Татяна Дончева: Бутат Левски за служебен шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Татяна Дончева: Бутат Левски за служебен шампион

Мнениеот Мистри » 09 яну 2016 22:06

Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:Тео е студент, който до преди 2 години живееше около Орлов мост, но явно се е преместил, защото сега стига с велосипед за 15 минути до центъра на София...каквото и да значи понятието "Център на София". Запознат с всички дела в и около "Левски", дори за ЦСКА не знае толкова много. За едно нещо обаче му свалям шапка и то сериозно-не приема "Литекс" да става ЦСКА и твърдо отстоява позиция за истинският ЦСКА.

За "новософиянците" като този, центъра на София е Лъвов мост, защото там работят роднините им от женски пол, за да ги издържат в платените университети .

По темата.
Нормално ли е адвокат, политик, да се явява небръсната пред камери?

Цъцъцъ....за 15 минути с велосипед от Овча купел до Лъвов мост-трябва да е Ненчо Стайков поне, или Габровски.

ПП- Преди години по една крива уличка стигах за десетина минути от последната спирка на тролей 9 в "Борово" до автогара "Овча купел"-това колко далеко ще да е от центъра :roll:

Ако знаеш какво се разбира под "център" и как се измерват разстоянията в един град /коя е нулевата точка/, сам ще го изчислиш.Знаеш ли? :lol:

Знам кое се приема за център на града при нас, в Пловдив, в Търново, във Варна, в ГО, но София ми е много разтегливо понятие, а познавам града от Централна гара до НДК и малко надолу, както и на изток до Парк -хотел Москва, малко от Борово, малко от Надежда, по-точно "Свобода", но за последното спомените ми са сравнително бледи. познавам и бул. "Прага", Подуене, от гарата до паметника "Левски"..не е много наистина. Та около ЦУМ ли е, около Парламента ли е, по "Витоша" ли е някъде, или Орлов мост :roll:

Пич, не знаех ,че не знаеш.
Разстоянията в един град, а и не само се измерват от ЦЕНТРАЛНАТА ПОЩА.Друго няма да ти обяснявам, не ти и трябва.
Изображение

Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 яну 2016 22:07

damyanov1963 написа:
sandi74 написа:
damyanov1963 написа:
sandi74 написа:Много правописни грешки допускате товарищь.Нервен ми се виждате нещо.Свободно,свали калъфката.Защо се срамувате от истината?Кофти е ама какво да се прави,не може да вървите срещу съдбата си?Запейте сега за калъфките и дано ви олекне.Лека вечер Ви желая и дано след осторожната ни беседа сте се почувствал по-добре.

Чакай да ти пратя още 2 калъфки на Левски за Лека нощ! :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=fqmg0wePA28
https://www.youtube.com/watch?v=u7bt0tjdOZU

Поредните усмивки от старите ленти :mrgreen: .Стойте си в нафталина,там е мястото ви. :mrgreen: Лека вечер друже и дано в сънищата поне видите титла или купа която не е в нафталина. :mrgreen: Тъй като сте боен другар повече от приятелски ви съветвам преди заспиване да си сложите синята калъфка-здравословно е за човек на вашата възраст.Дерзайте. 8-)

Нашата последна титла е от 2009-та, а вашата(тя май е и единствена)?
Пак отбягваш да пишеш за вашите ГРАНДИОЗНИ ТИТЛИ И КУПИ.
Само, че заради вашия анален мазохизъм по Делиормански, само и само Левски да не стане шампион и калъфка едва ли някога ще видите :lol:

Друже,не е добре щом и за калъфките си взел да се притесняваш.Факт. :idea: :!: :lol:Ама вашата циркова трупа Спас как я разкова под Аязмото. :mrgreen:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 яну 2016 22:09

валкареджио написа:
sandi74 написа:
валкареджио написа:
sandi74 написа:
валкареджио написа:Санди звездата,на Стоиовия внук момата.
Е.е ли ви комунистическото внуче?

Българският май не ти е роден език а калъфчице :?: :mrgreen: :lol:

На теб не ти е роден език ,защото си от Истанбулския фен клуб.
Нали знаеш кой отбор има фен клуб в Турция?
обичам пирин и ти сте единствените които се представяте за фенове на един отбор а дефакто сте от един розов отбор със затихващи функции.
А пък аз съм от ЛЕВСКИ и се гордея.

Научи българския.Не е толкова труден дори и за бежанец като тебе. 8-)

Когато се затрудняваш как да отговориш,започваш с претенциите за граматиката.
Дори и с грешки пак разбираш какво съм написал,аз в момента шофирам и пиша н а копел..та като теб.

Да не мислиш че това е трудно, да караш и да пишеш не е проблем. Санди го челастрат мангали, на чеверме са го подхванали и пак пише, а ти се оплакваш. :evil:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 яну 2016 22:09

Каши, не съм живял никога на Орлов мост... всеки които ме познава (в тоя форум) знае къде живея в старата част на ОК.
@ И да радвам се, че Фъндъкич развива велоалеите... 8-) С байка ми е 10 пъти по-бързо да стигна до всяка една точка на София отколкото с фиатчето ми :idea: :lol:

ПП Пак питам, нали сте нормални тука, само аз съм ненормален, КОЙ?! е собственик на Левски? Перуката и Лечков и те искат да узнаят :idea:
@ Мъглата на герена е в стихията си... :!: Не се вижда нищо на 2 метра !
Последна промяна от Teo на 09 яну 2016 22:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 яну 2016 22:11

Teo написа:Каши, не съм живял никога на Орлов мост... всеки които ме познава (в тоя форум) знае къде живея в старата част на ОК.
@ И да радвам се, че Фъндъкич развива велоалеите... 8-) С байка ми е 10 пъти по-бързо да стигна до всяка една точка на София отколкото с фиатчето ми :idea: :lol:

ПП Пак питам, нали сте нормални тука, само аз съм ненормален, КОЙ?! е собственик на Левски? Перуката и Лечков и те искат да узнаят :idea:

Е сега правят велоалея по линията на 11-ката... Страшна е, нали? :lol: :lol:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 яну 2016 22:12

Teo написа:Каши, не съм живял никога на Орлов мост... всеки които ме познава (в тоя форум) знае къде живея в старата част на ОК.

@ Мъглата на герена е в стихията си... :!:

Ти кажи за собственика на ЦСКА София. А сега кажи наистина ли се мислиш за армеец, без да си ходил в казармата?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 яну 2016 22:14

ММ1914 написа:
валкареджио написа:
sandi74 написа:
валкареджио написа:
sandi74 написа:
валкареджио написа:Санди звездата,на Стоиовия внук момата.
Е.е ли ви комунистическото внуче?

Българският май не ти е роден език а калъфчице :?: :mrgreen: :lol:

На теб не ти е роден език ,защото си от Истанбулския фен клуб.
Нали знаеш кой отбор има фен клуб в Турция?
обичам пирин и ти сте единствените които се представяте за фенове на един отбор а дефакто сте от един розов отбор със затихващи функции.
А пък аз съм от ЛЕВСКИ и се гордея.

Научи българския.Не е толкова труден дори и за бежанец като тебе. 8-)

Когато се затрудняваш как да отговориш,започваш с претенциите за граматиката.
Дори и с грешки пак разбираш какво съм написал,аз в момента шофирам и пиша н а копел..та като теб.

Да не мислиш че това е трудно, да караш и да пишеш не е проблем. Санди го челастрат мангали, на чеверме са го подхванали и пак пише, а ти се оплакваш. :evil:

Къци,туй в обора с онова нищо което имаш между рогите и под калъфката ли го измисли :?: :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 яну 2016 22:14

diplomat написа:

Е сега правят велоалея по линията на 11-ката... Страшна е, нали? :lol: :lol:

Тя е готова вече съм минавал от там и е до красна поляна... можеше и по-добре да я направят, примерно от към Балнканкар до трамвая, вместо по улицата :idea:
@ А това място там се мисли да се прави стадион... Национален! Ще ми е точно на 3 минути ХАХА 8-)

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 яну 2016 22:16

sandi74 написа:
ММ1914 написа:Да не мислиш че това е трудно, да караш и да пишеш не е проблем. Санди го челастрат мангали, на чеверме са го подхванали и пак пише, а ти се оплакваш. :evil:

Къци,туй в обора с онова нищо което имаш между рогите и под калъфката ли го измисли :?: :mrgreen:

Ха, съществото с външната тоалетна обижда на обор. :o Санди кажи си честно толкова често пишеш за калъфки, защото ануса ти е калъфка на всеки цигански х.й в селото в което живееш нали?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 яну 2016 22:19

ММ1914 написа:
sandi74 написа:
ММ1914 написа:Да не мислиш че това е трудно, да караш и да пишеш не е проблем. Санди го челастрат мангали, на чеверме са го подхванали и пак пише, а ти се оплакваш. :evil:

Ха, съществото с външната тоалетна обижда на обор. :o Санди кажи си честно толкова често пишеш за калъфки, защото ануса ти е калъфка на всеки цигански х.й в селото в което живееш нали?

Когато стане дума за калъфка ставате много ревниви :mrgreen: :lol:

Върни се в “Свободна зона”