Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 13 сеп 2015 11:06

Пак мръсните пропагандисти от Раша тудей си измислят простотии и оплюват спретнатата Европа... :mrgreen: Хибридници долни... :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 13 сеп 2015 11:12

fcb_bg написа:Пак мръсните пропагандисти от Раша тудей си измислят простотии и оплюват спретнатата Европа... :mrgreen: Хибридници долни... :mrgreen:

Как да не я обичаш тази толерастка спретната Европа, еле пък Германия на Фрау Меркел..

Изображение
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 сеп 2015 11:15

Se7en написа:
fcb_bg написа:Пак мръсните пропагандисти от Раша тудей си измислят простотии и оплюват спретнатата Европа... :mrgreen: Хибридници долни... :mrgreen:

Как да не я обичаш тази толерастка спретната Европа, еле пък Германия на Фрау Меркел..

Изображение

لطيفة جدا

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 сеп 2015 11:22

FLANKER написа:"Варварите" от Изток,(които някои смятат за враг) ще се върнат и ще убият Полумесецът!..."
/Ванга/

Казано най-вероятно пред наши и съветски ком. секретари. :lol:

Вангелия страшно се е подмазвала на власта, за това има факти и документи.
Стара комуняга е тя. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 сеп 2015 11:30

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:"Варварите" от Изток,(които някои смятат за враг) ще се върнат и ще убият Полумесецът!..."
/Ванга/

Казано най-вероятно пред наши и съветски ком. секретари. :lol:

Вангелия страшно се е подмазвала на власта, за това има факти и документи.
Стара комуняга е тя. :mrgreen:

Ай стига вече с тия комунисти... тогава не беха ислямистите враговете. И що викаш й е било да пророкува за полумесец, а не за знаме обсипано със звезди?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 сеп 2015 11:42

fcb_bg написа:Ай стига вече с тия комунисти... тогава не беха ислямистите враговете. И що викаш й е било да пророкува за полумесец, а не за знаме обсипано със звезди?

Че аз отде да знам, нали тя е "гадателката" ? :lol:

Турция, викаш, не беше враг. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 сеп 2015 11:47

Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:
Нашите цигани и турци не бягат от война, нали?! На мен ми е доста странно, как пресичат зона на бойни действия от южна и източна Сирия, за да се доберат до Турция. А и има ли гаранция, че са само сирийци? Като гледах на снимките, пуснати по-горе с Меркел..едни изнурени ми се видяха, едни изморени и изплашени..и все такива, дето са във възраст и сила да се бият против ислямистите, ако самите те не са такива. Тия бягат, а руснаци ще се бият вместо тях-ебем ти бежанците!

И само мъже тези бежанци, пък оставили жените и децата си в зоните на бойни действия 8-)

Е, като се устроят в Северна и Средна Европа, ще ги вземат и тях при себе си. Дунава ще го пратим да ги посреща на Капъ Куле.

Ами тогава да ги умножават по 6-7, какво ни спускат измислени бройки 8-) Те сега ще ни спуснат едни бройки, пък после като придърпа жена си и шестте си чавета, няма да ги отразят никъде по медиите като бежанци 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 сеп 2015 12:17

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:
Нашите цигани и турци не бягат от война, нали?! На мен ми е доста странно, как пресичат зона на бойни действия от южна и източна Сирия, за да се доберат до Турция. А и има ли гаранция, че са само сирийци? Като гледах на снимките, пуснати по-горе с Меркел..едни изнурени ми се видяха, едни изморени и изплашени..и все такива, дето са във възраст и сила да се бият против ислямистите, ако самите те не са такива. Тия бягат, а руснаци ще се бият вместо тях-ебем ти бежанците!

И само мъже тези бежанци, пък оставили жените и децата си в зоните на бойни действия 8-)

Е, като се устроят в Северна и Средна Европа, ще ги вземат и тях при себе си. Дунава ще го пратим да ги посреща на Капъ Куле.

Ами тогава да ги умножават по 6-7, какво ни спускат измислени бройки 8-) Те сега ще ни спуснат едни бройки, пък после като придърпа жена си и шестте си чавета, няма да ги отразят никъде по медиите като бежанци 8-)

Ще ги отразят..ама като туристи! :P
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 сеп 2015 12:20

icko65 написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:

Ще ги отразят..ама като туристи! :P

Ах да, как можах да забравя 8-) В близките няколко години отново ще имаме ръст на туризма според нашите статистици и министъра на туризма :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 13 сеп 2015 12:45

Изоставаме нещо от Централна Европа... 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GpD1UzNI_oA[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6J94wo4_Eks[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M-F3rDTgcys[/youtube]
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Върни се в “Свободна зона”