Player написа:dunavfc написа:Пич, ти изобщо знаеш ли кой е Лъчезар Богданов !?
Какви локуми ми разтягаш, какви филми ми прожектираш, не мога да разбера !? Прочете ли статията, която съм споделил ? Какви неща само ми сложи в устата, какви грехове ми причисли, направо си ебало майката...Щял съм да се съглася, ако някой поискал да намали доходите ни с 150 лв.![]()
Тук, братче в тоя форум, можеш да кажеш на някой здравей и да те обвинят, че си убил момчето от Враца или си изнасилил момичето от Стрелча...
Публикувам статията,, защото показва и другата страна на монетата, показва нещата и през друг ъгъл , а ти ми лепна ебати заключенията, ебати престъпленията...
Прочети си думите, където каза, че на този, си склонен да се довериш. А този за мен е никой. Още повече глупостите с които си съгласен, само защото той ги е казал. Ти собствено мнение имаш ли?
Приятелю, ти сериозно ли си ги мислиш тия малоумни неща !? Ти не беше ли човекът, който ми казва, че си си изграждал мнение за света според това, кой, какво ти бил разказвал !? Как твоите близки били в САЩ и ти разказвали някакви си неща и ти си било склонен да им вярваш ? И ти ми говориш за собствено мнение !?
Не мога да повярвам, че някой може да ме обвини в липсата на собствено мнение само защото харесвам или споделям дадена теза, мнение или аргумент, който е споделян и от някой друг
Първо, давам ти един приятелски съвет, за да не ставаш за смях в реалността, защото във форума не е фатално...Никога не се изказвай за неща и хора, които никога, ама абсолютно никога не си познавал, чел, чувал и т.н. Може ли коментираш и да правиш заключения, какъв бил Лъчезар Богданов, като ти си нямаш хал хабер, кой е този човек ? С какво се занимава и т.н. !?
Мога да се басирам, че не си прочел и 5 изречения от статията, но иначе се изказваш компетентно, като за трима...
Ей, такава е нашата татковина...Сульо и пульо коментира неща , хора и събития, без грам да е наясно за какво иде реч. Не е срамно да не знаеш, но е убийствено унижение да говориш уверено и самонадеяно за неща от които си нямаш никаква идея.