Значи съм на прав път. Когато един дълбоко заблуден човек ми каже, че нищо не разбирам, значи съм на прав път.
 Значи съм на прав път. Когато един дълбоко заблуден човек ми каже, че нищо не разбирам, значи съм на прав път.   
 Още веднъж благодаря за хубавия коментар. Чувствам се като Коперник, който единствен е казал, че земята се върти около слънцето, а не обратно. Ама както е казал Айнщайн невежеството човешко няма граници. Томчо е перфектния пример.

А за това че произвеждаме два пъти по-малко от германеца, вината отново е на същите тия набедени бизнесмени, че не са ти осигурили условия и не са оптимизирали и модернизирали процесът на производство
 А за това че произвеждаме два пъти по-малко от германеца, вината отново е на същите тия набедени бизнесмени, че не са ти осигурили условия и не са оптимизирали и модернизирали процесът на производство  Що ги давате за пример само когато ви отърват, пък като не ви отърват викате да си ги заврем някъде си
 Що ги давате за пример само когато ви отърват, пък като не ви отърват викате да си ги заврем някъде си  За мен това не е отговор. По-скоро е бягство от проблема, което естетствено не води до неговото решаване
 За мен това не е отговор. По-скоро е бягство от проблема, което естетствено не води до неговото решаване  БГ банките са си едни лихварски къщи
 БГ банките са си едни лихварски къщи