pampi написа:СВОБОДЕН написа:Аз симапитзирах на Уелс. Но след като те са за напускане, ще стискам палци за Севена Ирландия. А Бейл какво ще прави в Реал Мадрид? Там е ЕС. Да ходи да рита в Кардиф. Нека се замислят и някои от Испанците, каталунците де. Такива като Пике дето са за напускане на Испания, но нямат доблест да откажат повиквателна. Защото нали аз съм голям националист, но искам да бъда и световен и европейски шампион, ама с отборчето на Каталуня няма как. И Барса няма как да е еврогранд, ако играе в едно евнтуално каталунско първенство. Нека онези фенове на Барса които се радват на спечелената купа на краля, но в следващия мамент освиркват испанския химн да се замислят върху това. Каталуня е най-богата провинция в Испания. Но дали ще има такъв стандарт като самостоятелна държава е доста съмнително. Но трябва и мозък, та да се осмислят тези факти.
С една дума ти си за това България да си беше сидяла у Османската империя, ама то акъл се иска от тия българи, а не стремеж към свобода! Аферим, чоджум, машалах1 Дръж далаверата, пък свободата и достойнството остави на тъпаците!
Що за глупост си написал тук? Кога България е искала да влезе в Османската империя. Никога! Била е завладяна от нея, забрави ли? И е съвсем естествено да иска освобождние. Освен това, не сме имали никаква полза от това завладяване тъй като сме били на много по високо ниво във всяко отношение от тях. Нашата култура е била на светлинни години пред тяхната. Амо за тези неща трябва и акъл.