Взимане на лиценза на друг отбор.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Взимане на лиценза на друг отбор.

Мнениеот milen.hristov » 08 юни 2013 18:42

lider-83 написа:
milen.hristov написа:Всеки който иска и има основание ще може да съди (бъдещите бивши)собственици на ЦСКА или фирмата която представляват и в се е водила собственик за съответният период в ЦСКА.
Ще дам и друг пример
Хипотетично, съм собственик на верига хранителни магазини, но не съм коректен спрямо служителите и доставчиците, и едните и другите завеждат дела за забавяне на плащанията ми с 6 месеца. В един момент идва друга фирма и желае да закупи от моята тази верига магазини, аз се съгласявам и го правя.
Това, не съм собственик на веригата не спира делата срещу мен, защото те са заведени срещу мен и фирмата която представлявам и тогава е била собственик на магазините.
Логично новият собственик и фирмата му нямат никакво отношение спрямо делата които са заведени веригата, понеже те са заведени за период в който друг е бил собственик. Дори да с запазят част от старите работници, те трябва да подпишат нови догори, които да бъдат с новата фирма, дори и условията да са останали същите .

Искаш да ми кажеш че Титан ще се откаже от ЦСКА и ще продължи да дължи пари ( няма значение колко са ) но не съм чул да са взели колата или апартамента на някой от собствениците или запорирали а всичко е на сметката на ЦСКА те иначе за какво да се сливат да им останат само задълженията ли ?

То за това единственият вариант е да бъдат фалирани и да се създаде ново дружество, като се започне от окръжните групи или да се купи лиценза на някой друг

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юни 2013 18:44

Тези простотии стават при ТОВА избрано Народно събрание и при ТОВА съставено Правителство.Отприщиха ни веднага идеята за Белене и съответно без свян реабилитирането на аналога на московския отбор.
Май само Левски, Славия, Локо Сф, Черно море са си същите без подобни трикове.Моля, допълнете списъка...........

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 08 юни 2013 18:45

milen.hristov написа:
lider-83 написа:
milen.hristov написа:Всеки който иска и има основание ще може да съди (бъдещите бивши)собственици на ЦСКА или фирмата която представляват и в се е водила собственик за съответният период в ЦСКА.
Ще дам и друг пример
Хипотетично, съм собственик на верига хранителни магазини, но не съм коректен спрямо служителите и доставчиците, и едните и другите завеждат дела за забавяне на плащанията ми с 6 месеца. В един момент идва друга фирма и желае да закупи от моята тази верига магазини, аз се съгласявам и го правя.
Това, не съм собственик на веригата не спира делата срещу мен, защото те са заведени срещу мен и фирмата която представлявам и тогава е била собственик на магазините.
Логично новият собственик и фирмата му нямат никакво отношение спрямо делата които са заведени веригата, понеже те са заведени за период в който друг е бил собственик. Дори да с запазят част от старите работници, те трябва да подпишат нови догори, които да бъдат с новата фирма, дори и условията да са останали същите .

Искаш да ми кажеш че Титан ще се откаже от ЦСКА и ще продължи да дължи пари ( няма значение колко са ) но не съм чул да са взели колата или апартамента на някой от собствениците или запорирали а всичко е на сметката на ЦСКА те иначе за какво да се сливат да им останат само задълженията ли ?

То за това единственият вариант е да бъдат фалирани и да се създаде ново дружество, като се започне от окръжните групи или да се купи лиценза на някой друг

И не разбрах какво става с задълженията към даначните примерно и не трябвали името да е друго ?
И преди и сега Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 юни 2013 18:47

Yoda написа:
lider-83 написа:Искам да попитам ако е толкова лесно да се вземе лиценза на друг отбор и да се започне на чисто като даже си запазваш титлите , историята и името. ( Градев казва че няма никакъв проблем това да стане ) Не можели примерно Батков да вземе кредити да кажем 100 000 000 лв и да построи стадиона да направи селекция за шампионска лига и после като вземат да си ги търсят да обяви несъстоятелност да фалира да вземем лиценза на някои средняк ( като даде някой лев на собственика ) и така пак си е Левски само че без дългове с нов стадион и тн... Просто ми се вижда много лесно и едва ли адвокатите примерно на Рейнджърс не са се сетили. Или ния сме най умните и най големите тарикати ?
Просто не мисля че е толкова лесно и от Фифа и Уефа ще се зарадват много.

Не те познавам кой си, но вече разбрах най главното за теб !!!!! Оцелял си , запазил си способност да мислиш и разсъждаваш !!!!! Искам и да те попитам " Ти съгласен ли си държавата да бъде ощетена с 5 -6 милиона лева от неплатените данъци на панчаревци ? А дали са съгласни да изгубят парите си кредиторите им, част от които са бивши техни :) "величия" :) с извинение ? Например се канят да пре.Бат Тройчо по този начин !!!!! Аз лично очаквам една голяма розова трагедия в следващите дни, месеци и години !!!! А нали знаете , че те дължат пари и на Митал и на Живаго .......... Там вече говорим за съвсем друг филм, който в началото от комедия, към края става екшън трилър със сцени на ужаси :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като ти чета глупостите , стигам до извода , че за тебе е приемливо държавата да бъде ощетена от не внесените данъци , заради двойното счетоводство в Левски , но всичко друго е престъпление !За плащанията под масата , разликата между получените и заявените като такива суми се изказа бившия шеф на службата . Декларирани 800 лева заплати , върху които са плащани данъци и осигуровки , а реално получавани по над 10000 !!! Свали сините очила и се опитай да разсъждаваш , ако можеш !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 08 юни 2013 18:48

Дълго чаканият от „жълто-черната” половина на Пловдив нов "Ботев" всъщност ще наследи стария футболен клуб, управляван до преди 12 години от тогавашния президент Васко Нинов, научи „Plovdivmedia”. Зад новия проект, който всъщност е старото сдружение ФК „Ботев” – Пловдив, застават изцяло легендите на "канарите", както и всички фенове на отбора.
Крум ГРЕБЕНАРОВ
Въпросното сдружение е регистрирано доста отдавна съгласно Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНЦ). Оказа се, че то съществува и до днес, тъй като никога не е закривано и не е било обявявано във фалит. Това личи и от обявата в Държавен вестник за Общото събрание на 24 април от 9 часа в зала „Париж” на Новотел „Пловдив”. Според документа сбирката се насрочва от стария управителен съвет на ФК „Ботев” Пловдив на основание член 26 от ЗЮЛНЦ. В дневния ред са заложени 7 точки, като най-важната от тях е първата. Тя гласи: Вземане на решение за изменение и допълнение на устава на ФК "Ботев" и привеждането му в съответствие с изискванията на ЗЮЛНЦ в изпълнение на наредбата на Параграф 1, ал. 4 от ЗЮЛНЦ, както и в съответствие с разпоредбите на Закона за физическото възпитание и спорта. На същата юридическа основа са създадени и функционират всички спортни федерации в страната, включително и БФС.
Следващите точки са повече от резонни - освобождаване на досегашните членове на УС, досегашния президент (Васко Нинов) и досегашните членове на контролния съвет на сдружението. Следват точките за избор на нови членове, избор на членове на УС и точка "разни". От справка в регистрите също се вижда, че ФК "Ботев" Пловдив съществува и до днес, въпреки че повечето запалянковци са си мислили, че неговият край е през месец март 1999 година. Точно тогава бе създадено акционерното дружество „ПФК Ботев 1912 Пловдив” АД, което няколко месеца по-късно става изцяло собственост на стария ни познайник Димитър Христолов. Бат Митьо и тогавашните му бизнес партньори правят врътката, за да се освободят от дълговете, натрупани от Васко Нинов и предшествениците му. Според запознати, става въпрос за близо 600 000 лева. Самият Васко Нинов е също толкова скандална личност, колкото Командоса, а напоследък е позабравен от медиите и най-вероятно е извън страната. Сега старите борчове на ФК „Ботев” Пловдив не могат да бъдат пречка за възраждането на клуба, тъй като са минали 12 години и няма как да бъдат изискуеми. Точно от този факт се възползва Инициативният комитет за възраждането на „Ботев”, оглавяван от клубната легенда Марин Бакалов. Самият Бакалов дълго време се опитваше да пази тези неща в тайна и не коментираше пред медиите как точно ще се осъществи учредяването на новия „Ботев”.

гледам много хора се упражняват върху Ботев без да са наясно с нещата,ето това е горе долу как стояха нещата с Ботев и кой е нов клуб и кой на кой е наследник

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юни 2013 18:49

lider-83 написа:И не разбрах какво става с задълженията към даначните примерно и не трябвали името да е друго ?

А бе , хората са си на власт - в тях е ножа , в тях е хляба

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юни 2013 18:50

Затова аз лично НЕ признавам Левски и ЦСКА за грандове и ги презирам.Защото гранд е РЕЙНДЖЪРС!!!Това е гранда!Спазват закона,МЪЖЕ са и като удари часът отидаха с ГОРДОСТ където им е отредило лошото управление или лошия късмет.Чорбарите като някакви клошари ровят за врътки да купян нечий лиценз,да се обединят с някой и после да кажат,че дълговете падали,ама си искали активите,т.е. титлите и купите,което е НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО според търговския закон за АД-тата,където получаваш активите и пасивите заедно...или ги губиш ЗАЕДНО с фалита на АД-то
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 юни 2013 18:51

Alex написа:
hd29 написа:За последните 20 години има десетки случаи на "взимане на лиценз" в родния ни футбол и поне аз не знам това да се отразило по някакъв начин на историята на клубовете. Сега понеже е замесено името ЦСКА и се правят драми.

Абе, ако родителите ти работят за някоя огромна фирма и шефа им дължи пари на тхя и на много други хора и я фалира и купи лиценза на друга фирма пак ли така ще реагираш... не че точно това не се случва в БГ през последните 25 години, ама... поне не така нагло от хора, които се мислят за величия и че трябва да им се отдава някаква почит или нз си кво...

А на и на Домувчиев кафето за 200 000 лв не се ли облага с данъци?!?!? Все пак дайте да премахнем законите и всичко да си плащаме на ръка по договаряне... :Х :Х :Х

Много ми е интересно какво ще стане с ЦСКА... (и като гледам какви хора се занимават с тях, не мисля, че ще е нещо добро)

Аз също не го одобрявам това с тия прословути лицензи,но това е България.Подобно нещо се случи и в Ботев преди години,да не говорим за служебните влизания в А гр на Локо Пд(Велбъжд Кн),Берое(Олимпик г),Беласица(Хебър), Пирин(М. слава) и т.н.,с тяхната история,какво стана :?:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 юни 2013 18:54

lider-83 написа:Искам да попитам ако е толкова лесно да се вземе лиценза на друг отбор и да се започне на чисто като даже си запазваш титлите , историята и името. ( Градев казва че няма никакъв проблем това да стане ) Не можели примерно Батков да вземе кредити да кажем 100 000 000 лв и да построи стадиона да направи селекция за шампионска лига и после като вземат да си ги търсят да обяви несъстоятелност да фалира да вземем лиценза на някои средняк ( като даде някой лев на собственика ) и така пак си е Левски само че без дългове с нов стадион и тн... Просто ми се вижда много лесно и едва ли адвокатите примерно на Рейнджърс не са се сетили. Или ния сме най умните и най големите тарикати ?

градев ми заяви ,че законодателството на Шот ландия не е като това в ШОПландия ;)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 08 юни 2013 18:55

Old_death написа:
Yoda написа:

Не те познавам кой си, но вече разбрах най главното за теб !!!!! Оцелял си , запазил си способност да мислиш и разсъждаваш !!!!! Искам и да те попитам " Ти съгласен ли си държавата да бъде ощетена с 5 -6 милиона лева от неплатените данъци на панчаревци ? А дали са съгласни да изгубят парите си кредиторите им, част от които са бивши техни :) "величия" :) с извинение ? Например се канят да пре.Бат Тройчо по този начин !!!!! Аз лично очаквам една голяма розова трагедия в следващите дни, месеци и години !!!! А нали знаете , че те дължат пари и на Митал и на Живаго .......... Там вече говорим за съвсем друг филм, който в началото от комедия, към края става екшън трилър със сцени на ужаси :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като ти чета глупостите , стигам до извода , че за тебе е приемливо държавата да бъде ощетена от не внесените данъци , заради двойното счетоводство в Левски , но всичко друго е престъпление !За плащанията под масата , разликата между получените и заявените като такива суми се изказа бившия шеф на службата . Декларирани 800 лева заплати , върху които са плащани данъци и осигуровки , а реално получавани по над 10000 !!! Свали сините очила и се опитай да разсъждаваш , ако можеш !

Не искам да се заяждам искам да ми кажеш за това което питам нормално ли е , законо ли е , и как става , и ако да защо и другите клубове да не се възползват.
И преди и сега Левски значи Свобода

Върни се в “Свободна зона”