2012 - краят на света или началото на Нов Световен Ред ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: 2012 - краят на света или началото на Нов Световен Ред ?

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 яну 2012 17:41

marmi52 написа:
BLUE CHAMPIONS написа: просто няма как да го приема, защото ако прочетеш и най-малката книжка за маите ,ще установиш, че те никъде не са споменали за край на света. Край не еднин календарен цикъл и започване на нов ,да!, но не и край на света и апокалипсиси. Това е масова психоза в която си влязъл и ти самият!

8-)

Приемам забележката ! ;) Това е само едно от тълкуванията, които съм цитирал дословно. По-нататък обаче съм споменал, че календара на маите просто приключва на датата 21.12.2012 г.
Теорията, че това е предсказано като края на света от маите е масово разпространена сред хората. Не е мое тълкувание ! Аз честно казано не се интересувам от маите, а от съвременните реалности.
Мисля, че по-важна е втората част от темата ми, а именно какво очаквам да се случи в близко бъдеще.

Идеята ми е, че това е масова психоза, а кой сега е "цар" на масовата манипулация?, знаеш...тези, които искат да унищожат 90% от световното население, за да наложат с лекота НСР. Аз така и не мога да получа отговор на въпроса си "какво причинява масовата смърт на птиците" :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 03 яну 2012 17:43

MainEventer написа:Кога, бе ? Кога Маите са казали, че краят на света е 2012година ? Кога ? Кога ? Кога ?

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 03 яну 2012 17:55

Приемам залагания как и кога ще настъпи края на света. Може да избирате между една от изброените теории:
- Календарът на маите.
- Нибиру (или както там се казваше).
- Смяна на полюсите.
- Извънземна инвазия.
- Самоунищожаваме се (това е най-вероятното според мен).
- Всмукването ни в някоя черна дупка.
- хАмериканците да объркат нещо с ХААРП-а и да таковат таковата на планетата.

Очертава се интересна година... Кеф ти европейското по футбол, кеф ти Олимпиадата (бедна ви е фантазията, пък за нея какви неща се пишат), кеф ти теориите за края на света :D

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 03 яну 2012 17:58

:mrgreen:

Поправих се ! ;) Маите не са предсказвали края на света. Просто така им е приписвано напоследък, заради факта, че календара им приключва внезапно на датата 21.12.2012 год.
Но пак казвам - не е толкова важно какво са предсказали маите, а как виждаме ние близкото си бъдеще !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 03 яну 2012 18:07

Всичко е истина, пичове! ВСИЧКО Е ИСТИНА!!!

Сега сериозно, принципно и според мен се пече нещо тази година. Аз тайничко се надявам да бъде краят на света, ама да е нещо по-така зрелищно като например извънземна инвазия, защото е крайно време някой да отърве планетата от мъките и. Живот е имало и ще има и след (неотложния) краха на човешката цивилизация, тъй че с нас и без нас все тая ;)

А що се отнася до новия световен ред, принципно не бих се очудил да има нещо такова в главите на шепата хора на тази планета с истински неограничена власт. Но за да се случи нещо такова според мен е нужно да напреднат още малко технологиите за да се удължи самата продължителност на човешкия живот. Но и това не е далече според мен - вероятно не за нашето поколение обаче (тези които в момента са между 20 и 30 години) а вероятно след някое и друго поколение - говоря за навлизането на нанотехнологиите в медицината за производство на изкувствени органи например (което дори и в момента се разработва научно - статии бол). Тогава вече наистина ще се осъществи някакъв подбор от висше ръководство (хора с власт) просто защото няма кой да позволи повече от 15-16 млд души на тази планета (освен ако не се колонизираме, но дори и тогава проблема с ресурсите остава).

Но за тази година? Да, не се и съмнявам, че се контролира много сериозно достъпът до информация и в момента - все пак ние сме информационно общество, за нас тя е важна както слънцето и водата са били важни за първобитните общества! Друг е въпроса дали се прави координирано на ГЛОБАЛНО ниво! Може би ако автора на темата съумее да предостави някакви конкретни доказателства по този въпрос тезата му би изглеждала много по-правдоподобно. Иначе е просто поредната храна за размисъл и интересна хипотеза, но нищо повече!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 яну 2012 18:12

апф Западната цивилизация е обсебена от хипотези за своя край(разбира се трагичен)... Всичките им филми за бъдещето са под наслов GAME OVER!
А тва за групата хора, които управлявали света... искаш да кажеш, че тея избират мис Чипровци ли? Или те са казали на некав национал да пали коли в София? Или ми казват, кои мачове да си играя на тотото? Щом не контролират подобни събития... да си играят на шефчета у тех!

ПП Защо не се научихте да пише края на времената, а не края на света. Много американски филмчета гледате! Разкриването ще дойде, когато Бог е предопределил!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 03 яну 2012 18:15

Red_Pride написа:време е системата на рептилите да бъде унищожена,точно това смятам че ще стане през 2012 8-)

Ти маани рептилите, ами си пий хаповете редовно! :lol:
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 яну 2012 18:15

Хм, намирисва ми на мистика тука. Малко от Ян ван Хелсинг, фон Деникен, гарнирано с нещо прочетено по темата за тайните общества, за тайната на Тамплиерите, мистерията около съществуването на Розенкройцерите, малко Кабала и нумерология, бърз прочит на Махалото на Фуко (разбрано за съжаление неправилно).
А не можем ли просто да четем книгите на Дан Браун само за забавление? :lol:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 яну 2012 18:16

Седем написа:
Red_Pride написа:време е системата на рептилите да бъде унищожена,точно това смятам че ще стане през 2012 8-)

Ти маани рептилите, ами си пий хаповете редовно! :lol:

абе ти пий твоите, щом не вярваш ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 03 яну 2012 18:29

Приемам залагания как и кога ще настъпи края на света. Може да избирате между една от изброените теории:
- Календарът на маите.
- Нибиру (или както там се казваше).
- Смяна на полюсите.
- Извънземна инвазия.
- Самоунищожаваме се (това е най-вероятното според мен).
- Всмукването ни в някоя черна дупка.
- хАмериканците да объркат нещо с ХААРП-а и да таковат таковата на планетата.

Очертава се интересна година... Кеф ти европейското по футбол, кеф ти Олимпиадата (бедна ви е фантазията, пък за нея какви неща се пишат), кеф ти теориите за края на света :D

Сложи и Големия Колайдер некаде де :lol:

Върни се в “Свободна зона”