rhaegar написа:Е, Челси има някакви минимални шансове за една-две купи
Има само празни надежди
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Е, Челси има някакви минимални шансове за една-две купи
boabbb написа:Santiago Munezz написа:Red_Girl написа:Аз зарад Гроучо, щото знам колко са му скъпи.![]()
Иначе споко, от следващия сезон ше се надигнете.
![]()
Айде, изчезвам. До после.
Айде до после...и да минеш през Еврото,да пуснеш за Юве,да те издънят,да ги намразиш и да ги анатемосаш и тях
Само Интер не пипай, че и без това не можеме да биеме вече комай месец![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Santiago Munezz написа:rhaegar написа:Е, Челси има някакви минимални шансове за една-две купи
Има само празни надежди
we are the champions написа:Винаги като заложа за Челси се дънят ... в събота ги загубих срещу Палас ...вчера ги чаках Х....
Чапаев написа:demy27 написа:Чапаев написа:boabbb написа:Какво японско си купи скоро, бе, шефе
Бонзай, суши, водорасли за ядене, рибки и водорасли за аквариума! Окапа ми косата, ако ще питаш за резултатите! Може да има и други странични ефекти, но ме е страх да отида на лекар да се прегледам!
Тя косата ти е окапала защото си много мъдър и великите мисли, които се пръкват в главата ти изискват по-добра вентилация, за да не прегрееш от толкова мисловна дейност.
Не е от това! И на котката започна да и капе козината! Тя пие вода от аквариума с рибките и постоянно се вре в бонсая!
Santiago Munezz написа:we are the champions написа:Винаги като заложа за Челси се дънят ... в събота ги загубих срещу Палас ...вчера ги чаках Х....
Което ще рече,че и бъкел не вдяваш от футбол
we are the champions написа:Santiago Munezz написа:we are the champions написа:Винаги като заложа за Челси се дънят ... в събота ги загубих срещу Палас ...вчера ги чаках Х....
Което ще рече,че и бъкел не вдяваш от футбол
Има нещо вярно
Потребители, разглеждащи този форум: icko65 и 17 госта