Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 16 юли 2013 19:31

ros написа:SMS: Aни, купих шампанско, ягоди и течен шоколад. Апартаментът е наш, чакам те!
SMS: Ани я няма. Аз съм мъжът ѝ. По-добре купи бира, цаца и вазелин.
:lol: :lol: :lol:

Добро :lol: И аз го видях преди няколко дни
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 юли 2013 19:49

Добър вечер

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юли 2013 19:51

Без име написа:
delqnski47 написа:
Без име написа:Тва е мача, който никога не искам да си спомням. Продадохме мач, когато бяхме с най-силния отбор! Срам и резил е това за Левски.

А Ноу Пиро ноу фън да даде субтитри, че не сте го опънали(снимали) като хората и не мога да го разчета.

Ъъ ''силни''?Като сега ли? :lol:
Гаджев,Митрев,Йовов,Огнянов и посредствения Тасевски....това ви беше отбора тогава!И един Дембеле!Имахте една тактика :arrow: всички към Тасевски и той към Дембеле!
Тогава не ви бихме с класа,бихме ви с дух и желание!Нещо като последната ви победа!Само че тогава показахте тоя ''дух'' последните 10 минути,докато при нас беше през целия мач!Това е разликата!Лошото е,че си вярвахте много преди мача!После като мина ''синия шок'' пак започнахте да си вярвате и започнаха конспирациите с ''чорбата купи мача''!Да,ама НЕ!Защото:
При вас проблема последните години е,че футболистите ви не могат да играят във важни мачове и се усират(последният мач със Славия,Лил,дербито на Герена,безбройно многото мачове в Европа и т.н!И тях ли ''продадохте''?Доста сте ''забогатели'' май)!Ние сме същата бира!Усрахме се със Стяуа,мачът с Миньор и Лудогорец,където не спечелихме титлата заради тези два противника!Мура не я броя...там едва събрахме играчи да играем и бяхме по зле и от Мура!
Но разликата е,че в един малък период с Радуканов си показахме рогата и спечелихме поне една купа и суперкупа!Докато при вас и това го няма,за ваше съжаление!

С посредствения Тасевски и със "силния" отбор бяхме на 10 минути от ново излизане от групите.
За теб, ако тогава бяхме посредствени, за мен - не! Не бяхме силни, но не бяхме и смешни.
Има няколко мача, за които съм напълни сигурен, че са продадени - Левски - ЦСКА 1-3 и Родопа - Левски.
Най-вероятно има и други, но вътрешно не искам да ги призная.

Ееми да,ама не се класирахте,защото не показахте характер,а той е много важен!Просто в напечените мачове никакви ви няма,а това колко сте силни - голяма работа!
Иначе на вас това ви е проблема,че се смятате за нещо особено!Скачате като овце у тоя Сектор и не сте гъкнали срещу Батков 5-6 години!5 - 6 години = 20 калъфки!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 юли 2013 19:52

Влади, какви 10 минути слънчице? Главата си вкара автогола към 88 минута.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юли 2013 19:56

ralka_levskarka написа:Влади, какви 10 минути слънчице? Главата си вкара автогола към 88 минута.

Няма значение,важно е какъв характер има отборът!Не може само с 30 метровите удари на Гаджев и с някакъв смешен гол на Дембеле на биеш Лил и да минеш напред!Не става тая работа!Ето Ботев показа характер!Верно,че не игра сщу кой знае какъв съперник,но показа характер и за.....3 минути някъде наниза 2-3 гола!
П.П.От 88-смата минута докрая+продължението има достатъчно време поне за гол!Лил даже тогава щяха да вкарат трети!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 юли 2013 20:02

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Влади, какви 10 минути слънчице? Главата си вкара автогола към 88 минута.

Няма значение,важно е какъв характер има отборът!Не може само с 30 метровите удари на Гаджев и с някакъв смешен гол на Дембеле на биеш Лил и да минеш напред!Не става тая работа!Ето Ботев показа характер!Верно,че не игра сщу кой знае какъв съперник,но показа характер и за.....3 минути някъде наниза 2-3 гола!
П.П.От 88-смата минута докрая+продължението има достатъчно време поне за гол!Лил даже тогава щяха да вкарат трети!

Хаха, тука бъркаш ;)
Онзи Левски играеше страхотен футбол, мачкахме всичко живо в България, а Лил беше надигран на Герена! Нека добавя, че същия този Лил стана шампион на Франция същия сезон!
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2013 20:02

Явно Мъри е трябвало да отиде в омразен на Левски и левскарите Клуб, та да бъде оценен от левскимразците. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 юли 2013 20:05

THE G.A.M.E написа:Явно Мъри е трябвало да отиде в омразен на Левски и левскарите Клуб, та да бъде оценен от левскимразците. :lol:

Да разбирам че много се обичате с Литекс, така ли? :shock:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юли 2013 20:06

siniq_fen написа:
delqnski47 написа:

Хаха, тука бъркаш ;)
Онзи Левски играеше страхотен футбол, мачкахме всичко живо в България, а Лил беше надигран на Герена! Нека добавя, че същия този Лил стана шампион на Франция същия сезон!

Онзи Левски трябваше поне една купа да е взел досега...като е толкова велик!
Защото не моЕ да ебеш някоя,като ''й дойде'' да прекъснеш изведнъж и да й кажеш ''Скъпа,смятам,че се справих добре''! :lol: Та това за вас с едно изречение!
Ако се удовлетворявате от този факт,значи ценностите ви много са се изкривили!
Sofia.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 16 юли 2013 20:06

Само един български отбор е орисан да прави чудеса в Европа и това е ЦСКА.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”