Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ

Мнениеот magichko » 28 дек 2011 09:34

bigbonusprize написа:magichko, мен ли визираш? Личи си, че си тинейджър и интерпретираш постовете абсолютно неадекватно.
Я ми обясни кои са форумните биячи, как ги разкри и кой се възхищава на такива прояви? Ама и постове покажи, не интерпретации по детски :)

ozzmozisa написа:а не е ли възможно това да си е ;милиционерска; провокация,на синия фенклуб.

Ееее ти разкри поредния заговор. :lol: Да очакваме ли ГА да излезе с нови излеяния?

мерси , че ме подмлади ! кажи къде да ти прата една бира за това.. а постовете са ми адекватни.. не е адекватно радването и хваленето с подобни , това е срамно и грозно и трябва да се спре веднъж за винаги..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 28 дек 2011 09:49

bigbonusprize написа:magichko, мен ли визираш? Личи си, че си тинейджър и интерпретираш постовете абсолютно неадекватно.
Я ми обясни кои са форумните биячи, как ги разкри и кой се възхищава на такива прояви? Ама и постове покажи, не интерпретации по детски :)

ozzmozisa написа:а не е ли възможно това да си е ;милиционерска; провокация,на синия фенклуб.

Ееее ти разкри поредния заговор. :lol: Да очакваме ли ГА да излезе с нови излеяния?

а защо не.той е от малцината достойни в занаята ,а грозните истини които казва по ваш адрес не ги е чел от братя грим,а са жива действителност.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 28 дек 2011 09:59

Вероятно ще бъда оплют за думите си , но за мен това е провокация. Преди време някой беше споменал да се направи някаква инициатива ако е възможно преди мач феновете на двата отбора да си разменят фланелките, да се държат нормално което би било позволило на бащи с децата си да се завърнат като зрители и да подкрепят отборите си. Да ама не някой си е решил че лумпенщината трябва да е жива, е да ама не, надявам се всички да бъдат заловени и наказани с цялата сила на закона, въпреки че в България правосъдната система е по тромава и от костенурка. От Русе съм и винаги съм гледал дербитата със Левскари и винаги сме се забавлявали, не знам какъв е проблема на подобни типове. Мислете разумно повечето все още нямаме деца, но един ден като имаме кой ще има смелостта да отиде на стадиона без страх да не му се случи нещо. Писна ми от цялата помия..........
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 28 дек 2011 10:07

bigbonusprize написа:
Sardukar написа:Избиване на комплекси! За това ще има по 1500 човека на стадионите, а всички хора ще асоциират футболния фен с вандал, наркоман и безмозъчен кретен!

Да бе, точно заради това ще има 1500 човека по стадионите... Ако не си забелязъл всичко се случва извън стадионите! Стадионите са доста по безопасно място от софийските улици...
Колкото до дебилната акция на групата "хулигани", която няма нищо против да набие един автобус пътници, а не да си уреди сметките с фракциите, които ги наказват постоянно, не мисля че има нужда от коментар... Прекалено много станаха фенски прояви, заради които ще ви сочат с пръст и ще ви се смеят през цялото ви съществуване, драги червени фенове :) Историята помни - осквернени паметници, гонене и псуване на "легенди" из градинките, рязане на греди, нахлуване, прекратяване и бой на собствените си футболисти и треньор, крадене на телефони, пускане на заря, подкрепяне на чужд отбор и пеене КЗЛ на връх 3ти март и сега тази невероятно интелигентна проява :lol: Цял живот ще си носите срама, момчета и момичета... А ние ще ви сочим с пръст и ще ви ги напомняме :lol:

п.с. Моля да ме извините, ако съм пропуснал някой от вашите истински подвизи...

А бе смешко, я си погледни твоето отборче и твоите фенове и тогава говори, щото вие сте големи мъже и дебнете хората по малките улички а не се качвате в автобусите ... само че сте малко като циганите, винаги гледате да сте повече, но и бързо бягате!
След една ваша засада когато отивах на ЦСКА - Фулъм останах без шал, но и един от вас остана без нос.. дрисльовци..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 28 дек 2011 10:24

Ей за това скоро няма да се напълнят стадионите. Всеки, който не вижда връзката може да се причисли към описаните по-долу като тъпанари. Изключвам възможността това да са невръстни лапенца, защото те нямат място в този форум (и според правилата му).

Качеството на фенската маса е толкова ниско и продължава да пада, че скоро ще изпревари по тъпота седмокласниците. То да кажеш, че отборите имат милиони фенове и да не вземеш под внимание 50-те, които са се млатили и останлите 450, които биха се включили, а то са има-няма 1000 пикльовци останали. Отнася се за Левски, ЦСКА и още 2-3 отбора. Останалите отбори и тъпанджия нямат :lol:

Подкрепям ЦСКА като отбор, но докато процентът на тъпанарите в агитките и тези, които ходят по стадионите не намалее под 5% - достатъчни са за мелета, стига да са извън стадиона и на предварително уговорени за целта места, нито аз, нито децата ми ще стъпим на стадион докато играе някой от двата отбора.

И между другото, отборите трябва да бъдат наказани -

предлагам изваждане от А група или домакински мачове на празни трибуни за целия полусезон..

А на хората, които вярват, че това е провокация, ще помоля да ми обяснят каква е тая провокация, която тече от 20 години??? Разбирам да е само веднъж-два пъти или само за 1 сезон, а то няма край. И ако е провокация,

къде са изявленията на официалните лица от фен клубовете, които се разграничават от случилото се?

Към въпросните тъпанари нека се чувстват присъединени и всички, които продължават да гледат на въпроса като изолиран случай в рамките Левски-ЦСКА.

Единственото смекчаващо вината на отборите и шефовете на агитки обстоятелство е, че случката е в автобус 94 - на спирката до мола:
1. замесените са от провинцията - а там има много места, където по тъмно не се ходи (какъвто е случая и със София, но в по-големи размери)
2. замесените са около 20 годишни, безработни, студенти, фешън-гъзарчета

И ако искате във форума да има по-малко като мен - говорят, без да са стъпили на стадиона, ами погрижете се да няма изцепки и тогава ще изчезнем.
Последна промяна от hue на 28 дек 2011 11:54, променено общо 10 пъти.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 28 дек 2011 10:26

Искрено се забавлявам четейки мненията на сините приятелки - моралистки - пребити майки, деца, баби, инвалиди, невинни хора :) :) :) А когато ръгахте хора в тъмното, купувахте знамена и нападахте в гръб в съотношение 10:1 - тогава всичко беше наред така ли ? Има една прекрасна българска приказка, която гласи - "каквото повикало, такова се обадило", така че вместо да лепите етикети на хора, които не познавате, по-добре се замислете защо се стигна дотам да се случват тези неща....

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 дек 2011 10:30

florentin_petre написа:Вероятно ще бъда оплют за думите си , но за мен това е провокация. Преди време някой беше споменал да се направи някаква инициатива ако е възможно преди мач феновете на двата отбора да си разменят фланелките, да се държат нормално което би било позволило на бащи с децата си да се завърнат като зрители и да подкрепят отборите си. Да ама не някой си е решил че лумпенщината трябва да е жива, е да ама не, надявам се всички да бъдат заловени и наказани с цялата сила на закона, въпреки че в България правосъдната система е по тромава и от костенурка. От Русе съм и винаги съм гледал дербитата със Левскари и винаги сме се забавлявали, не знам какъв е проблема на подобни типове. Мислете разумно повечето все още нямаме деца, но един ден като имаме кой ще има смелостта да отиде на стадиона без страх да не му се случи нещо. Писна ми от цялата помия..........

от Русе и си с аватар на шопското отборче :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 28 дек 2011 10:32

Само не мога да разбера, защо човешката измет от двата сектора не се разберът да се избият някъде едни други / и да вземат форумните си почитатели/, а пребиват невинни хора из София.

Fichango
Контакти:

Re: Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Мнениеот Fichango » 28 дек 2011 10:51

Чорбар съм, ама това е умопомрачителна простотия! Не мога да разбера как заради някакви пристрастия ще се млатят млади хора. Ужас.

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Re: Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Мнениеот Gonzalez1914 » 28 дек 2011 10:58

Поредното малоумие на червените !
Те винаги са били толкоз смели :( От години се крият зад спирки накичени със сини шалове и дерат гърла Само Левски Оле ...
В това се изразява в голяма степен футболното хулиганство на червените , да правят засади , да се крият като мишки окичени в сини шалове и подобни малоумни истории .
Сега , всеки знае какво ще последва .
Но аз ги оправдавам както повечето цесекари в този форум ....
сигурно са пили доста сироп за кашлица и са погълнали хранителните си добавки в по големи количества .

Жалки сте :(

Върни се в “Свободна зона”