v.r.s. написа:megan fox написа:PFCB написа:Този въпрос може да си го задаваме до безкрай. Кой е създал Бог. Кой е създал този, който е създал Бог, който е създал този, който е създал Бог и т.н и т.н
Ми все трябва да има някакво начало! За вярващите е бог, ама той откъде произлиза?!
А колкото до звука... ок, той е създал някаква форма на живот, а кой се е грижил за тази форма на живот?! Кой я е хранил, кой й е помогнал да се развие? Звука ли е "кърмила" тази първоначална форма на живот...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нарича се Безначалният Бог Отец,така,че въпроса за създаване на нещо,което няма начоло и край мисля,че е безсмислен. А и вие как си представяте Бог,като какво,аз казах,че той е голяма духовна сила и енергия,а за вас какво е?
Той е нещо което не можем да си представим,защото самата човешка мисъл не може да го разбере,тъй като сме нищожна част от нещо необхватно.
Аууу.....И защо тази необхватна мисъл, на която сме се кланяли 5 века усърдно е допуснала да бъдем завладени и държани в робство 475 години от друга подобна необхватна мисъл и нейните последователи?