Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Те да кажат защо онзи ден руснаците изсипаха сумата му и ракети и дронове в Одеса, а миналата седмица чак в Лвов, където дори няма бойни действия и е в другият край на страната. Не чувам и как руснаците обстрелват българите в Украйна със случаят с Одеса където има над 300 000 българи. Но виж ако е обратното веднага ще се жужи тук как украинците обстрелват българи. Същата работа като Копейката и сега е много тих за ударите в Одеса, що ли.
-
ReBorn1982
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:https://t.me/yurasumy/14275
Видеата са от удара на руснаците по Харков. На второто видео се вижда нещо интересно, което очевидно е ударено ..... оказва се май, че украинците обстрелват с РСЗО Белгород от самия град Харков, криейки се сред цивилното население .... това го пускам специално за един съфорумец, който все се чуди що Русия обстрелва вътре в градовете .... и не вярваше дори на Амнести интернешънъл ....
Това ако е към мен изобщо няма какво да ме впечатлиш с твоите глупости последно време с цел да оправдаеш свинщината на руските прасета.
Украинците се защитават.
Можем да го погледнем и от позицията, че са разположили там тази техника, да защитават цивилното население от руските прасета. Нали?
Почваш да ми идваш като оня Месифен, само и само да си на контра.
Целиш жилищни сгради и пускаш тука една някаква картинка, която не значи нещо.
Клипове бол в която руските прасета пускат фосфор.
На всички вас, които по някакъв начин оправдавате руската свинщина ви пожелавам същият руски мир.
Първо, не е към теб, но малко гузен негонен бягаш ....
Второ, руснаците трябва още доста цивилни сгради да нацелят, за да стигнат едни други, за които обаче мълчите изцяло. И ти почваш да ми идваш като онея умнокрасивите .... с тая пещерна омраза към Русия.
-
ReBorn1982
Drunken_Master написа:ivan56 написа:ReBorn1982 написа:https://t.me/yurasumy/14275
Видеата са от удара на руснаците по Харков. На второто видео се вижда нещо интересно, което очевидно е ударено ..... оказва се май, че украинците обстрелват с РСЗО Белгород от самия град Харков, криейки се сред цивилното население .... това го пускам специално за един съфорумец, който все се чуди що Русия обстрелва вътре в градовете .... и не вярваше дори на Амнести интернешънъл ....
Това ако е към мен изобщо няма какво да ме впечатлиш с твоите глупости последно време с цел да оправдаеш свинщината на руските прасета.
Украинците се защитават.
Можем да го погледнем и от позицията, че са разположили там тази техника, да защитават цивилното население от руските прасета. Нали?
Почваш да ми идваш като оня Месифен, само и само да си на контра.
Целиш жилищни сгради и пускаш тука една някаква картинка, която не значи нещо.
Клипове бол в която руските прасета пускат фосфор.
На всички вас, които по някакъв начин оправдавате руската свинщина ви пожелавам същият руски мир.
Почвам, да се замислям, дали бургаския капацитет не е новият ни приятел - Информационен канал. И двамата единственото нещо, което правят е, да ръсят глупости. Защитавали цивилното население!? Тия, дето не спират, да бомбят цивилни сгради в Донецк, при положение, че е УЖ град с техни хора.
А, да... Уискито, дето все не отговаря на въпросите ни, иска да му отговорим на негов въпрос. Странно...
То специално РСЗО не е "защитна техника", а нападателна. Това не е ПВО, ама Ванката от толкова омраза към Русия трудно преценява вече.
-
CapitanaPuyol
Град Орск (250хил.д.) под вода. Как не са обвинили още Буданов и СБУ за саботаж и тероризъм ми е много интересно...
Russia's Orsk oil refinery suspends work after dam bursts amid flooding -agencies
Петролната рафинерия в града разбира се е спряла работа.
ПАО Орскнефтеоргсинтез (6 млн. тона годишно)
Рашка капут, Буданов салют !