james написа:Plovdiv_1926 написа:Пълни глупости говорите! Ние сме единствената от големите публики в България, която няма стюарди и не се облагодетелства от собственика. Как може вагона железни бригади, който се е запътил към Б група и дано успее там, да ни мрази толкова?
Това с мразенето го създадоха разни твой другари ,които пишеха и говореха глупости по наш адрес , а няма как да уважаваме отбор ,който е създаден в Кюстендил приел историята на умрял преди поне 70 години отбор и узурпирал най-нагло името на нашия някога славен съименник от Пловдив , такива уроди не заслужават уважение . А отбор на който сме били домакини дори на собствения му стадион да ни нарича един вагон.... смешно !
James,
предполагам, че НЕ си на повече от 15 години за да говориш такива откровени ГЛУПОСТИ!!!
Сигурен съм, че неможе да защитиш с нито един ФАКТ това, което си написал по отношение на МРАЗЕНЕТО... Защото само с ВНУШЕНИЕ не става майна!!! Всички знаем и помним историите със "СБОГОМ КУРВИ"... с "ЦИГАНИТЕ", С "ЧЕРЕШАРИТЕ"... със "ЗРЪНКОВИТЕ"... с "ШАТРИТЕ НА ЗЕКИ БАЙРАМ"... И най-вече с това за "КРАЖБАТА"... И после ще ми говориш затова, кой-каква ОМРАЗА докарал в града!!! Рядко си позволявам такъв език, НО точно заради такива КАТО ТЕБ
НИКОГА ОТНОВО НЯМА ДА УВАЖАВАМ един отбор, на който съм ходил и съм подкрепял заради СВОИ ПРИЯТЕЛИ и заради ПЛОВДИВ /в едни други времена, които явно няма как да поминиш/!!!
Inex
Ми кажи нещо по темата ,говориш за комплекси ,а в декларацията пак жълтИтИ замесени.
Ето ти нещо по темата:
Къде точно и КОГА МАрешки каза, че Трибуна Бесика той няма да построи, а в материала това нещо се внушава доста сериозно?!!