Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот becks32milan » 17 дек 2013 20:12

AnalBreaker написа:Пак е нещо.

Аз вече мисля да се насоча към изучаването на руски или немски, но това ще стане другата година

И аз бях пред тая дилема и избрах руския - икономиката им се развива много бързо и може да ми трябва повече, а аз и мразя дойче.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2013 20:14

Аз вече мисля да се насоча към изучаването на руски или немски, но това ще стане другата година

Руските реки са по-големи и има повече храна за сомовете в тях-наблегни на руския 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 17 дек 2013 20:14

becks32milan написа:

И аз бях пред тая дилема и избрах руския - икономиката им се развива много бързо и може да ми трябва повече, а аз и мразя дойче.

Няма значение какво обичаш или мразиш. Важно е кой език ще ти е полезен в бъдеще. Така като гледам немският е доста по-вървежен днес, но знае ли човек какво ни очаква утре.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 дек 2013 20:24

Руски, испански и китайски и се оправяш навсякъде :) Аз руския си го знам.Евентуално ако ми се наложи, ще ми трябва малко опресняване на знанията 8-) За това съм се насочил към испанския 8-) А и ако реша да емигрирам, смятам да не е в Европа. За сега съм хвърлил око на Уругвай :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 дек 2013 20:35

CTAHKO написа:Руски, испански и китайски и се оправяш навсякъде :) Аз руския си го знам.Евентуално ако ми се наложи, ще ми трябва малко опресняване на знанията 8-) За това съм се насочил към испанския 8-) А и ако реша да емигрирам, смятам да не е в Европа. За сега съм хвърлил око на Уругвай :)

Защо точно в Уругвай и защо не в Западна Европа ?

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 17 дек 2013 20:37

CTAHKO написа:Руски, испански и китайски и се оправяш навсякъде :) Аз руския си го знам.Евентуално ако ми се наложи, ще ми трябва малко опресняване на знанията 8-) За това съм се насочил към испанския 8-) А и ако реша да емигрирам, смятам да не е в Европа. За сега съм хвърлил око на Уругвай :)

Там немат много футбол :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 дек 2013 20:50

ЕМИЛ написа:

Защо точно в Уругвай и защо не в Западна Европа ?

Европа с тези араби и негри, след двайсетина години я пиши бегала 8-) А за Уругвай си мислех че са повече индианци(нещо от рода на Парагвай и Венецуела), а те се оказаха много бяла държава :) Климата е подобен на нашия с четири сезона са, с тази разлика, че зимата им е доста по-мека(лятото 20-28 градуса, зимата 10-15 градуса).Негрите са около 2-3% от населението, индианците са около 10-15% и останалото са метиси и бели, като белите са доста повече като процент от метисите. Основно са холандци, немци, италианци и испанци. Намира се м/у Бразилия и Аржентина, като големина е малко по-голяма държава от България, населението им е по-малко, ама пък Монтевидео е колкото София като население и е само на 120 км от Буенос Айрес. Само че докато в Буенос Айрес е много скъпо и с голяма престъпност, в Монтевидео е точно обратното. Евтин град и почти никаква престъпност, което ме привлича най-много. Средната заплата е около 1000 долара :) Абе много интересно ми стана и приятно се изненадах като се порових за Уругвай. Пише че и населението било много образовано, за разлика от повечето латиноамерикански държави. А Монтевидео е сред 30-те най-добри града в света за живеене.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 дек 2013 20:53

Гибралтар е местото за миграция!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 дек 2013 20:57

Ще го проуча и него да го видим :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2013 21:00

Groucho написа:Гибралтар е местото за миграция!!!

Миграцията е друго нещо бре
Пилетата нали мигрират през есента и пролетта :mrgreen:

Докато го писах се съмнявах, ама нека ми... така го мисля :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”