Middlesbrough написа:modor написа:Middlesbrough написа:AnalBreaker написа:Ся пък и Борото... Еее много ми станахте :D
Ама тоя не ми даде приятелство :Д
Вие да не сте някви педраЗи, че си търсите приятелство ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:modor написа:Middlesbrough написа:AnalBreaker написа:Ся пък и Борото... Еее много ми станахте :D
Ама тоя не ми даде приятелство :Д
Red_Girl написа:Rafa написа:Да бе,ама Леввски като отстрани Марсилия и Оксер(хайде Оксер след това изпаднаха в криза),които тогава бяха сред водачите във Франция,вие се скъсвахте да обяснявате колко слаби били,а в следващия момент отпадате от Тулуза
Само да отбележа, че Тулуза бяха 3-ти във Франция, а не 6-ти, а Удинезе и Оксер не бяха нищо особено, некви средняшки отборчета. Да бихте ги, но не е кой знае какво. Както и ние не сме се канили на франсетата.
П.п Добро утро
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
ЕМИЛ написа:modor написа:Аааа и аз го имам същия проблем
И аз имам такъв проблем със един от сайтовете за филми
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Red_Girl написа:Rafa написа:Да бе,ама Леввски като отстрани Марсилия и Оксер(хайде Оксер след това изпаднаха в криза),които тогава бяха сред водачите във Франция,вие се скъсвахте да обяснявате колко слаби били,а в следващия момент отпадате от Тулуза
Само да отбележа, че Тулуза бяха 3-ти във Франция, а не 6-ти, а Удинезе и Оксер не бяха нищо особено, некви средняшки отборчета. Да бихте ги, но не е кой знае какво. Както и ние не сме се канили на франсетата.
П.п Добро утро
we are the champions написа:Red_Girl написа:Rafa написа:Да бе,ама Леввски като отстрани Марсилия и Оксер(хайде Оксер след това изпаднаха в криза),които тогава бяха сред водачите във Франция,вие се скъсвахте да обяснявате колко слаби били,а в следващия момент отпадате от Тулуза
П.п Добро утро
В същия сезон в който ни биха завършиха 6-ти.....
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Rafa написа:ЕМИЛ написа:modor написа:Аааа и аз го имам същия проблем
И аз имам такъв проблем със един от сайтовете за филми
Хайде момчета,дърпайте и се наслаждавайтеhttps://chrome.google.com/webstore/deta ... idom?hl=bg
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта