Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:1982 написа:
Просто искам да си щастлива.
Ако наистина го искаш, няма да говориш такива неща.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Никога не може да има червена тишина. Прекалено големи са ви устите и дори когато са пълни с лай........така де, пак успявате да говорите и да се оплаквате и да мрънкате.
Ние поне като сме слаби и падаме си мълчим.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Защо, може пък той да е твоята сродна душа ?!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
MaRTo1233 написа:Ако ше си играем на "ако" ... И Венци ако беше вкарал след корнера.. и Менди гредата и ако Вальо не беше изпуснал Дузпа или ако Мболи не беше хванал на Кевин Бру![]()
![]()
Аз лично не бих скочил срещу Менди макар да си мязаме по физика
![]()
![]()
Red_Girl написа:rhaegar написа:Никога не може да има червена тишина. Прекалено големи са ви устите и дори когато са пълни с лай........така де, пак успявате да говорите и да се оплаквате и да мрънкате.
Ние поне като сме слаби и падаме си мълчим.
Да бе! Ти сериозно ли?![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Red_Girl написа:1982 написа:Защо, може пък той да е твоята сродна душа ?!
Ще се съгласиш да прекарам живота си с фен на Левски?? Това не съм го очаквала от теб.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Защо, може пък той да е твоята сродна душа ?!
Ще се съгласиш да прекарам живота си с фен на Левски?? Това не съм го очаквала от теб.![]()
Ако те прави щастлива, защо не ?!
Red_Girl написа:Толкоз ли си висок?
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, tmanolov и 6 госта