sin4ec написа:Аз не виждам някой тук да обожествява нещо... Но и не виждам какво толкова имаме за хвалене? Стамболов, дето по времето на Априлското въстание се е скрил в плевнята? Айде мерси! Руският народ е изстрадал 100 пъти повече от нас, първо от простотиите на Сталин, после от войната с 27 млн жертви и разрушена страна. Но не мрънкат, сами си възстановяват всичко, не живеят като на Запад-няма и как да стане, но си траят и бачкат. Нас все ни пречи цяла Вселена и още някой отгоре. Мухльовци сме, и това е!
Еми вие си знаете дали сте мухльовци, няма да споря по въпроса...
Аз не оспорвам нито страданията, нито волята нито ролята на руснаците в случая. Уважавам решимостта и твърдостта, с която преодоляват всички трудности и постигат категорична победа, но това не значи, че Русия някога ще значи за мен и наполовина колкото България. Ако и сега не е ясно какво имам наум.. няма смисъл.
П.П. Стамболов има роля в друг етап от историята ни. Интересно защо се спря на него а не на Батенберг (въпреки чуждия му произход и понякога прекомерна нерешителност), Апостола. Ботев, Петко Войвода или някой друг от немалкото герои?

Или може би искаш да ни убедиш, че руснаците сами трябва да свалят цената на газа още като ни видят
 Или може би искаш да ни убедиш, че руснаците сами трябва да свалят цената на газа още като ни видят 

Без коментар
  Без коментар  

[/offtopic]
[/offtopic]