Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 31 юли 2024 13:03

Drunken_Master написа:Тоя Сирски е направо пълно посмешище. Не, че Залужни беше нещо по-различно от него, ама е пълна повърня изказвания от типа на "За разлика от руснаците, ние ценим хората си и не ги пращаме в заколение!?" Абе боклук скапан, вие не спирате, да грабите хора от улиците, какво цениш на майка си у шундата? Даже АЗОВ щели да колят тия дето палят колите на мобилизаторите. Бахти лайнарите са тия. Имаше едно потресаващо клипче от Телеграм, дето пуснаха едно момче със синдром на Даун... :(

Между другото... аз имам едни подозрения, че все по-малко хора дори в Украйна вярват на сводките им от украинският генщаб. Безуглая наскоро пак орева орталъка, че масово ранените отивали при Свети Петър, понеже имало страшна дезорганизация относно кръвопреливането, придвижването до най-близката болница и т.н. Принципно, тая играе ролята на човека, който да изрече неудобната истина сред Украинската Рада. Най-вероятно за това е и сложена.
Другото нещо... Тия от щаба им над 250 пъти бяха хващани в лъжи, а най-гнусарската история беше в началото на годината, когато Киев беше бомбардиран от руските кинжали и искандери, а Виталий Кличко твърдеше, че са свалили абсолютно всички ракети. Ми... много странно, щото по официалната информация от украинското енерго над 200 000 домакинства били без електричество, а половината град беше и без интернет. Кво са сваляли майната си? Сега... аз разбирам, че е хубаво да се премълчават някои неудобни факти за да се покаже пред западните съюзници, че действат толкова ефективно, толкова решително и т.н. както и да се поддържа висок морала из армията и населението, ама... подобни ходове от страна на украинските управляващи според мен са дори обидни за собственото им население. То се вижда дори и в УНИАН как населението реагира на изказването на Владимир Зеленски, че украинските загуби били 35 000 души. Интересно, кой би повярвал на всичко това!? Сега... всячески се мъчат, да удържат Харков, а истината е, че руснаците дори не са и метнали някакъв кой знае какъв юруш - 50 000 души бяха, целта беше да могат, да ги поразпръснат малко за да се придвижат по останалите фронтове. Което се и случи.

хаштагмасовалоботомия
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 юли 2024 13:09

Това е от началото на годината... Уж всички ракети са свалени, а тук само за една минута има четири попадения.
https://vk.com/video-214698748_456348183
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 юли 2024 16:28

А при руската кочина всичко е цветя и рози и кривите муцуни, които торят украинския чернозем са доброволци и асвабадители?
Колко човека са на фронта по думи на путкин, че забравих?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 31 юли 2024 17:33

ivan56 написа:А при руската кочина всичко е цветя и рози и кривите муцуни, които торят украинския чернозем са доброволци и асвабадители?

Земята я торят основно от неруските народи, затворници и прочее плява. Докато от украинска страна за тор отива цветът на нацията .... поне тоя, дето не е успял да избяга.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 юли 2024 17:42

На мен ми е много смешно, как се вярва на разни глупости из медиите, че руската армия търпяла по 2000 души загуби дневно. То ако беше така, отдавна ВСУ да са спечелили войната. Или поне да има наченки това да се случи. А то се случва точно обратното - Зеленски май наистина "обмисля" мир вече. На няколко пъти се постват подобни публикации, дори има негови изказвания в тая насока. Никакъв шанс за ВСУ вече...
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 юли 2024 18:00

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:А при руската кочина всичко е цветя и рози и кривите муцуни, които торят украинския чернозем са доброволци и асвабадители?

Земята я торят основно от неруските народи, затворници и прочее плява. Докато от украинска страна за тор отива цветът на нацията .... поне тоя, дето не е успял да избяга.

Нормално, едните се бият за пари и като го върнат в чувал(рядко но се случва) дебелата тьотка да и хвърлят там два чувала с картофи и някой рубла. Орки.
Другите се бият от няма и къде, за да защитят родината си от руските прасета.
А и при ония подчовеци мизерията е голяма, та е готов за някоя рубла да стане Груз 200, ако можем да вярваме, че всички са доброволци :mrgreen:
Изключая ония малки орки, наборниците, които нямат избор.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 31 юли 2024 18:04

ivan56 написа:
ReBorn1982 написа:

Нормално, едните се бият за пари и като го върнат в чувал(рядко но се случва) дебелата тьотка да и хвърлят там два чувала с картофи и някой рубла. Орки.
Другите се бият от няма и къде, за да защитят родината си от руските прасета.
А и при ония подчовеци мизерията е голяма, та е готов за някоя рубла да стане Груз 200, ако можем да вярваме, че всички са доброволци :mrgreen:
Изключая ония малки орки, наборниците, които нямат избор.

Имаме клиент рускиня, която от 20 години живее в България, но има роднини в Петербург. По нейни думи мобилизират в момента мъже до определена възраст без брак или семейство. Другите не ги закачат засега. Въпросните мобилизирани обаче не ги пращат на фронта, ако не желаят и са в запас .... засега. Общо взето звучи смислено.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 юли 2024 18:07

https://btvnovinite.bg/svetut/putin-pla ... ge_break_1

https://btvnovinite.bg/svetut/rusija-da ... rajna.html

Никой нормален не прави така ако няма нужда от още пушечно месо.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 юли 2024 18:13

Между другото, пак да напиша, че във въпросната война се видя цялата абсурдност на организацията наречена "НАТО". Оная, дето била "мироопазваща". Дори при общ враг в лицето на Русия, никой не си и мръдна пръста за Украйна... Единствено си притикаха остарялата техника, дето стана за кашмер в Украйна.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 юли 2024 18:22

Drunken_Master написа:
Drunken_Master написа:Тоя Сирски е направо пълно посмешище. Не, че Залужни беше нещо по-различно от него, ама е пълна повърня изказвания от типа на "За разлика от руснаците, ние ценим хората си и не ги пращаме в заколение!?" Абе боклук скапан, вие не спирате, да грабите хора от улиците, какво цениш на майка си у шундата? Даже АЗОВ щели да колят тия дето палят колите на мобилизаторите. Бахти лайнарите са тия. Имаше едно потресаващо клипче от Телеграм, дето пуснаха едно момче със синдром на Даун... :(

Между другото... аз имам едни подозрения, че все по-малко хора дори в Украйна вярват на сводките им от украинският генщаб. Безуглая наскоро пак орева орталъка, че масово ранените отивали при Свети Петър, понеже имало страшна дезорганизация относно кръвопреливането, придвижването до най-близката болница и т.н. Принципно, тая играе ролята на човека, който да изрече неудобната истина сред Украинската Рада. Най-вероятно за това е и сложена.
Другото нещо... Тия от щаба им над 250 пъти бяха хващани в лъжи, а най-гнусарската история беше в началото на годината, когато Киев беше бомбардиран от руските кинжали и искандери, а Виталий Кличко твърдеше, че са свалили абсолютно всички ракети. Ми... много странно, щото по официалната информация от украинското енерго над 200 000 домакинства били без електричество, а половината град беше и без интернет. Кво са сваляли майната си? Сега... аз разбирам, че е хубаво да се премълчават някои неудобни факти за да се покаже пред западните съюзници, че действат толкова ефективно, толкова решително и т.н. както и да се поддържа висок морала из армията и населението, ама... подобни ходове от страна на украинските управляващи според мен са дори обидни за собственото им население. То се вижда дори и в УНИАН как населението реагира на изказването на Владимир Зеленски, че украинските загуби били 35 000 души. Интересно, кой би повярвал на всичко това!? Сега... всячески се мъчат, да удържат Харков, а истината е, че руснаците дори не са и метнали някакъв кой знае какъв юруш - 50 000 души бяха, целта беше да могат, да ги поразпръснат малко за да се придвижат по останалите фронтове. Което се и случи.

хаштагмасовалоботомия
Изображение

Пишеш сам на себе си... Влизаш в противпречия със себе си... Жалко, че не познавам психиатър.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”