Кашчей написа:Колега, а не мислиш ли, че след като в тази тема трима левскари сте писали и все с негативни мнения(всъщност май има още един, който дава по-различно мнение), мога да си помисля друго, освен че Ганчев ви боде очите(което не е далеко от истината)Той просто има наглостта да развива бизнес в района, в който е роден и израсъл, а не в София, което си е престъпление отвсякъде.Аз също съм изказал мнение по въпроса, като имам наивността да смятам, че имам право на такова, което да се различава от твоето.Всъщност на вас не ви пука ама никак за това какви коли ще се произвеждат и къде ще се продават, гадно ви е, че Ганчев издържа Литекс а не Левски, което е и причината за постоянните ви злобнички коментари по негов и на отбора адрес.
С уголемените букви ти подчертавам кой боде именно твоите очи, за разлика от теб, аз чета мненията без да ме интересува ника или аватара зад него. Следващите ти писания общо взето са глупости... за този човек аз лично добро няма да кажа никога и заради мафиотското му минало и заради нито една честно изкарана от него стотинка и заради това, че откакто е влязъл във футбола само спомага за развитие на корупция,измами и развитие на футбола като машина за пари, а не футбола като спорт. Що се касае за примера ти , че бизнеса му е в провинцията, а не в столицата само подсказва, че си некомпетентен по този въпрос. В годините, когато искаше да влезе във футбола в София беше невъзможно да вземе който и да е. В продължение на една година водеше преговори в един град с община, кмет за вземането на клуб ,но удари на камък и като крайна мярка се прибра в Ловеч. Ако ми отговориш кой е този град, можем да продължим разговора! Не се "блъскай" да ровиш в гугъл, надали ще го има.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]