Messi_fan написа:samobotev написа:Истината е че ако руснаците решат могат да изтрият цяла турция за един ден и великото НАТО няма да си мръдне и малкия пръст за да им попречи камо ли да воюва с тях.
Тука си повече от прав. Русия не е НАТО. Всички помним как тука имаше разни индивидчета къде се пенеха и скачаха, че заради Украйна "великото" НАТО щял да заличи Русия само за няколко дни. А то какво стана ? На НА-ТУ-ТУУУУ не му стискаще и наложи само някакви смешни санкцийки, от които ЕС и НАТО са в тотална загуба. хахахахха : lol :
Абе нз кой е на загуба, но не икономиката на ЕС и САЩ се свива със стремглави темпове през всяко тримесечие пък нека те да са били на загуба
И това, че някои виждате войната като ПЦ игра си е ваш проблем. Русия просто е тръгнала 1 към 1 с положението от края на 80 те. Срив на иконимиката, затъване при някой Али Баба, срив на цените на петрола и хоп...
Messi_fan написа:profesor написа:Thsmith написа:Путин да им го набиел

То понеже руската икономика е нещо като най-малкото Германия за да го набива на някой

Във всеки случай не Русия дължи 19 трилиона долара външен дълг, а една друга държава в Северна Америка! Сам си отговори коя икономика е по-зле. 8 - )
Доста неудобна истина..... Нека да ги видим САЩ как ще "изтрият за един ден" Русия. Нали много им стиска. Да видим как. : lol : : lol :
Кое е неудобно и кой кого иска да изтрива бре? Абе вие все едно в някоя затворена секта сте расли. Ходили ли сте в САЩ и на запад изобщо?
Американеца го интересува русия точно колкото теб те интересува циганина от гетото. Искаш да го държиш далеч от теб и толкова. Каква е тази фикс идея, че някой искал да ги заличава или да ги превзема. Американецът се интересува от това какво ще спечели и толкова.
Естествено, че ще защитават всеки свой съюзник. Не защото много ги интересува какво ще стане с тях, а защото това би повлияло на останалите и на съответните им интереси. Ако имаше някакъв реален проблем, просто отново щяха да докарат ракети в турция и всичко да приключи без да има никаква ескалация. Всеки от своята страна и толкоз.
Имам чувството, че споря с деца от 5 ти клас. Един Айнщайн се опитва да изкара, че руската икономика била по силна от щатската, друг говори за някакво заличаване и на кой му стискало, направо найс.

dunavfc написа:Messi_fan написа:А как би коментирал факта, че от няколко дни доста от тукашните форумни тролове (с всичките си никове) започнаха доста да симпатизират на Ердоган ?

В смисъл до онзи ден го плюха, а днеска вече му приседнаха, че го и защитават, и се мятат на амбразурата за него. Хмм, интересно...

Стана ми интересно, я ми посочи един в този форум, който да симпатизира на Ердоган...Аз такъв човек в този форум не съм срещал.
ааа имаше, имаше. Същата група която сега го оплюва. Като даваха пресконференции с путя и той беше от добрите ислямисти, но сега стана зъл