teerr написа:Не ми е жал за еврейопейците. Днешната западна цивилизация ми е дълбоко отвратителна и ми се струва, че нито една най-микроскопична сълзичка даже няма да пролея за нея. Тъжно ми е само за българския, героичен, православен народ.Но, уви, днес и ние тук сме същите овце с промити мозъци, като еврейопейците. Aко не се събудим и не променим гейо-политическата си еврейо-атлантическа цили-вили-зационна ориентация – ще бъдем заличени бързо и решително, направо светкавично. Не, че е голяма беда… И много други народи са изчезнали в историята. И вероятно това е, защото са си го заслужавали.
Ето го цялото "ти" мнение
Още през 2005-6 година разбрах накъде духа вятъра. Тогава наблюдавах свръх-агресивната пропагандна вълна, проповядваща на европейците „мултикултурализъм“ и „толерантност“. Наблюдавах и как овчелюдните европейци супер лесно се съгласяваха и охотно възприемаха тези лъжи. В резултат на което се превърнаха в еврЕЙопейци. И днес масово плюят – даже не и на вярата в Бога!, – а върху културно-историческите си ценности. Плюят на традициите си, възпитани от християнството. Плюят на цивилизационния мироглед, възпитан от християнството. Даже му се присмиват. И плюят отвисоко на всяка духовност и нравственост, която са почитали техните родители, дядовци и баби, от която са се ръководили във всяка област на своя живот.
Днешните еврейопейци плюят и акат върху корените си! От които корени расте дървото на европейската цивилизация. Но, естествено, ако унищожаваш корените на едно дърво, то няма как да не умре. Ако унижиш и заличиш традиционната си духовност, няма да останеш дълго без никаква. Просто освободеното място ще се запълни, като на мястото на старата ще се намърда друга, нова духовност. И тя ще донесе със себе си други, нови традиции, ценности, мироглед, култура… Така е; като не искате евангелска духовност – ще получите първо животинска, а после и демонска. След първата ще последва и втора „културна“ вълна, а после може би и трета… До пълното изтребване и изместване на коренното население с някакво друго.
Така, че още преди десет години разбрах – европейците ще си платят жестоко за глупостта си. Неизбежно ще бъдат наказани, и то сами ще си го направят. Ще бъдат заличени от лицето на земята и то така, че няма да остане даже и спомен за тях. Нито гените им, нито езика им, нито църквите им, нито архитектурата им, нито музиката и литературата им, нито философията им, нито песните им и танците им, нито облеклото им, нито идеите им, нито нравствеността им, нито науката им, нито богатите им библиотеки, нито даже самата им природна среда. НИЩО няма да остане! Всичко ще бъде систематично и злостно унищожено, изтребено, изкоренено, заличено, изпепелено и заменено с друго.
И хем писах статии, коментирах, разказвах, разяснявах, убеждавах… Разни дебили ми се присмиваха и ми правеха маймунски физиономии. Разни благочестиви християни ми казваха, „Абе ти не се тревожи, моли се там и си трай, Бог си знае работата“. Разни много мъдри хора твърдяха, че има нещо такова, но може би не е толкова страшна работата… И всички дружно си мълчаха и игнорираха проблема. А беше нужно съвсем малко, за да спасим ако не света, ако не Европа, то поне нашата малка красива страна.
Не ми е жал за еврейопейците. Днешната западна цивилизация ми е дълбоко отвратителна и ми се струва, че нито една най-микроскопична сълзичка даже няма да пролея за нея. Тъжно ми е само за българския, героичен, православен народ, чийто принос в съкровищницата на световната човешка цивилизация е просто безценен, неизчислим.
Но, уви, днес и ние тук сме същите овце с промити мозъци, като еврейопейците. Но поради нашата отчайваща бедност може би ще бъдем подложени на унищожение последни. Може би, това ни дава още малко време. Но не много, само още година-две максимум. След това, ако не се събудим и не променим гейо-политическата си еврейо-атлантическа цили-вили-зационна ориентация – ще бъдем заличени бързо и решително, направо светкавично. Не, че е голяма беда… И много други народи са изчезнали в историята. И вероятно това е, защото са си го заслужавали. Но има Бог! И след като хората са решили доброволно да легнат под ножа, само Той може да промени нещата. Ако реши, че си струва.