batceko написа:nikita 333 написа:Честито на всички СВОБОДНИ ХОРА!
А за тези, които искат да питат ЕС/САЩ дали утре да изгрее слънцето... много жалко, но в свободния свят всеки сам си избира мястото.

... точен си .... наистина е хубаво да си свободен и да ти се честити за нещо , без значение какво .... защото както знаем има вариант и да не си свободен ... и да си примерно в затвора ..или да ти се забранява почти всичко ... и всички ние знаем такива хора и примери за тях - наричат се опозиция на Путин и живеят в Русия .... ако не вярвате питайте девочките от Пуси райът .. те ще ви обяснят колко е замечательно да живееш в свободна Русия ...
...и да ..с свободния свят всеки сам си избира мястото .... и после си плаща за избора ...
.... честито на жителите на Крим ...те току що гласуваха да станат част от страната , в която ако не си за Путин имаш проблем ...голям при това ... хахахахахахахахаххах .... да са живи и здрави ... това , което сам си го направиш никой друг не може да ти го направи .... хаххахахаха ....
Примера ти с Пуси райът е доста неудачен, те оскверниха православен храм и си заслужаваха наказанието. В някои страни в които САЩ и НАТО налагат демокрация, опозицията която подържат в борбата с законното правителство въобще няма да ги съди, а направо ще ги убият с камъни насред площада.
Хайде стига с това лицемерие, аз съм проевропейски настроен и съм бил обвиняван в русофоб заради заставането на Русия против нашите национални интереси и за мен Стамболов, който и се противопоставя е най-големият наш държавник, но в ситуацията не мисля, че запада има аргументи да се прави на съдник. Най-вече заради случаи на инвазия на НАТО в страни, без резолюция на ООН и против всякакви законови норми за каквито настоянат в момента. Този прецедент е създаден от същите "стожери на морала и спазване на международните норми".