NIKE ПОКОЛЕНИЕТО, МЛАДИТЕ КОВРИ НА 21 ВЕК ИЛИ ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: NIKE ПОКОЛЕНИЕТО, МЛАДИТЕ КОВРИ НА 21 ВЕК ИЛИ ...

Мнениеот GA_ veliki » 29 сеп 2013 12:33

Ivo-Chernomoretz написа:
Прав си човече - не знаем до основи комунизма , но аз лично не виждам за 45 години нещо добро да се е случило за нашата страна - като развитие , напредък - това имам впредвид

Не знам, но щом още не можем да стигнем в производството нивото от '89г. значи бг пишман предприемачите не стават
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 сеп 2013 12:34

Ivo-Chernomoretz написа:Прав си човече - не знаем до основи комунизма , но аз лично не виждам за 45 години нещо добро да се е случило за нашата страна - като развитие , напредък - това имам впредвид

Съгласявам се с теб
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 сеп 2013 12:36

GA_ veliki написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Прав си човече - не знаем до основи комунизма , но аз лично не виждам за 45 години нещо добро да се е случило за нашата страна - като развитие , напредък - това имам впредвид

Не знам, но щом още не можем да стигнем в производството нивото от '89г. значи бг пишман предприемачите не стават

А ако не беше Русия да ни издържа в какво ли състояние щяхме да сме преди 89г.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 29 сеп 2013 12:36

А вие какво очаквате като от 10г. им се обяснява , че парите са най-важното и мама и тати гледат нон стоп Пайнер и слушат Пайнер и ги водят по площадите да се кефят на Пайнер !
Защо не си зададете въпроса - Защо големите рок-фестивали в БГ се правят по стадиони и се плащат , а в съседна Сърбия Гитариадата е безплатна ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 29 сеп 2013 12:41

daduradam написа:
GA_ veliki написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

А ако не беше Русия да ни издържа в какво ли състояние щяхме да сме преди 89г.

Ако, ако, ако....факт. Сега кой пречи?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 сеп 2013 12:42

Забелязвам, че каквато и тема да се пусне, в 80% от случаите тя отива в посока "еах тез гадни комунисти, те са виновни за всичко". Да, ама не е баш така. Всеки сам си кове съдбата. Това от 89та насам няколко поколения да повтарят същото изречение без да направят и малко усилие към това което искат и как смятат че трябва да е, си е чист мазохизъм. Не са ви виновни ни комунистите, ни децата им. А виновните сте вие. От робството са освободили руснаците, от чието робство пък е освободил запада. Е, от сегашното състояние кой чакате да ви спаси?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 29 сеп 2013 12:43

Този които е писал статията в първи пост е комплексар и аутсайдер. Смята че щом на него не му пускат, значи няма пари. Истината е че е загубеняк и такива като него не ги харесват жените. 8-) 8-)
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 сеп 2013 12:52

GA_ veliki написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

Еми СССР умрЕ и дотам с нашето "производство",не може 45 години планова икономика и изведнъж пазарна.А грешка,може но трябва да имаш и малко акъл.
А до това за младото поколение не съм съгласен на 100% и сега има млади и находчиви хора за които учат,работят,четат и преуспяват.Но е по лесно да се напише един материал за изметта отколкото за нормалните младежи.Много по тиражирано ще е,че boji86 се е снимал пред огледалото отколкото че дете на 15 години е спечелило олимпиада по информатика в Япония примерно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 29 сеп 2013 13:00

Без име написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Истината .... батки с чантички , разглезени момиченца .. и това нещо ще ни управлява след 15 години ужас

Ще бъде много по-добре от комунистическите уроди, които ни управляват днес!

Батка-пророк?

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 29 сеп 2013 13:08

Тези деца кой ги възпитава? Та нали семейството е главната причина за простотията налегнала българската младеж. Не, не са Q чеците в Q седмйците, не е и Цветелина Янева, не е нито един от смешните доводи, които сте дали в смешната си статия. И тези, които казват, да така е,ще ги помоля да се разходят до най-близките лостове ,за да видят как някой младеж прави всевъзмони неща на лоста.Разходете се моля и до най-близкото футболно игрище ,за да видите че можещи и неможещи играят . Отидете и в библиотеките ,там също млади хора четат книгите необходими им за да вземат изпита си в университета.И сега ще попитате ама защо не четат и странична литература ,не само за университета? Просто нямат време,защото след час два са на работа за да могат да свържат двата края и да завършат образованието си,за да имат реална възможност да не работят като така модерното продавач консултант.Защо им се налага да учат и да работят едновременно ? Защото така образованото и почтенно "старо" поколение еба майката на държавата ни,като разграби всичко което може да се разграби. Именно това поколение "старото" е отговорно за упадъка на България ,а не смешните ви доводчета с Цветелини Яневи ,Коковци Диневци. И ако беше толкова идеално поколението на възрастните ,България днес щеше да играе финал с Русия ,вече щеше да се е класирала за световното по футбол,щяхме да имаме математици ,физици (каквото се сетите още в областта на науката ) които да работят или управляват огромни фирми,щяхме да сме с 10 млн. жители и в САЩ щяхме да ходим само на разходка, а не за да пращаме пари ,укрепвайки смешната ни икономика.
Кажете ми че съм неграмотен,знам че ще го направите...афектиран съм ,не съм неграмотен.Кажете ми, че съм всичко ,но само не ми казвайте, че не съм прав :)

Върни се в “Свободна зона”