polmazpolm написа:Ти, за разлика от мен, си много умен, така че вероятно ще можеш да ми обясниш дали и Райхщадското споразумение, което е в основата на Будапещенската конвенция, е след отказа на Везира.
Обясни ми също, след като няма никакви документи от Цариградската конференция, КАКВО отказва Везира?
Не ми бягай от темата.
Твоето твърдение е, че Русия действа против нещо, от което няма нищо официално подписано, има предложения от Великите сили към ОИ, които са отхвърлени и отказват да подпишат, каквото и да било.
Още вчера ти казах, че Райхщадското споразумение се споменава ВЪЗМОЖНОСТ за образуване на княжества България и Румелия, но само при пълен разгром на ОИ и то ако Великите Сили го решат.
Докато в Будапещенската конвенция се взима решение за независимостта на България, Румъния и Албания.
Везира отказва предложените от Великите Сили отстъпки, престани да се правиш на идиот.
Теорията ти за Райхщадското споразумение също не може да бъде правилна, поради простата причина, че Русия и Австро-Унгария участват в Цариградската Конференция и взимат решение за Будапещенската конвенция(която е продължение на Раихщадското споразумение) след като Везира отказва предложените отстъпки.