русия ?! Ами, съжалявам, до началото на 90-те, нямаше Русия, а СССР.

Фактическа грешка :lol: СССР нахлува там, защото го "кани" признатото от ООН правителство на съответната държава, тъй като усещат какво се готви ;) Пускай Google-a и продължавай да ровиш, щото това си е баш по правилата на ООН ;) Дерзай, комсомолецо :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 фев 2016 15:46

boabbb написа:Фактическа грешка :lol: СССР нахлува там, защото го "кани" признатото от ООН правителство на съответната държава, тъй като усещат какво се готви ;) Пускай Google-a и продължавай да ровиш, щото това си е баш по правилата на ООН ;) Дерзай, комсомолецо :mrgreen:

Кое правителсво, това дето отиват да го свалят ли, то ли е поискало, лично Дубчек е поискал ?! Или някое друго ??
Последна промяна от 1982 на 02 фев 2016 15:46, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 фев 2016 15:46

1982 написа:Не ми е нужен Гугъл, смешко, всеки знае за нашествията в Унгария и Чехословакия, или сега ще ми кажеш, че това не се брои, щото е СССР, а не Русия ?! Ами, съжалявам, до началото на 90-те, нямаше Русия, а СССР.

А за американския преврат в Гватемала от 1954 знаят ли всички, смешко. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”