Тема за интересни сериали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за интересни сериали

Мнениеот vaskonti » 04 сеп 2014 16:08

dreben23 написа:И аз ще го видя, мерси, Васко! :) Имаше няква велика Банши едно време, ама не помня отде съм я чувал (може и от няква анимация дето брата е гледал да съм я чувал :lol: ), филмчето за вещици ли е? :)

Царуването го изгледах първия сезон, чакам октомври втория, че изведнъж стана супер интересно. Тия крале нямат никакви сантименти, като закопнее за престола някой просто пречуква роднината си краля и е готов. :) :mrgreen: Ама лудите, макар и крале, никой ги не ще! :)

Няма вещици, поне от класическите :mrgreen:
Това от анимацията е друго, там Банши е някакъв дух ли, джин ли, нещо такова и като се развика и трепе хора. Нещо такова беше, май е някаква японска легенда. Нещо като караконджул.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 04 сеп 2014 17:51

+1 за Банши :) Януари се очаква 3-ти сезон май :? :)
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 04 сеп 2014 20:06

"The Americans"

"Американците" е драма за сложния брак на двама шпиони на КГБ, които се представят за американци в преградията на Вашингтон, окръг Колумбия малко след като Роналд Рейгън е избран за президент. Елизабет и Филип имат две деца -13 годишната Пейдж и 10 годишния Хенри, които не знаят нищо за истинската самоличност на родителите си. Уреденият брак между двамата шпиони започва да става все по-страстен и истински с всеки изминал ден, но е тестван непрекъснато от ескалацията на Студената война и заради интимните, опасни и забавни взаимоотношения, които трябва да поддържат с мрежата от шпиони и информатори, които са под техен контрол. Друго голямо усложнение между тях е нарастващото влечение на Филип към американските ценности и начин на живот. Напрежението се повишава още повече при пристигането на новият съсед Стан Биймън - агент на ФБР. Стан и неговият колега - агент Крис Амадор са членове в на ново разделение на контраразузнаването, натоварено със задачата да се бори срещу чужди агенти на територията на САЩ, включително нелегални КГБ агенти от Дирекция "С"- руски шпиони представящи се за американци.

"Halt and Catch Fire"

Новият сериал Halt and Catch Fire, е технологична драма за група компютърни гении, които се опитват да направят голям пробив в компютърните технологии. Действието се развива в началото на 80-те години.

"Vikings"

Телевизионният сериал “Викинги“ разказва за приключенията на Рагнар Лотброк – най-великият герой на своето време. Сюжетът се фокусира върху приятелите-викинги на Рагнар, действията на враговете му, неговото семейство и възхода му до лидерската позиция на крал на всички викингски племена. Освен че е безстрашен войн той спазва всички скандинавски традиции и е винаги предан на могъщите богове. Докато Рагнар разкрива възможностите си на бойното поле много хора започват да вярват, че той е директен поданик на Один – бога на войната и на всички войни.В ролята на Рагнар Лотброк се превъплъщава австралийския актьор Травис Фимъл, а негов екранен партньор е Гейбриъл Бърн (“Обществен враг”).
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 04 сеп 2014 20:48

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 сеп 2014 21:07

vaskonti написа:
dreben23 написа:И аз ще го видя, мерси, Васко! :) Имаше няква велика Банши едно време, ама не помня отде съм я чувал (може и от няква анимация дето брата е гледал да съм я чувал :lol: ), филмчето за вещици ли е? :)

Царуването го изгледах първия сезон, чакам октомври втория, че изведнъж стана супер интересно. Тия крале нямат никакви сантименти, като закопнее за престола някой просто пречуква роднината си краля и е готов. :) :mrgreen: Ама лудите, макар и крале, никой ги не ще! :)

Няма вещици, поне от класическите :mrgreen:
Това от анимацията е друго, там Банши е някакъв дух ли, джин ли, нещо такова и като се развика и трепе хора. Нещо такова беше, май е някаква японска легенда. Нещо като караконджул.

Страшен е, точно по мой вкус!

Интересно ми е лирическият герой до кога ще успява да остане шериф. Но тъпото е, че предшественикът му е бил някъв асоциален тип и никой май не е познавал истинския шериф- това е малко недоизпипано, ама предполагам някой дето го е познавал ще се появи в някоя от сериите и на нашият човек ще му се наложи да го заравя. :mrgreen: Къв е тоя шериф, никой да не го знае, само тоз Проктър ли го е познавал? Нема логика нещо. :)
Като изключим тоя пропуск филмчето е мега добро, с добри ефекти понякога и всичко за ценителите на добро кино.

Мисля да почна да гледам и още два сериала, паралелно с Банши, "Еxtant"с Холи Бери и The strain, ама още не съм ги започвал да си кажа мнението, ако има някой наблюдения, да сподели. Легенди (прилича ми на мъжкия вариант на "Наричана още" )също ми харесва и ще се следи, Шон Бийн го харесвам като актьор, ама сигурно и той го е позакъсал щом се е ориентирал към сериалите, предполагам същото се отнася и за Холи Бери, макар че в днешно време харчат много повече пари за направата на сериал, отколкото за някоя Холивудска продукция. Те затова едно след друго излизат кой от кой по-добри сериали, нека има, ще ги зяпаме. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 сеп 2014 21:33

dreben23 написа:
Страшен е, точно по мой вкус!

Интересно ми е лирическият герой до кога ще успява да остане шериф. Но тъпото е, че предшественикът му е бил някъв асоциален тип и никой май не е познавал истинския шериф- това е малко недоизпипано, ама предполагам някой дето го е познавал ще се появи в някоя от сериите и на нашият човек ще му се наложи да го заравя. :mrgreen: Къв е тоя шериф, никой да не го знае, само тоз Проктър ли го е познавал? Нема логика нещо. :)
Като изключим тоя пропуск филмчето е мега добро, с добри ефекти понякога и всичко за ценителите на добро кино.

Мисля да почна да гледам и още два сериала, паралелно с Банши, "Еxtant"с Холи Бери и The strain, ама още не съм ги започвал да си кажа мнението, ако има някой наблюдения, да сподели. Легенди (прилича ми на мъжкия вариант на "Наричана още" )също ми харесва и ще се следи, Шон Бийн го харесвам като актьор, ама сигурно и той го е позакъсал щом се е ориентирал към сериалите, предполагам същото се отнася и за Холи Бери, макар че в днешно време харчат много повече пари за направата на сериал, отколкото за някоя Холивудска продукция. Те затова едно след друго излизат кой от кой по-добри сериали, нека има, ще ги зяпаме. :)

Това за недоизпипаното...не е баш така, явно не си стигнал до този момент. Но този момент не приключва толкова елементарно, колкото предполагаш. 8-)
Extant ще го пропусна за сега, предпочитам да тръгне втори сезон, че иначе ме е яд като има излезли само няколко серии.

Друг сериал, който препоръчвам е Warehouse 13. Леко, приятно и разпускащо сериалче, не много добри ефекти, но въпреки това не дразни. Има 5 сезона, няма да има повече.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 04 сеп 2014 23:07

Extant става, първите 20 минути на пилотния епизод бях направо хипнотизиран, много ми хареса. След това взе да доскучава, но общо взето не е лош.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 сеп 2014 21:24

Антураж! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 08 сеп 2014 01:12

Misfits е много добър до 2 сезон, след това на мен ми доскуча..

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 08 сеп 2014 16:45

"Да преживееш Джак"
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Върни се в “Свободна зона”