maldin1 написа:Това не е воля,това е някакво тъпо оправдание да спреш цигарите.Ако имаше воля както казваш изобщо нямаше да ги почнеш отново.megan fox написа:Спирам и почвам цигарите, когато си поискам, в общи линии си играя с тях, както и със здравето ми.
Редовният ми номер е да пуша 2 години, после да не пуша 1 и така до 101 и обратно...
За последно цигарите ги спрях на 27-и май 2009-а година. Бях се зарекал, че ако Барса спечели ШЛ, че ще спра цигарите за 1 година + уговорка, че ако Барса защити трофея си ще продължа да не пуша още една година. Е както знаем Барса не си защити трофея и една година по-късно, т.е. на 27-и май 2010-а година пропуших отново.
Сега съм се зарекал, че ако Барса пак спечели ШЛ, че ще спра цигарите за 3 години, след това пак ще пропуша и после пак ще си измисля повод да ги спра.
А колкото до положителният ефект от спирането на цигарите - в това спор няма! Веднъж подобреното дишане, веднъж, че не миришем на пепелник, веднъж, че наистина човек се чувства по-добре, зъбите на пожълтяват от цигареният дим, а за капак поне при мен съм забелязал и подобряване в Секса - продължителността на актта се удължава с над 25%.
А защо не спирам цигарите окончателно, а след пауза от 1 годиан пак почвам..., за да се пристрастя отново към тях и после пак да ги спра.Тренирам си волята, въпреки, че с цигарите е прекалено лесно.
П.с. fred,нямаше и капка сарказъм в изказването ти,ама както и да е.Btw. частни уроци даваш ли за да ни научиш на нови думички, че ние берем доматите с колците ?
Аз за теб съм се уверил че освен че ги береш ами и ги ядеш с колците пич.
Само като ти стане неудобно и не м ожеш да отговориш на нещо и се покриваш.
Така правиш във доста темички вече.
Ама да си ми жив и здрав де, та да има с кой да се базикам