брак за всички

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: брак за всички

Мнениеот hajitsu » 30 юни 2015 17:26

fcb_bg написа:
hajitsu написа:Вече има няколко подобни теми, мисля, че се изтърка.

Брей, кой те сложи за кмет?

Другарите комунисти. Други въпроси?
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 юни 2015 17:47

Agent Yellow написа:...Не се учудвам,че капитан сотомайор е толерантен!:)
НякоЙ хетереросексуални имаме деца,някои от тях са момчета.Твърдо против педерастията да се толерира,тика напред,парадира с нея и т.н.

1. Не се учудвам, че не знаеш как се пише "някой" в множествено число, както и че не можеш да напишеш сложна дума като "хетеросексуални" - отдавна си доказал, че не си особено грамотен. :lol:
2. Не се учудвам, че не правиш разлика между Хавиер Сотомайор (велик кубински лекоатлет) и капитан Стотълмайер (герой от американски сериал) - в Коматево не сте особено информирани.
3. Ако беше малко по-интелигентен, щеше да забележиш, че вече няколко дни теми за "педерастията" пускат хомофобите във форума. Освен един гей парад в годината в София, аз поне не се сещам за някакво друго мероприятие на което тя "да се толерира, да се тика напред" и т.н.
4. Явно е, че много млади хора, пишещи във форума, сте безработни и търсите някакъв начин да изразите вашето недоволство, агресия и т.н., включително срещу хора, различни от вас. Това не е начинът, вЕрвай ми. Първо се научете да пишете без грешки, за да не ви изхвърлят от интервюто за работа още като започнат да четат вашето СV.
5. Моите деца са по-големи и със сигурност са много по-образовани от теб, но не виждам причина да бия барабан във форума за това... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 юни 2015 18:27

aleksandrov77 написа:Гей-браковете са поредната извратения , измислена от САЩ и техните подлоги от ЕС!

Предполагам не само на руснаците и русофилите, пишещи в този форум, ще бъде интересно да прочетат за най-известните руски „обратни”, които едва ли са били повлияни от лошия Запад. Списъкът започва с … Иван Грозни (бисексуален) и продължава с повече или по-малко известни имена: Николай Румянцев, Александър Голицин, Пьотр Илич Чайковски, брат му – Модест Чайковски, великият княз Сергей Романов, Сергей Дягилев, народният комисар на СССР Георгий Чичерин, Всеволод Майерхолд (бисексуален), поетесата Марина Цветаева (бисексуална), режисьорът Сергей Айзенщайн (бисексуален), пианистът Святослав Рихтер, балетистът Рудолф Нуреев, и т.н., и т.н.... 8-)

http://www.wikireality.ru/wiki/%D0%90%D ... 0%B8%D0%B8
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 юни 2015 19:12

Веднаж се опитах да обясня, но правилно ми казаха, че не е за тука.
Нима е трудно да се разбере, че е въпрос на време да се приложи едно общо правило, ако някой им интерес да определи област, в която то досега не е действало. И сега питам - като е прието, че всички са равни по обществен договор, а не различни според природа, Бог и каквото и да е, но над човека, как ще спреш процес, в който не само се дава право, но и се образоват хората, че джендер - идентичностите са вече десетки различни; че всеки има право да се идентифицира според предпочитанието си, защото това е право; че децата още на пет годишна възраст трябва да познават различните сексуални идентичности, за да могат да си изберат тази, която им съответства на желанието - колкото и да е осъзнато то. И като не си мислил за логическите последствия, когато си избирал житейските си ценности, какво ще ти помогне това, че сега като щраус си заравяш главата и казваш - мене не ме интересува. Тебе не те интересува, но децата ти ще бъдат въвлечени в този процес и тогава ти какво ще им/си кажеш?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 30 юни 2015 19:48

ss1914 написа:Понеже е популярна темата за гейбраковете, след като бяха легализирани в Америка и изникват няколко въпроса. Добре за някои хора не е проблем това, а проблем ли е брака между брат и сестра например. По същата логика, нали се обичат да се вземат и това е, защото има и такава любов. За мен както едното е ненормално, така е и другото. Някои хора дават пример с животните за еднополовата любов, ми то и при тях няма порблем дали са от един родител, както няма значение дали са мъжко и женско. Да се разрешът и браковете с малолетни, пак любов, защо да спираме хората? Като сме тръгнали, да довършим нещата докрай....

Ами напълно си прав, аз бих се оженил за сестра ти незабавно. Особено, ако е малолетна.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 юни 2015 19:58

Agent Yellow написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Alex написа:Може ли хомофобите да ми обясните едно нещо - защо толкова Ви притеснява сексуалността на други хора?!?!?!?! Просто не Ви разбирам.... нито съм за гейовете, нито против... не ме интересуват и толкова... Аз не мога да проумея защо един хетеросексуален мъж се интересува толкова разпалено от това друг мъж с кого спи?!?!?! да не ревнувате... или евентуално да спи с някого към когото и вие изпитвате интерес, щото на мен само тогава би ми пречил някой, ако спи с някого, когото всъщност аз искам за себе си :roll: :mrgreen: :mrgreen: ...

+1 :)

Не се учудвам,че капитан сотомайор е толерантен!:)
Някой хетереросексуални имаме деца,някои от тях са момчета.Твърдо против педерастията да се толерира,тика напред,парадира с нея и т.н.

Първо, научи го да ОБИЧА хората по принцип (че като те гледам, ще му липсва тая част от възпитанието), после го научи да пише грамотно и после се замисли щом "педерастията" се възпитава, защо все на хетеросексуални двойки им се раждат хомосексуални деца :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 юни 2015 20:09

Конформистите дойдоха и в тази тема.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 юни 2015 20:11

Alexx написа:Конформистите дойдоха и в тази тема.

Изказа сЪ.... който е във война с другите, не е в мир със себе си ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 30 юни 2015 20:18

Странджата написа:Веднаж се опитах да обясня, но правилно ми казаха, че не е за тука.
Нима е трудно да се разбере, че е въпрос на време да се приложи едно общо правило, ако някой им интерес да определи област, в която то досега не е действало. И сега питам - като е прието, че всички са равни по обществен договор, а не различни според природа, Бог и каквото и да е, но над човека, как ще спреш процес, в който не само се дава право, но и се образоват хората, че джендер - идентичностите са вече десетки различни; че всеки има право да се идентифицира според предпочитанието си, защото това е право; че децата още на пет годишна възраст трябва да познават различните сексуални идентичности, за да могат да си изберат тази, която им съответства на желанието - колкото и да е осъзнато то. И като не си мислил за логическите последствия, когато си избирал житейските си ценности, какво ще ти помогне това, че сега като щраус си заравяш главата и казваш - мене не ме интересува. Тебе не те интересува, но децата ти ще бъдат въвлечени в този процес и тогава ти какво ще им/си кажеш?

Kолко трябва да си болен, за да изречеш подобна изродщина!?! Нямаш деца нали? Не се изказвай тогава...
Няма такова животно, като различни сексуални идентичности. Има две (2) сексуални идентичности- мъжка и женска! Има два пола- мъжки и женски.Със съответните природни дадености. Аре стегни се малко!
Дори в техниката всичко е мъжко и женско, въпреки педерасите инженери, които създават автомобили напоследък...
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”