Стрелба на границата ни с Турция ! Има един убит!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Стрелба на границата ни с Турция ! Има убит терорист !

Мнениеот viali69 » 16 окт 2015 10:13

Заклет Левскар написа:Не ми говори за едно време, защото едно време те откарваха в Белене, ако те хванеха да слушаш радио Свободна Европа. Там другаря Газдов те даваше за храна на прасетата.

Ама имахме държава ! Факт !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 окт 2015 10:23

viali69 написа:
Заклет Левскар написа:Не ми говори за едно време, защото едно време те откарваха в Белене, ако те хванеха да слушаш радио Свободна Европа. Там другаря Газдов те даваше за храна на прасетата.

Държава, в която ако слушаш забранено радио те откарват в концлагер?
Не те ли е срам...............?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 окт 2015 10:44

Заклет Левскар написа:Държава, в която ако слушаш забранено радио те откарват в концлагер?

Това със забраненото радио е било преди да се родя аз. Аз хванах по-късните години на социализма. При тях най-много да изядеш някоя милиционарска палка на рок концерт дори на руска група.
Слушахме си радио "Свободна Европа". Слушахме и БиБиСи Лондон. В събота слушах директно мачовете от английското първенство на ВЕФ-а, защото играехме ТОТО1 като ученици. Заглушаваха ги, но пак се чуваше. За това не са ме вкарали нито в затвора, нито пък съм имал някакви проблеми с властите.
Това, за което говориш е било в следвоенните години и първите две десетилетия на социализЪма !
Не го одобрявам и никога не съм го одобрявал !
Като гледам обаче след това какво се случва и като гледам как промиват мозъците днес телевизиите, май ще излязат прави другарите, че едно време не ни даваха да слушаме западните станции и да гледаме западни телевизии.
Така съхраниха морално нацията ни до 1989-та година ! След това именно под влиянието на Запада последва морален и материален упадък и разруха в България.
Бежанската вълна и ислямизацията/дебългаризацията на България са само брънка от цялата тази верига от събития.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

true blue 71
Контакти:

Мнениеот true blue 71 » 16 окт 2015 11:07

Виали ли си 69 ли си не те знам, ама яко ти е промит мозъка на тебе. Явно доста свободно време имаш за да се подвизаваш по форумите.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 окт 2015 11:21

Ура и браво - най-после наш граничен полицай си изпълнил дълга по охрана на границата!!! - да бъде награден с 10 дни отпуск и 1200 лв, колкото щеше да изплюска тоя афганец за един месец! За да послужи за пример и на другите гранични полицаи!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 окт 2015 11:24

Заклет Левскар написа:
viali69 написа:

Държава, в която ако слушаш забранено радио те откарват в концлагер?

бе левскарино, да те питам - мен що не ме пъхнаха никъде, след като си слушах на ВЕФ-а, а ма каквото си исках???
или ни разправяш ей така от професионална практика, какви са ви били разпорежданията на вас, ченгетата? ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 окт 2015 11:26

За пръв път чувам, че България има граница с Афганистан. :roll:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 окт 2015 11:28

true blue 71 написа:Виали ли си 69 ли си не те знам, ама яко ти е промит мозъка на тебе. Явно доста свободно време имаш за да се подвизаваш по форумите.

:) не отговарям за него, но тъй като в писанието му има много верни неща,а и друго знам ;) , мога да ти кажа, че мозъците на левскарите са жестоко промити, като потомствени ченгета и милиционери! - все си спомнят, какво им е било нареждано "от горе" ;)...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 окт 2015 11:37

Аз се чувствам ГОРД с този ДОСТОЕН български граничар, който НЕ ПОЗВОЛИ на 50 (ПЕТДЕСЕТ)....ДИВЕРСАНТА (не бежанци, а ДИВЕРСАНТИ) да преодолеят със щурм българската държавна граница и да всеят смут в българското общество с терористични акции включващи взривове и убийства на български граждани. Нека погледнем добре:
1. Тъмна част на денонощието, 50 подчовека атакуват патрула ти, който е от 3-ма!
2. От тези 50 няма нито една жена и нито едно дете, всички са между 20 и 30 години, в отлична спортна форма, видимо агресивни, видимо мотивирани да извършат противодържавно престъпление.

Профила и действията на тези подчовеци с брадите отговарят напълно на думата "терорист", а тъй като за мене са пратени срещу България от някой и нещо и то с цел - даже и "диверсант"! Съжаялявам само, че не са имали НАШИТЕ МОМЧЕТА автоматично оръжие, защото е трябвало да посрещнат тази измет не с пистолетни изстрели във въздуха, а с откоси на Калашников....
И ЕТО ГО ПЪРВИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ПЛАТЕН СОРОСОИД, КОЙТО ТРЪГНА ДА БЪРШЕ СОПОЛИТЕ НА ДИВЕРСАНТИТЕ....
Няма никакви данни да е била оказана въоръжена или каквато и да било съпротива, за да се използва оръжие. Така председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание ген. Атанас Атанасов.Атанас Атанасов призова главният секретар на МВР Георги Костов да излезе и да заяви кой ще поеме отговорност за случая. Той е категоричен, че инцидентът ще има европейски оттенък.Той е категоричен, че най-малко на ниво „Гранична полиция" трябва да се понесе отговорност.
. ОТРЕПКАТА Танас Танасов, на който ние плащаме заплатата...това животно има дори генералско звание :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 окт 2015 11:48

ShooterMan написа: ОТРЕПКАТА Танас Танасов, на който ние плащаме заплатата...това животно има дори генералско звание :arrow:
Е, нали му знаеш псевдонима на този, какво друго да очакваш? Ако не го знаеш случайно, той е "гном". Подходящ е защото на такъв прилича и като такъв действа.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Свободна зона”