137 години свободна България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: 137 години свободна България

Мнениеот Alexx » 03 мар 2015 20:53

През оная работа ми е за руснаците. Ич не са ми симпатични. Което отново доказва,че като нямате аргументи в критиките срещу еврогейските ценности се почва псуване на русофил и комунист и обръщане на плочата колко Русия е зле.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 мар 2015 20:54

Няма свободна България без будителите, без революционерите, без Заарското въстание, без Април 1876...а как народонаселението се е отнесло към тях, е описано в книгите. Роби, плужеци и цалуващи ятагана и чепиците на османлиите! Кой даде на поборниците да пият пикня в спицерията на Спаса? Кой обезоръжи и предаде пушките на батачени на Ахмед аа? И то в момент, когато се е обсъждало башибозукът да се разотива? Кой?
Робско племе.
Никога нямаше да се освободим без помощ отвън!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 мар 2015 20:54

diplomat написа:
Alexx написа:Не съм атакист. Атака са ми анти от самото им създаване.
А и аз не вярвам,а съм се убедил с очите си и от разказите на приятели живеещи в различно държави.

Значи си олигофрен, както и твоите приятели. ;) Наистина сте болни мозъци, ако вярвате че народите в европейските държави вярват и проповядват такива неща. :shock: :shock: Това е като говоренето за пияните руснаци, които са първобитни индианци - няма такъв филм. И пак да те питам, що си сложил тия гадни западни комикси и герои, нарочно създадени да вкарват пропаганда срещу Русия? Защо не си сложиш картинка от руски комикси? 8-)

+ 10000 !!!

Амин!

[offtopic]Алекс, Супермен се бори истина, справедливост и АМЕРИКАНСКИЯ път, нали знаеш :mrgreen:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 20:56

Alexx написа:През оная работа ми е за руснаците. Ич не са ми симпатични. Което отново доказва,че като нямате аргументи в критиките срещу еврогейските ценности се почва псуване на русофил и комунист и обръщане на плочата колко Русия е зле.

Еми да, щото азиатскопедалските ценности на ЕАС се водят противоположност на ЕС, та с кое да ги сравня? С ценностите на марсианците? Пак те питам, защо мразиш тия ценности толкова много и смяташ, че педофилите и изродите са на почит в Европа, а си се опъчил със знака на КАПИТАН АМЕРИКА?!?! :lol: 8-)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 мар 2015 21:01

Аха пак го обърнахме на плюене по Русия. Само,че на мен ми е се тая, защото не съм от клуба на русофилите които ви се връзват. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 21:04

Alexx написа:Аха пак го обърнахме на плюене по Русия. Само,че на мен ми е се тая, защото не съм от клуба на русофилите които ви се връзват. 8-)

Хахаха какво плюене, задавам ти логичен въпрос, на който ти нямаш отговор, пич! :lol: Признай си какъв льольо си, защото подкрепяш еврогейски и хамериканотравеститски комикси, които са създадени с цел пропаганда и очерняването на СССР по времето на Студената война. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 21:05

Станко, виждаш ли какви са твоите съратници, фенове на КАПИТАН АМЕРИКА и Супермен. Ахахахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 мар 2015 21:08

diplomat написа:
Alexx написа:Аха пак го обърнахме на плюене по Русия. Само,че на мен ми е се тая, защото не съм от клуба на русофилите които ви се връзват. 8-)

Хахаха какво плюене, задавам ти логичен въпрос, на който ти нямаш отговор, пич! :lol: Признай си какъв льольо си, защото подкрепяш еврогейски и хамериканотравеститски комикси, които са създадени с цел пропаганда и очерняването на СССР по времето на Студената война. 8-)

Явно много не си наясно с комиксите. Ама карай живота да върви.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 21:10

Alexx написа:
diplomat написа:

Явно много не си наясно с комиксите. Ама карай живота да върви.

Или ти не си запознат, щом не знаеш целта за създаването им. 8-) Заслепили са те еврогейските ценности и травеститохамериканските, но нищо, Станко с удоволствие ще пречисти душата ти. Нали, Станко? 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2015 21:11

Siegfried написа:
diplomat написа:
Alexx написа:Не съм атакист. Атака са ми анти от самото им създаване.
А и аз не вярвам,а съм се убедил с очите си и от разказите на приятели живеещи в различно държави.

Значи си олигофрен, както и твоите приятели. ;) Наистина сте болни мозъци, ако вярвате че народите в европейските държави вярват и проповядват такива неща. :shock: :shock: Това е като говоренето за пияните руснаци, които са първобитни индианци - няма такъв филм. И пак да те питам, що си сложил тия гадни западни комикси и герои, нарочно създадени да вкарват пропаганда срещу Русия? Защо не си сложиш картинка от руски комикси? 8-)

+ 10000 !!!

Амин!

[offtopic]Алекс, Супермен се бори истина, справедливост и АМЕРИКАНСКИЯ път, нали знаеш :mrgreen:[/offtopic]

Я ся кажи за Дядо Коледа. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”