rhaegar написа:boabbb написа:rhaegar написа:А всъщност за какво точно протестирате? Щото според мен има и фаул за изравнителния гол, има и дузпа за Морето. Засадата е трудно да се определи и на 100 повторения, по-скоро няма, но ако беше пред вашето наказателно, щяхте да сте тихи. Дузпа за вас няма, топката отскача от половин метър в ръката на защитника, която си е до тялото.
Е, да, де, ама според Г.Илиев е нямало фаул
срещу него , а ти какво си видял - не знам

Дузпата , Илиев не посяга към топката или към играча, виж повторение - няма движение към него, не мисля, че за сблъскване се дава дузпа

Засадата е ясна на всички - само играта с ръка не знам - там вече не гледах, че се нервирах и сериозно обмислям да спра да гледам всякакви български мачове ...
Ми аз видях опасна игра на вашия. Може и да не го е ритнал, ама посегна, вдигна крака високо. И за по-малко са свирени нарушения. За дузпата-какво значение има, дали има движение-спъва го и му пречи да продължи атаката.
Ае все тая. Не ми се спори, то и без това човек не може да ви убеди в нищо.
Мен ме е яд, щото тъмнолилавите ти колеги се опитват да ме убедят, че съм гледал друг мач. То се събират комисии, Джугански вика, че тоя е осрал мача и ни е прецакал, вие - "А, напълно нормално съдийство - чорбата пак реват"

Видя се, че Тодоров докара нещата така, че да паднеме. В тоя случай и параноята на наш Стойо пак ще се задейства, и пак ще има култови изказвания за КГБ, ЦРУ и незнамкой още

На тея изказвания не ми се иска да вярвам, че ... При вас гледам, че пак е цветя и рози, лошото е, че сте несъстоятелни и съвсем скоро пак ще ви лъсне г*за