Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Кво да ти обяснява, да беше влязъл под клипа да четеш коментари. И за мен е е оръжие стрелящо с бърза скорост. Не видях такива пламъци на клипа, които да навеждат мисълта за некво запалително оръжие. Не съм оръжееен експерт, ама тва си мисля - трасиращи заряди от високострелно оръжие. Тва, оръжие дето изстрелва запалителна смес на 300 м без струята да се разшири изобщо ми се струва неква фантазия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Кво да ти обяснява, да беше влязъл под клипа да четеш коментари. И за мен е е оръжие стрелящо с бърза скорост. Не видях такива пламъци на клипа, които да навеждат мисълта за некво запалително оръжие. Не съм оръжееен експерт, ама тва си мисля - трасиращи заряди от високострелно оръжие. Тва, оръжие дето изстрелва запалителна смес на 300 м без струята да се разшири изобщо ми се струва неква фантазия.
Еми не е мое твърдението. А и аз лично нищо не разбирам от оръжия, така че не мога да споря с началните твърдения, нито пък с твоите. Но в сферата на фантастиката, идеята за някаква плазма, дето гърчи акбарите, много ми хареса.

Дадоха им жилища, безплатни медицински услуги, дори "джобни" почнаха да им раздават, а сега и това:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499071
Бахти балъците. Давайте, отворете и влагалищата на жените ви за тях. Пълни тъпанари.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1499071
Бахти балъците. Давайте, отворете и влагалищата на жените ви за тях. Пълни тъпанари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- analizatora
По мое скромно мнение въпросът с имигрантите от Арабския свят и Африка може да се реши само чрез втори Възродителен процес. Тоест всеки , който иска да остане в България отказва се от исляма, приема праволсавната християнска вяра. Сменя си името от арабско на българско , изучава перфектен български устно и писмено, научава българските обичаи и традиции. Който не е съгласен - право към Турция , да се върне там , откъдето е дошъл!
Много време ще отнеме.По-добре за 10 дена онея откачалки в Сирия да ги изпаряват. Правителството им да обяви мир и 6 -ти флот на США да прибира хлебарките обратно да си оправят порутените бардаци!analizatora написа:По мое скромно мнение въпросът с имигрантите от Арабския свят и Африка може да се реши само чрез втори Възродителен процес. Тоест всеки , който иска да остане в България отказва се от исляма, приема праволсавната християнска вяра. Сменя си името от арабско на българско , изучава перфектен български устно и писмено, научава българските обичаи и традиции. Който не е съгласен - право към Турция , да се върне там , откъдето е дошъл!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- analizatora
icko65 написа:Много време ще отнеме.По-добре за 10 дена онея откачалки в Сирия да ги изпаряват. Правителството им да обяви мир и 6 -ти флот на США да прибира хлебарките обратно да си оправят порутените бардаци!analizatora написа:По мое скромно мнение въпросът с имигрантите от Арабския свят и Африка може да се реши само чрез втори Възродителен процес. Тоест всеки , който иска да остане в България отказва се от исляма, приема праволсавната християнска вяра. Сменя си името от арабско на българско , изучава перфектен български устно и писмено, научава българските обичаи и традиции. Който не е съгласен - право към Турция , да се върне там , откъдето е дошъл!
Говоря само за тези, които имат желание да останат в България и да се интегрират, а те ще са 0,001%. Който не иска да се възроди разбира се обратно към Арабския свят, те ще са 99,99%. Разбира се компромиса е само за тези , които искат да останат.
Между другото приятно ми е да се запозная със съфорумниците , казвам се Петър.
analizatora написа:icko65 написа:Много време ще отнеме.По-добре за 10 дена онея откачалки в Сирия да ги изпаряват. Правителството им да обяви мир и 6 -ти флот на США да прибира хлебарките обратно да си оправят порутените бардаци!analizatora написа:По мое скромно мнение въпросът с имигрантите от Арабския свят и Африка може да се реши само чрез втори Възродителен процес. Тоест всеки , който иска да остане в България отказва се от исляма, приема праволсавната християнска вяра. Сменя си името от арабско на българско , изучава перфектен български устно и писмено, научава българските обичаи и традиции. Който не е съгласен - право към Турция , да се върне там , откъдето е дошъл!
Говоря само за тези, които имат желание да останат в България и да се интегрират, а те ще са 0,001%. Който не иска да се възроди разбира се обратно към Арабския свят, те ще са 99,99%. Разбира се компромиса е само за тези , които искат да останат.
Добре дошъл!

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

analizatora написа:icko65 написа:Много време ще отнеме.По-добре за 10 дена онея откачалки в Сирия да ги изпаряват. Правителството им да обяви мир и 6 -ти флот на США да прибира хлебарките обратно да си оправят порутените бардаци!analizatora написа:По мое скромно мнение въпросът с имигрантите от Арабския свят и Африка може да се реши само чрез втори Възродителен процес. Тоест всеки , който иска да остане в България отказва се от исляма, приема праволсавната християнска вяра. Сменя си името от арабско на българско , изучава перфектен български устно и писмено, научава българските обичаи и традиции. Който не е съгласен - право към Турция , да се върне там , откъдето е дошъл!
Добре дошъл-аз съм бати Ицко!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Аз съм Башар Халиф ибн Али Мансур
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- analizatora
1982 написа:Аз съм Башар Халиф ибн Али Мансур
Много странно име имате господине , да не сте случайно бежанец?