На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот Sword Coast Boys » 15 апр 2011 00:42

Ами не знам ,колко са повече,но ще ти кажа ,че почти всички мои близки и приятели предпочитат да отидат на почивка в чужбина. И ти говоря за хора с нормални доходи. Просто,защото когато отидеш в Турция или Гърция, разбираш в пълна степен значението на приказката - "Клиентът е цар" . За същите пари,но значително по-добри условия. 8-)

Ку-ку-ру-ку! В коя Гърция си ходил? Там една водка в столична таверна ти идва 10 еврака. Алоооу????

А евтината турска водка - http://www.dnes.bg/world/2010/08/18/turski-hoteli-cherpeli-klenti-s-alkohol-s-urina.96853
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 15 апр 2011 00:46

Sword Coast Boys написа:
Ами не знам ,колко са повече,но ще ти кажа ,че почти всички мои близки и приятели предпочитат да отидат на почивка в чужбина. И ти говоря за хора с нормални доходи. Просто,защото когато отидеш в Турция или Гърция, разбираш в пълна степен значението на приказката - "Клиентът е цар" . За същите пари,но значително по-добри условия. 8-)

Ку-ку-ру-ку! В коя Гърция си ходил? Там една водка в столична таверна ти идва 10 еврака. Алоооу????

А евтината турска водка - http://www.dnes.bg/world/2010/08/18/turski-hoteli-cherpeli-klenti-s-alkohol-s-urina.96853

Ти сигурно си ходил навсякъде или поне знаеш цените и условията навсякъде :roll: Можеш ли да ми кажеш някое изгодно местенце в Гърция.Имам 1000 лева месечен доход.
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 15 апр 2011 00:47

Да ти приличам на туроператор?

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 15 апр 2011 00:48

Sword Coast Boys написа:Да ти приличам на туроператор?

Щом разбираш толкова,надявах се,че ще ми помогнеш
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 15 апр 2011 00:51

Аз евтиното не търся, колега.

ПО темата: Кой е тоя, дето е пуснал глас за Яне, да си признае!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 апр 2011 00:56

Sword Coast Boys написа:

Ами за Гърция конкретно Кавала, а за Турция-Мармарис. "all inclusive" с осигурено всичко от - до. На много изгодни и приемливи цени. Както и да е, не искам да измествам темата за политическите партии(между другото, доста интересна дискусия се получава), в това къде е по-хубаво да се почива, всеки човек сам си решава и преценява. Моята идея, беше да покажа,че българската държава по-никакъв начин не помага на отраслите,които са традиционно силни за страната ни - селско стопанство, туризъм, СПОРТ(болна тема) и т.н.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 15 апр 2011 01:01

Искам да задам един въпрос на хората подкрепящи ГЕРБ, но ако може да ми отговорят аргументирано!
Какво направи партията ГЕРБ за две години на власт? Промени ли се живота на хората към по-добро?
ГЕРБ ми е най-противната партия наравно с ДПС и БСП. Всичките са еднакво корумпирани и долни с разликата, че в ГЕРБ олигофрените са в повечко. Самият премиер Бойко е един прост пожарникар, който си мени мнението през половин час, просто няма нужния интелектуаления капацитет да бъде лидер на държавата. Вижте му и екипа Цецо шестте апартамента, Фидосова, Дянков и т.н. :shock: Говореше как се е преборил с комунистите, които убили дядо му и пак щял да го направи! Забрави обаче, че щеше да изгние в пожарната ако не беше отишъл на Бузлуджа да се кълне във вярност на партията майка и да си прибере с гордост червения пилет, като най-вероятно после е отишъл да целуне ръцете на Тодор Живков. Тук ще постна реплика от един култов филм "Ееее, лицемери долни" Бивш привърженик на партията и виден фен на Тодор Живков се води водач на дясна партия. Бойко има идеология, иделогията на всички в ГЕРБ е да се краде, защото сега е паднало. Да се слагат наши хора, въпреки че са некомпетентни, компетентните и способните да го духат. Такава е идеологията и на БСП, ДПС, Атака, ДСБ и т.н. Такава е идеологията на всеки един политик в нашата държава. Мислите, че на Бойко или на Станишев, на Доган му пука за по-бедното населие, за българите като народ??? Всички те са с една и съща същност, като сложим факта, че ГЕРБ освен всичко останало са и изключително некомпетентни. Може би най-компетентния политик, поне за мен е Костов, но и той си е нисичък човек и доооста неща съсипа! Какво прави ГЕРБ, две години? Това е въпросът!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 апр 2011 01:16

vladimirtsv написа:Много сте интересни в някой свой изказвания , някой ви е втълпявал или четете весници и гледате телевизия които са купени ( или по скоро обслужават ) от различни партии , четох до преди малко едно момченце на 22 , ставаш смешен , нямаш поглед в/у нещата , чувал само за лошите неща на онова време и т.н . Говореше за земите на хората ами 92-93 правителството на Филип Димитров нали раздаде земите , какво стана ? Имаш ли и най малка представа , че страни като Чехия , Полша и Унгария си запазиха ТКЗС-тата под някаква форма и сега отрасъла "селско стопанство " в тези страни е в прилично състояние , бих искал да ми обесниш ние имаме ли селко стопанство в момента ? Колко хора работят и този отрасъл и колко е примерно надницата ? Така да обеснявам ли нататък ? Лятото на 93 год . ( това може да го потвърдят Варненци ) не можеше да се мине по крайезерния път защото имаше камиони със жито и се изнасяше с корабите . Командира ( Иван Костов ) от 1997 до каря на 1999 успя да срине и предпиятиятията и заводите които бяха конкурентни на чужди големи фирми , мога да споделя , че голям завод беше закупен и баталясан до ниво да роботят едва 2-3 цеха в него , защото на американците им беше много по изгодно да го купят от колкото да им е конкуренция , за сегашното правителство просто не искам да говоря . Само ще споделя , че не съм гласувал повече от 10 години , но този път ще отида , може да гласувам за ДПС , но ще дам вота си с/у герб ( да, господа милиционери запомнете това )

Определено не си ти човекът,който може да прави каквато и да била оценка на моя поглед върху каквото и да било.Нямам намерение да ти се обяснявам,но знам много добре коя държава как е подходила,кои са грешките във връщането на земите и т.н.Само че,неуважаеми,според теб нали съм малко момченце,детенце,което няма как да знае,разбира,разсъждава и т.н.,да съм писал някъде какво е трябвало да се направи след 1989-та?Май не.И не защото не знам или нямам отговор,а защото не мога да напиша абсолютно всичко,което мисля в един пост,в една тема,защото бие на пенкилерство,а и има кога и къде да се дават предложения и идеи.Писах,че комунизмът е престъпен и извратен режим,което всеки малко по-интелигентен човек,осъзнава.А,щях да забравя,пише се обясни,не обесни,оправи си езиковата култура.И си гласувай за ДПС,напълно ти отива.
Последна промяна от acmilan на 15 апр 2011 01:22, променено общо 3 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 апр 2011 01:19

А за вас не е ли достатъчно да подкрепите това правителство,ако не за друго,но поне заради 5-6 човека,които наистина знаят защо са там и си вършат работата ? Искам да ми изброите 5 човека от миналото правителство,които оставиха положителен отпечатък за България.Аз ще кажя за мене,кои 5 човека излъчи ГЕРБ,които според мен са свестни хора.

-Мирослав Найденов : Постигна много за кратко време,въведоха се стандарти за някой продукти,вижда се едно уживление в земеделието.Мисля,че е един от най-къдърните министри,които е бил на този пост от началото на прехода.
-Росен Плевнелиев : Най-добрият политик от сегашното правителство,не случайно е един от най-харесваните хора от това правителство,дори и от опозицията.Задвижиха се доста проекти за автомагистрали и първокачествени пътища.За първи път в България се започна масово разрушаване на незаконни постройки и имоти,въпреки че още големи и луксозни обекти не са събаряни,но има време и за това.Сега предстои една страхотна кампания,която ще подпомогне на стотици панелки да бъдат изцяло санирани,което пряко ще бъде в страхотна помощ на хората.
- Томислав Дончев : България,започна все по-добре и все по ефикастно да обработва еврофондовете,разбира се има и проблеми на места,но се вижда голям напредък.
- Кристалина Георгиева : Има ли нужда да споделям мнението си за нея ? С удоволствие бих чул някой да извади срещу нея някакъв негативен аргумент....
- Цветан Цветанов : С оглед на последните събития около Цв.Цветанов сигурно съм ви смешен в очите с твърдението,че за мен той е добър министър,но искам само да споделя няколко неща,които явно се осъществиха през периода от както той е министър.Спраха отвличаният,намаляха показните убийства (сещам се само за Боби Цанков ),бяха проведени много успешни акции,въпреки че всички ги умаловажават.Ако най-големият му грях са 6-те апартамента,които още не може да се докаже дали има нещо незаконно върху тях,сигруно предишният му колега Румен Петков,трябва да бъде обесен.

Това са моите 5 предложения,които до момента се спрвят много добре !
Харесват ми също и Тотю Младенов,Николай Младенов,Трайчо Трайков,както и самият Бойко Борисов.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 15 апр 2011 01:20

По убеждения клоня наляво, но за изчадието БСП не бих гласувал никога.
Искам да се върне конституционната монархия с монарх Кирил Преславски !
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Върни се в “Свободна зона”