Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 16:24

ivan56 написа:Да бе, трябва да се даде нобелова награда за мир на Хизбула. 8-) Минимум.

Ами точно за това се борят 8-) За мир без евреи 8-) Какво по-хубаво от това 8-) Целият свят ще им е благодарен 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 дек 2015 16:25

Само евреите могат да прочистят света от тая мръсна пасмина мюслитата.
И преди да ми скочите, вижте как действат те.За убит евреин, десет мангала отиват при девиците.
Това е пътя.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 16:25

boabbb написа:Хизбула се трепят основно с евреите, също терористична организация :lol: , а в момента са ни в полза във войната с ИДИЛ, така че ...

Не ми пука с кого се трепят, а че вършат гнусотии. Хамас, Хизбула, ИДИЛ, Ал Кайда и т.н., са едно и също зло, замаскирано зад някакви зле скалъпени идеологии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 дек 2015 16:26

CTAHKO написа:
ivan56 написа:Да бе, трябва да се даде нобелова награда за мир на Хизбула. 8-) Минимум.

Ами точно за това се борят 8-) За мир без евреи 8-) Какво по-хубаво от това 8-) Целият свят ще им е благодарен 8-)

Да бе.Аз предпочитам евреи пред мангали.
Дет се вика по-малкото зло.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 16:27

CTAHKO написа:
1982 написа:

http://www.arabnews.com/news/453834

All GCC countries are convinced that Hezbollah is a terrorist organization,” Bahrain’s Foreign Minister Ghanim bin Fadl Al-Buainain told reporters following a meeting of GCC foreign ministers in Jeddah

Дори на половината арабски полуостров ги смятат за терористи.

Щото арабите са най-миролюбивите ли ;)

Не, просто ..... щом дори арабите ги смятат за терористи, смятай.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 дек 2015 16:27

1982 написа:
boabbb написа:Хизбула се трепят основно с евреите, също терористична организация :lol: , а в момента са ни в полза във войната с ИДИЛ, така че ...

Не ми пука с кого се трепят, а че вършат гнусотии. Хамас, Хизбула, ИДИЛ, Ал Кайда и т.н., са едно и също зло, замаскирано зад някакви зле скалъпени идеологии.

Все мангали с вмирисани бради. :)
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 16:27

ivan56 написа:Само евреите могат да прочистят света от тая мръсна пасмина мюслитата.
И преди да ми скочите, вижте как действат те.За убит евреин, десет мангала отиват при девиците.
Това е пътя.

Ванка, пак не си в час ;) Ако не бяха евреите, тия мангали въобще нямаше да напъват да идват в Европа :) И не те са мангалите, а чифутите :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 16:29

ivan56 написа:Само евреите могат да прочистят света от тая мръсна пасмина мюслитата.
Това е пътя.

ВЕрно, шибаните резняци се взривят някъде и убият 5-има евреи, след което ония вдигат 2 самолета и очистват 50 рязани карабини, ей така, за тренировка. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 16:30

ivan56 написа:
CTAHKO написа:

Да бе.Аз предпочитам евреи пред мангали.
Дет се вика по-малкото зло.

Евреин няма да дойде и да се самовзриви, за да те утрепе.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 16:31

1982 написа:
CTAHKO написа:
1982 написа:Дори на половината арабски полуостров ги смятат за терористи.

Щото арабите са най-миролюбивите ли ;)

Не, просто ..... щом дори арабите ги смятат за терористи, смятай.

Не знаех, че арабите са ти критерий за хуманно отношение и пазители на човешките права и европейските ценности 8-) А арабите кой ги брои за родени и кой ги уважава, че не се сещам :roll: Тръгнали те да ми дават определение, кой какъв е. Още повече като става въпрос за нашите прадеди 8-)

Върни се в “Свободна зона”