pampi написа:THE G.A.M.E написа:... Тоест, с парите по-различните програми, се постига реален ръстеж на БВП.
За тази година у нас е към 4-ри % ...
По-голяма алаблистика и измама от тая във финансовите отчети няма. Пример е Лупи, дето докара Сульо и Пульо на Армията, записа ги със себестойност на състезателните права за по няколкостотин хиляди и на хартия докара 23 милиона ликвидност на дружеството... За КТБ да не говорим, там измамата беше на висше държавно ниво с участието на ръководството но БНБ... Вярвайте на очите си, ушите си и разума си, а не на отчети и тем подобни замитания и замазвания...
Като е толкова хубаво в ЕС, защо простите британци се дърпат и искат да се чупят?
Истината е, че в момента от тази цялата далавера наречена ЕС, богатите стават все по-богати - визирам Германия, а бедните все по-бедни... Трябва да си пълен галфон в областта на икономиката, та да си мислиш, че в тоя му вид ЕС е полезен за България...
Сирийски бежанец най-после достигнал до Мюнхен. На следващия ден тръгнал да се разхожда из града. Останал възхитен от красивия град, чистота, зелените паркове, архитектурата, булевардите. Възторгнат, сириецът спрял един минувач:
- Благодаря ви, че сте създали такава хубава държава, такъв град, толкова чисто спретнато, полкова подредено...
Гражданинът го прекъснал:
- Благодаря за хубавите думи, но аз всъщност съм турчин - и си подминал.
Сириецът спрял втори минувач и пак започнал:
- Искам да ви благодаря, че сте от хората, които са създали този град, тези паркове, този ред...
Гражданинът го прекъснал:
- Вижте, хубав е градът, ама аз съм кюрд.
Сириецът срещнал трети пешеходец и пак започнал:
- Искам да благодаря за тази красота около нас, тази чистота, тези порядки...
Пешеходецът го прекъснал и казал:
- Виж, това е така, но аз всъщност съм иракчанин...
Сириецът учудено попитал:
- Но къде са германците?
- А, германците къде са, германците са на работа - отвърнал иракчанинът и подминал.