Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
ОФИЦИАЛНО: Швейцарският Сион назначи Дженаро Гатузо за мениджър

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
barca4ever написа:мраза тая мъгла никъде не може да се излиза
добре , че има магла че да могат да се поразходят на вън и грозните хора
MuFc1878 написа:rhaegar написа:MuFc1878 написа:Хубаво "полегнали" на Сити, ама като ги опукаме за ФА и в първенството, няма ШЛ и да го видим Абрамата
Ае полегнали чак не смеЯвно за момента с Рене ще я караме по този начин-на мъка.
При Роби имаше повече хъс, вярно нямаше кой знае каква тактика, но бяха по-мотивирани. При келнера нищо добро не чака отбора. А бе накрая да не вземете ЛЕ
Страх ме е, че ако я вземем кой знае какво ще му скимне на Абрамович
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ehh написа:Добър ден
с носталгия към моренцето
rhaegar написа:Страх ме е, че ако я вземем кой знае какво ще му скимне на АбрамовичАма и няма как да са мотивирани сега, лидерите на отбора грам не го обичат още от времето му в Пуул, а и явно той няма харизмата, нужна да спечели доверието поне на по-младите и нови в отбора. От там и никакъв контрол върху отбора по време на мачовете и съответно неадекватни смени.......пълна трагедия
Липсват силни фигури в отбора. Тери и Лампард скоро ще предадат караула на кой? В средата на терена няма играчи като Есиен и Балак, Дрогбата си отиде и остана Торес, а Ба го играе конник без глава....Оскар и Азар са млади, но с голям талант. Рафата не работи правилно с отбора.
"Ще седна, защото да!"
"Изморих се емоционално"
"Вътрешния двор на душата"
"Да прочетеш устното слово"
"Духовна духота"
Това са само част от бисерите, които успях да запиша днес от един преподавател
"Изморих се емоционално"
"Духовна духота"
tevez написа:"Ще седна, защото да!"
"Изморих се емоционално"
"Духовна духота"
и по какво преподава ?
MuFc1878 написа:rhaegar написа:Страх ме е, че ако я вземем кой знае какво ще му скимне на АбрамовичАма и няма как да са мотивирани сега, лидерите на отбора грам не го обичат още от времето му в Пуул, а и явно той няма харизмата, нужна да спечели доверието поне на по-младите и нови в отбора. От там и никакъв контрол върху отбора по време на мачовете и съответно неадекватни смени.......пълна трагедия
Липсват силни фигури в отбора. Тери и Лампард скоро ще предадат караула на кой? В средата на терена няма играчи като Есиен и Балак, Дрогбата си отиде и остана Торес, а Ба го играе конник без глава....Оскар и Азар са млади, но с голям талант. Рафата не работи правилно с отбора.
Е има хора, които са с потенциал да "поемат щафетата"-Бранко, Луиз, Мата, дай Боже Макекран и Лукаку. Още имат какво да учат, а последните двама и да трупат опит, именно затова се надявам Лампс, Ашли и Тери да останат колкото може по-дълго, за да предадат каквото могат на тези момчета. Иначе ще стане безхарактерен отбор с пари за харчене, точно това, което е било анти-Челси в историята на отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ЕМИЛ написа:tevez написа:"Ще седна, защото да!"
"Изморих се емоционално"
"Духовна духота"
и по какво преподава ?
Старобългарска литература.
-
AnalBreaker
- Контакти:
При нас по основи на правото на упражненията ни е някаква адвокатка и ни разказва за някакви убийства и ни пресъздава историята в стил CSI Miami

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]