Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 25 мар 2016 10:20

Няма и 10г след като се набутахме в ЕС му се ева мамичката.

България евроубийцата Форевър! 8-)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 мар 2016 11:20

fcb_bg написа:Няма и 10г след като се набутахме в ЕС му се ева мамичката.

България евроубийцата Форевър! 8-)

Даже издържа повече, отколкото мислех :lol: :lol: :lol: Тия не бяха ли чели история ... :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 25 мар 2016 11:51

THE G.A.M.E написа:
Nuke написа:
Гласувах за Атака през 2009. После се разочаровах именно от Сидеров. На последните избори не гласувах. В началото на 90-те аз също бях прозападно настроен, така че явно сме извървели един и същи път с другаря Волен.

Защо казвам, че ще плачете за него? Защото само той би приел крути мерки за справяне бежанския проблем. А този проблем е огромен. Може някои да не го усещат още, но е такъв, повярвай.

Само че, обръщането на Волен не е продиктувано от някво разочарование, или осъзнаване, а по-скоро причината е финансова.
Няма каква да е друга, щото той през 90-те не беше толкова про-западно настроен, колкото номера му беше да мрази руснаците и всичко свързано с тях.
Статиите му още си стоят... Не може ей-така лесно да заобичаш този, който си мразел.
Какво значи разочарован ?
Към момента предполагам си разочарован от Левски, това означава ли, че от утре ще си цесекар... Колкото и правилно да работят и да се развиват... Т'ва хипотетично ?
Не става така... Не е станало и със Сидеров.
Или си фен на западният модел ( без оглед на политиците ) ... Или на руският.
Двата модела за развитие и политика се различават достатъчно, за да си противоречът, което от своя страна прави абсурдно едно обръщане на 180 градуса.

Точно за това, аз лично, не бих поверил на Волен и задачата да раздели слама на две магарета.
Па какво остава да управлява Държавата.
Като стана дума за управление ...
Той не желае това.
Сега, както си е, му е най-добре.
Той е в политиката, за да е някой... И разбира се, заради икономическите облаги.
За съжаление, едно 90 % от политиците ни са като него.

Моля те, що за сравнение? Футболът е просто спорт. Да, левскар съм и ще си остана, но защото това по никакъв начин не влияе на живота ми. Мога да гледам футбол, мога и да не гледам. Нищо не се променя. Нито арабели ще нахлуят, ако не гледам, нито сиренето ще поевтинее, ако гледам. Тъпо сравнение.

Това тук си е израз на личната ти омраза към Волен:
Само че, обръщането на Волен не е продиктувано от някво разочарование, или осъзнаване, а по-скоро причината е финансова.
Няма каква да е друга
Нямало каква друга да е. Ама светът не работи така. Ако ще го обвиняваш в нещо, докажи го. В противен случай думите ти олекват. Волен не е откраднал един лев от тая държава. Цял живот живее под наем. Къде живее Костов? А Борисов? А Доган? Да продължавам ли?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2016 12:18

Nuke написа:Моля те, що за сравнение? Футболът е просто спорт. Да, левскар съм и ще си остана, но защото това по никакъв начин не влияе на живота ми. Мога да гледам футбол, мога и да не гледам. Нищо не се променя. Нито арабели ще нахлуят, ако не гледам, нито сиренето ще поевтинее, ако гледам. Тъпо сравнение.

Не е глупаво сравнението.
Поне от моя гледна точка, поддържането на един или друг полит. модел, си е като спортното фенство.
За мен западният модел, е най-правилен за развитие и това се доказа многокртатно в икономическата бездна между Запада и Изтока.
Ако можем да говорим за няк'ъв провал на Запада, то можем да кажем, че се провалиха политиците, но не и икономическият модел.
А от провала на политиците ( вече няма политици с качествата на онези, от 80-те и 90-те ) ... Запада пострада и политически.

Nuke написа:Това тук си е израз на личната ти омраза към Волен:

Явно не си запознат с моята максима за омраза, която гласи, че се мразят силните и успелите.
Точно за това няма как да мразя Волен или Русия.

Вече посочих причината поради която смятам, че Волен е прибирал кинти за да защитава един или друг полит. модел, или Държавата, провеждаща ги.
Няма как иначе да заобича тези, дето искаше "Янките" да ги затрият.
При Сидеров има страшен "нон-сенс", в доста аспекти.
Това е оценка на страничен наблюдател, не е продиктувана от каквито и да било чувства. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 25 мар 2016 12:24

THE G.A.M.E написа:Не е глупаво сравнението.
Поне от моя гледна точка, поддържането на един или друг полит. модел, си е като спортното фенство.
За мен западният модел, е най-правилен за развитие и това се доказа многокртатно в икономическата бездна между Запада и Изтока.
Ако можем да говорим за няк'ъв провал на Запада, то можем да кажем, че се провалиха политиците, но не и икономическият модел.
А от провала на политиците ( вече няма политици с качествата на онези, от 80-те и 90-те ) ... Запада пострада и политически.

Аз поддържам личности, не модели. Не съм навит да живея в какъвто и да било строй, ако начело стои примерно Станишев.

THE G.A.M.E написа:Явно не си запознат с моята максима за омраза, която гласи, че се мразят силните и успелите.
Точно за това няма как да мразя Волен или Русия.

Вече посочих причината поради която смятам, че Волен е прибирал кинти за да защитава един или друг полит. модел, или Държавата, провеждаща ги.
Няма как иначе да заобича тези, дето искаше "Янките" да ги затрият.
При Сидеров има страшен "нон-сенс", в доста аспекти.
Това е оценка на страничен наблюдател, не е продиктувана от каквито и да било чувства. ;)

Ти смяташ. но с това си оставаш - със смятането. Аз пък не смятам. Има едно нещо, наречено презумпция за невинност. Справка: чл. 31, ал. 3 от Конституцията на България:
Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2016 12:35

Nuke написа:
Аз поддържам личности, не модели. Не съм навит да живея в какъвто и да било строй, ако начело стои примерно Станишев.

Ами нормално е да спорим, аз съм на мнение, че е важна стратегията/моделът/начинът, не толкова личноста, която стои зад тях и ги провежда :lol:
Отново ще опра до спорта, една Барселона, заложиха на една концепция за развитие и независимо кой е треньор, същата се следва и следователно, успехите са налице.
Идеята е, че ако има консенсус за начинът на развитие, то дадена Държава няма да падне жертва на някой некадърник.
Щото дори и некадърника трудно ще се провали, ако следва качествен модел.

Nuke написа:
Ти смяташ. но с това си оставаш - със смятането. Аз пък не смятам. Има едно нещо, наречено презумпция за невинност.
Справка: чл. 31, ал. 3 от Конституцията на България:

"Смятам", е на база предположение.
И ти смяташ, че Боко е "еди-какъв си", но също немаш доказателства.

Та точно за т'ва са форумите, за предположения, а не за обвинения. :) ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 25 мар 2016 12:44

Доказателства нямам, но улики имам купища. С очите си съм виждал къщите и колите на доста български политици. Ако аз бях главен прокурор, моменталически се самосезирам и започвам да душа. Щом никой не посмя толкова време да го направи, значи е ясно къде е заровено кучето. Вярвам, че именно Волен Сидеров е един човек, който би се захванал да свърши мръсната работа. Вярвам, че атаките срещу него са точно заради това. Дискредитираш личността и проблемите отшумяват. Дори това, че сме в ЕС не помага по никакъв начин. Значи и останалите политици в ЕС са същата стока. След като изскочи на светло докладът на Байърли, уличаващ премиера в престъпни деяния, защо никой не се дистанцира от него? Изобщо...не знам какво толкова ти харесва в политиката на мекотелите от ЕС.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 мар 2016 13:20

THE G.A.M.E написа:За мен западният модел, е най-правилен за развитие и това се доказа многокртатно в икономическата бездна между Запада и Изтока.
А от провала на политиците ( вече няма политици с качествата на онези, от 80-те и 90-те ) ... Запада пострада и политически. )

Викаш икономиките им цъфтят и връзват, а :lol: Интересно тогава, откъде ли може да идват тези икономически финансови кризи :roll: :oops: Игра, политиката е само инструмент в ръцете на капитала и са неразривно свързани 8-) И двата модела са пълен провал и съвсем скоро ще го усетим всички, с изключение на тези, които са на върха на пирамидата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 25 мар 2016 14:19

Билетът за градски транспорт в София скача до 1.60 лв.

Честито на печелившите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 мар 2016 15:00

Винетките скочиха ударно, сега и градският скача със ....... 60% увеличение. :shock: :shock:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”