Борисов: Касиране и избори до 2 месеца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Борисов: Касиране и избори до 2 месеца!

Мнениеот styopa » 17 май 2013 23:48

RedeviL написа:Между другото и аз също смятам, че Борисов трябва да бъде подведен под съдебна отговорност за натиска си върху прокурори, но за съжаление решенията ги взима друг..

Би ли припомнил изречение на Борисов ти е притеснително.Къде е казал ще натисна еди си кой и оправяме нещата например.Защото там освен коментари тоя педал.. оня педал.. взема и аз да стана педал .. друго няма там.
Аз мога да ти припомня някой други притеснителна неща.. като например..
Б.Б.: А този Джамбазов на кой е човек? Аз знам кой го е назначил. Сашо Арабаджиев се е обадил на Филчев и го молят Станишев и Първанов.

Твоя лаф с натиска е както за Буда.Ще излизат страшни неща.ууу ааа хрип хрип.Две седмици Кольо Колев,Андрей Райчев и Татяна Дончева де що има телевизия обиколиха.Ако пеша ходиха от телевизия до телевизия сигурно мускулна треска щеше да ги хване(иначе така контролираните медии от лошия диктатор).Накрая излезе,че няма нищо такова.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 18 май 2013 00:41

RedeviL написа:Не ние сме тези, които ще решаваме кой и как е престъпил закона! Както и не ние сме тези, които ще решаваме, дали да се касират изборите! Нека отговорните за това институции се произнесат! Между другото и аз също смятам, че Борисов трябва да бъде подведен под съдебна отговорност за натиска си върху прокурори, но за съжаление решенията ги взима друг.. Лично аз смятам, че в момента България няма нужда от нови избори, а от ново правителство! Дори самият президент (издигнат от ГЕРБ) изрази подобно мнение, че евентуални нови избори само ще тласнат страната към хаос! Ако трябваше да бъде взет под внимание костинбродския скандал най-логичното действие беше изборите да се отложат! Решението се взима от президента и ЦИК! Щом са преценили, че изборите трябва да се проведат значи всичко е нормално.. И не мога да разбера защо някои хора (предимно симпатизанти на ГЕРБ) се връзват толкова сериозно на приказките на Борисов за касиране на изборите.. Повече от ясно е, че това е един отчаян ход.. Различни експерти и юристи многократно изразиха мнение, че ГЕРБ се хващат като удавник за сламка, а евентуално касиране на вота изглежда нереалистично!

Тогава на следващите избори в деня за размисъл, пак така като сега. Една медия да подкукуроса и да излязат партиите с изявления, без да агитират(нищо, че изявленията им са от централите им на фона на техните инициали, знаци и т.н.), а с намеци да се плюят един друг, да говорят за държавен преврат, а ние да се правиме, че не разбираме какво става!

А ако все още има такива дето си мислят, че самия случай с Костинброд не е шашма, нека някой ми обясни колко време трябва за да се преброят 350 000 бюлетини, откъде Николай Бареков знаеше, че са толкова? Според мен сигурния му източник е в прокуратурата и информацията за "операцията" е изтекла от там а не от ДАНС! Ще ви кажа защо предполагам така, защото в доклада на експерта пише за 4 палета и около 4-5 тона и никъде не пише 350 000 или там 10 палета по 35 000. Даже и това е налудничаво, защото прокуратурата се позовава на това което казва Бареков. Другия вариант е да има 2 доклада, единия на този експерт, а другия на някой друг, ама тогава възниква въпроса, за какво е викан тоя експерт? Защо прокуратурата под "натиска" на медиите излиза със съобщение за 350 000, като в доклада на експерта никъде не пише 350 000. Прокуратурата трябваше да излезе със съобщение за това, че в склада на печатницата са намерени бюлетини, за които се прави разследване откъде са и защо са там, а не да обяснява колко са, как са опаковани и че били приготвени за не знам си какво!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 18 май 2013 02:24

Това с бюлетините си беше просто финалната част от кампанията на БСП/ДПС.Станишев вече година и нещо разправя как всичко е манипулирано.... и нямало да признае изборите.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 май 2013 10:59

alexveselinov написа:Народа се произнесе на изборите!
За държавата е важно да се създаде правителство за да се спре хаоса.
Лично аз съм доволен че ГЕРБ няма да може да управлява по ред причини....
Добре е и че БСП и ДПС няма да могат да си съставят крадлива коалицийка.
Тук идва ролята на АТАКА като единствената националистическа партия в парламента да влее разум и да бъде коректив на едно бъдещо правителство.
Сидеров няма да подкрепя партии или коалиции,той ще подкрепя идеи,които са полезни за обществото.

:lol: :lol:
Ебаваш се нали ? !
Интересно защо вече няколко дена не чуваме нищо от Сидеров за купуването на гласове от ДПС, след като вече има 2-ма осъдени и множество разследвания и защо подкрепя тайно гласуване за новия кабинет и като цяло що за лицемерие е това?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 май 2013 11:05

parvanoff написа:Някои хора сами си казват, че има органи, които решават кой и как е престъпил законът, а после сами си казват, че смятат някой за престъпник. :lol: Но не му е за първи път сам да не се съгласява със себе си. :lol:

Трябва ли да припомня кой раздаваше присъди на лекари от трибуната на народното събрание? Не виждам как точно съм си противоречил! Мисля, че е станало ясно какво искам да кажа, но както винаги тълкуваш думите на хората по твой си удобен начин... И все пак съм ти благодарен, че ме удостояваш със силата на институция! :mrgreen:
parvanoff написа:Има хора тук, които явно се видя, че предпочитат да управляват бс/к/п и д/п/с. Това за мен казва всичко...

И аз мога да кажа същото за хората, които подкрепят мутризацията, полицейщината и месианството..
Последна промяна от RedeviL на 18 май 2013 12:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 май 2013 12:22

RedeviL написа:
parvanoff написа:Има хора тук, които явно се видя, че предпочитат да управляват бс/к/п и д/п/с. Това за мен казва всичко...

И аз мога да кажа същото за хората, които подкрепят мутризацията, полицейщината и месианството..

Една червена партия с помощта на прокуратурата организира мащабна манипулация на общественото мнение в деня за размисъл-ето ти пример за мутризацията, полицейщината и месианство. :)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 май 2013 14:21

Това което са правили лекарите в ГО беше шокиращо.Но наистина,Цв.Цв. не би трябвало да казва на глас това което мислят всички.

http://www.medfaculty.org/forum/index.php?topic=4437.0%3bwap2
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”