ivan56 написа:ReBorn1982 написа:ivan56 написа:Удобно забравяш кой наруши едни работи договорени през 1994.
През 1994-а предполагам не е договаряно САЩ да прави държавни преврати в Украйна, за да инсталира свои марионетки начело на същата ???! ....
Също така и аз предполагам, че не са се договаряли и за руски прасета да определят бъдещето на независима Украйна...
Колкото и да се въртите всички знаем кой е агресора в този конфликт. Поне тия където нямат сърпове и чукове в главата.
Агресорът е ясен и две мнения по този въпрос няма. както няма две мнения и кой е агресорът 1913 по време на Междусъюзническата война, нали, колкото и да не ни харесва тази констатация. Големият въпрос е защо някой подлъга украинците, че имат дори и минимален шанс да спечелят тази война? Да, орките ще загубят много войници, но и Украйна губи много, а освен това ще загуби и много територия, а това, което остане, ще е с дългове за 100 години напред! Е, оти ги ручат жабетата тогава? А, сетих се, щото ние, ЕС, ще платим за всичко - е, така вече може, олекна ми. веднга отивам да даря един месечен доход на храбрите украински защитници, които ме пазят от десант в Камчия