marmi52 написа:BLUE CHAMPIONS написа: просто няма как да го приема, защото ако прочетеш и най-малката книжка за маите ,ще установиш, че те никъде не са споменали за край на света. Край не еднин календарен цикъл и започване на нов ,да!, но не и край на света и апокалипсиси. Това е масова психоза в която си влязъл и ти самият!
![]()
Приемам забележката !Това е само едно от тълкуванията, които съм цитирал дословно. По-нататък обаче съм споменал, че календара на маите просто приключва на датата 21.12.2012 г.
Теорията, че това е предсказано като края на света от маите е масово разпространена сред хората. Не е мое тълкувание ! Аз честно казано не се интересувам от маите, а от съвременните реалности.
Мисля, че по-важна е втората част от темата ми, а именно какво очаквам да се случи в близко бъдеще.
Идеята ми е, че това е масова психоза, а кой сега е "цар" на масовата манипулация?, знаеш...тези, които искат да унищожат 90% от световното население, за да наложат с лекота НСР. Аз така и не мога да получа отговор на въпроса си "какво причинява масовата смърт на птиците"
[/center]